Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tündérország - lépj be hozzánk!
Advertisements

Érték-e még a család? SzülőSuli 1.
MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Jánosi Beatrix szeptember 08.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Az én világom Somogyi J (verse).
Életbölcsességek a szeretetről, boldog életről és a lélekről, lelkiismeretről.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Izgalmas kérdések ✤ Honnan jöttünk? Merre tartunk? ✤ Elég jól csinálom…? ✤ Hogyan találhatom és tarthatom meg belső békémet, harmóniámat? ✤ Olyan kérdéseket.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
A Barátság.
Donatello és Michelangelo értelmezésében
Felkészítés az örömeteli együttműködésre otthon és az iskolában
Férfivá és nővé teremtve
Gy ő zelem Pecznyik Pál verse Gy ő zelem, ha már nem világ szerint járok,
T i t i n e k Szeretettel 2009.ápr..
Isten ajándéka embertől emberig
Kutya nélkül élni lehet,de nem érdemes.
Könnyek....
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Megújulás Szigete. Lelki szemeiddel képzeld el, amint feltűnik a messzeségben egy apró hajó, és fokozatosan közelít feléd. Amint egyre közelebb ér, két.
Ha Eljön Karácsony…..
Névnapodra Szeretettel
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Céline Dion és Andrea Bocelli
A fotós óriásit alkotott, ahogy összeválogatta a gyerkőcöket és a kutyákat. Imádnivaló!!!
Egy nőