Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. -

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. -"— Előadás másolata:

1 Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. - Itt találunk egy leírást a hírszerzés és a nemzetiségi politikai akciók eredményeiről és a siker valószínűségéről. - A Forradalmi pontokat az értékek között követhetjük nyomon. Erre a részre nincs külön menüpont. -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. - Itt találunk egy leírást a hírszerzés és a nemzetiségi politikai akciók eredményeiről és a siker valószínűségéről. - A Forradalmi pontokat az értékek között követhetjük nyomon. Erre a részre nincs külön menüpont.

2 Forradalom -Az országunk forradalmi pontjai mutatják, hogy milyen közel van a forradalom kitörésének időpontja. - Amikor a számuk eléri a 15-t kitör a forradalom. - A forradalmi pont növekedhet ellenséges hírszerző akció, vagy állásfoglalás következtében, milícia aktiválása esetén, vagy abban az esetben, ha semleges területnek üzenünk hadat. - A forradalmi pontok csökkentésére lehetőség van a hírszerzés menüpont alatt. -Az országunk forradalmi pontjai mutatják, hogy milyen közel van a forradalom kitörésének időpontja. - Amikor a számuk eléri a 15-t kitör a forradalom. - A forradalmi pont növekedhet ellenséges hírszerző akció, vagy állásfoglalás következtében, milícia aktiválása esetén, vagy abban az esetben, ha semleges területnek üzenünk hadat. - A forradalmi pontok csökkentésére lehetőség van a hírszerzés menüpont alatt. Forradalom Amennyiben forradalom törne ki, úgy annak a menete a következő. Véletlenszerűen egy olyan területen tör ki, ahol legalább 1 várost birtoklunk (akár megszállt városban is). A terület minden általunk birtokolt városában megjelennek a forradalmárok. A számuk szintén véletlenszerű (1-3). A forradalmárok nem lépnek, támadó és védekező potenciáljuk 1. Minden katonával hadban állnak és automatikusan csatáznak. A forradalmárok által megszállt városok, ha 5 éven keresztül megszállás alatt állnak úgy automatikusan semlegessé válnak és békébe kerülnek az eredeti tulajdonosukkal. Forradalom Amennyiben forradalom törne ki, úgy annak a menete a következő. Véletlenszerűen egy olyan területen tör ki, ahol legalább 1 várost birtoklunk (akár megszállt városban is). A terület minden általunk birtokolt városában megjelennek a forradalmárok. A számuk szintén véletlenszerű (1-3). A forradalmárok nem lépnek, támadó és védekező potenciáljuk 1. Minden katonával hadban állnak és automatikusan csatáznak. A forradalmárok által megszállt városok, ha 5 éven keresztül megszállás alatt állnak úgy automatikusan semlegessé válnak és békébe kerülnek az eredeti tulajdonosukkal.

3 Hírszerzés - A hírszerzés menüpont alatt irányíthatjuk a kémeinket. -Az akciók listáját, melyeket a kémünk végrehajthat a honlapon az e-mail panel alatt találjuk. - Egy körben korlátlan mennyiségű kémet küldhetünk akcióba. - Az akció eredményéről a következő körben értesülünk. - A hírszerzés menüpont alatt irányíthatjuk a kémeinket. -Az akciók listáját, melyeket a kémünk végrehajthat a honlapon az e-mail panel alatt találjuk. - Egy körben korlátlan mennyiségű kémet küldhetünk akcióba. - Az akció eredményéről a következő körben értesülünk.

4 Nemzetiségi politika -A nemzetiségi politika panel alatt a területek nemzetiségeinek arányát változtathatjuk meg. - Minden területen 10 nemzetiség található. - A terület nemzetiségi arányának a népszavazás, az annexió és a forradalmi pontok alakulásánál van jelentősége. - A honlapon megtalálhatók a nemzetiségi akciók és azok árai. - Az egyes területek nemzetiségi aránya a honlapon megtalálható. -A nemzetiségi politika panel alatt a területek nemzetiségeinek arányát változtathatjuk meg. - Minden területen 10 nemzetiség található. - A terület nemzetiségi arányának a népszavazás, az annexió és a forradalmi pontok alakulásánál van jelentősége. - A honlapon megtalálhatók a nemzetiségi akciók és azok árai. - Az egyes területek nemzetiségi aránya a honlapon megtalálható.


Letölteni ppt "Belpolitika menü A Belpolitika alá 3 dolog tartozik. Hírszerzés Nemzetiségi politika Forradalom -Mindegyik részt a belpolitika menüből irányíthatjuk. -"

Hasonló előadás


Google Hirdetések