Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tündérország - lépj be hozzánk!
Advertisements

Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
A négy gyertya.
Az Élet Igéje április.
Jánosi Beatrix szeptember 08.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Az én világom Somogyi J (verse).
Életbölcsességek a szeretetről, boldog életről és a lélekről, lelkiismeretről.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
KATOLIKUS VAGYOK HITTANRA JÁROK.
Tommy's Window dia ♫ Hangszóró szükséges A gyerekek örökkévalók
A Barátság.
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
Donatello és Michelangelo értelmezésében
„Szeretettel élni és szenvedni”
Család.
Felkészítés az örömeteli együttműködésre otthon és az iskolában
TURIYAM Téma: Önmagunk mibenléte
Boldogsághoz vezető út
(Familiaris Consortio 17.). 1.0 A SZEMÉLYEK KÖZÖSSÉGÉNEK MEGVALÓSÍTÁSA SEGÍTSÉG, TÁMOGATÁS AKADÁLY, GÁT 1,1Egy férfi és egy nő életre szóló, felbonthatatlan.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Könnyek....
A szeretetről.
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Legyen időd az életre.
Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X. Szakmai Konferenciájának Résztvevőit! KPSZTI, május 10. Szeretettel köszöntjük a Katolikus Óvodák X.
Szerző: a szövegek és képek az internetről
3 hely a világon, ahol a nők parancsolnak
Spéder Zsolt KSH Népességtudományi Kutató Intézet
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Asztal- és életközösség Jézussal
Az én szüleim és a te szüleid
A BOLDOGSÁG TITKA.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?
A gyermeki tisztaság és szeretet, minden aljasságtól mentes
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Lépj tovább!. Ne engedd, hogy az emlékek a hatalmukban tartsanak. Épp fordítva: te tartsd a hatalmadban őket, s ne akkor emlékezz, ha rád tör a múlt,
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Dalt zengnek a rétek, s minden virág,
Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Önmenedzselés Előadó: Selmeci József Csongor. Változó külső és belső világunk A körülöttünk folyó változások egyik legfontosabbika az, hogy megnőtt a.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Barátság Készítette: Kovács Mária.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
Személyes életvitel. Tanácsok a személyes lelki szolgálathoz 1.Alapvető szempontok Hatékonyság titka a személyes kapcsolat Segítségedre, nevelésedre bízott.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
„Diákok a munkaerő-piacon” NTP-SZKOLL
Asztrológiai továbbképzés
Dr. Pálhegyi Ferenc alapján
A „Varázsfuvola” és „Csongor és Tünde” hasonló motívumai
A család ahonnan jövök.
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
7. Parancsolat „Ne paráználkodj!”.
Előadás másolata:

Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ? Melyek a NŐ igazi feladatai, felelősségei? Hogyan találhatsz belső NŐI erődre, és hogyan őrizd azt? Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg, virágoztathatják fel társadalmunkat. Merítsünk NŐI erőnkből, fogjunk össze, és emeljük fel együtt a világot!

A nő 1000 arca - Nőknek Előadássorozat Félelmetes Boszorkány, Csábító Szerető, Gondoskodó Anya, Kegyetlen Mostoha, Méltóságteljes Királynő, Alázatos Szolgáló, Bölcs Papnő, stb. Felismerni, felébreszteni, elfogadni NŐ- ségünk minden aspektusát, majd megtanulni a megfelelő időben és helyen a megfelelő arcunkat mutatni – ez az igaz MŰVÉSZET, mely HARMÓNIÁT hoz a világba.

A Férfi 1000 arca – Nőknek Romantikus Lovag, Kegyetlen Bíró, Bezárkózó Remete, Bátor Harcos, Bölcs Király, Támogatandó Kisgyerek, stb. Gyere, és engedd a Szívednek megérezni, megérteni és elfogadni a Férfiak és a benned élő Férfi archetípus csodálatos működését: mi motiválja, mi ijeszti meg, mivel tudod Őt erősíteni, és mi az, amivel akaratlanul elbizonytalaníthattad korábban.

Mesekörök - Nőknek „A mese tudatosságra szólít fel, értékrendet ad, amelynek mentén eligazodásunk egyértelműbbé válik, és ráébreszt arra, hogy a változások csak bennünk indulhatnak el. Miután sok mesehős valóságos „átváltozó-művész”, azt is megmutatják nekünk, hogy a mi döntésünk, milyen alakot öltünk, minek válunk képviselőjévé a világban. Közben pedig a(z ön)megbocsátásra tanítanak, hiszen bizonyítják, egyetlen döntéssel válhatunk boszorkányból tündérré, vagy békából királyfivá. A mese így élni tanít, kihangsúlyozva a nagy tanulságot: a boldogságért bármikor útra kelhetünk…” Cs. Szabó Virág

Mesekör: Anya-Lánya kapcsolat Minden Anya volt egyszer Lány, ill. minden Lánynak van Anyukája. E kapcsolat egy életre meghatározó. Virág segít a mese szimbólumainak elemzésével megérteni a Lányból NŐ-vé érés folyamatának szükséges, néhol fájdalmas lépcsőfokait, feladatait és buktatóit. E bensőséges, könnycseppekkel és kacajokkal tarkított női együttlét életre szóló élményt adhat, ha Te is úgy akarod.

Mesekör: Anya – Fia kapcsolat azaz Hogyan nő fel a Férfi az Asszony oldalán? E csodálatos mesekör segít megérteni a Férfiakat (apa, testvér, férj, stb.), saját helyünket a Férfiak oldalán, a bennünk élő Férfit, Fiú gyermekek nevelésének kérdéseit. “Úgy érzem, egész máshogyan tudok ezentúl a férfiakra nézni. Most a szívemmel is megértettem, hogy hol a helyem és mi a szerepem a férfiak mellett. Hirtelen nagyon fáradtnak érzem magam a sok fölösleges harc miatt, amit eddig velük folytattam…” (egy résztvevő)

Mesekör - Egyéb témák A teljesség igénye nélkül Férfiak a mesékben A női spiritualitás a mesékben A saját út felvállalása a mesékben Születés és halál a mesékben A változása elfogadása a mesékben Varázserőnk kibontása a mesékben, stb

A Férfi Misztériuma - Nőknek Kapcsolataink Férfiakkal (apa, testvér, férj, szerető, fiú gyermek, főnök) elvárások, és csalódások nélkül Harmónia, lelki béke Férfiak oldalán Szabadság, szárnyalás a Férfi mellett és örömére A bennünk élő Férfi archetípus Virág elkalauzol bennünket a Férfi csodálatos világába, hogy jobban megérthessük, elfogadhassuk Őt, hogy Harmóniában élhessünk Vele. (Bővebben a Férfiról A Férfi 1000 arca előadásban)

A Párkapcsolat Misztériuma - Nőknek Ha érted a Nőt, vagyis önmagad, és érted a Férfit, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

Gyereknevelés - Tabuk nélkül Előadássorozat „A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “hamuban sült pogácsával” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek?” Cs. Szabó Virág Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

A Női szerep az új kor hajnalán Ez a magával ragadó előadás, női együttlét tudatosítja felelősségünket és képességünket a világ (munkahelyünk, családunk, párkapcsolatunk, stb.) harmóniájának alakításában, ráébreszt örökségünkre, amit évezredeken át mindig is hordoztunk magunkban, praktikus tanácsokkal lát el NŐI mivoltunk mindennapos megélésének megerősítésében: pl. hogyan hangolódj rá a Holdra, miért érdemes szoknyában járni.

TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL! Hála Neked, ha csodálatos felismeréseidben Veled lehetünk. Hála Neked, ha részvételeddel az aktuális csoport többi tagját megajándékozod. Hála Neked, ha NŐ társaidnak továbbítod bemutatkozásunkat. . Programjainkról bővebben: Programok Bejelentkezés: a honlapon, vagy a fenypont@gmail.com címen. Cím: Budapest, I. kerület Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozn Hírlevél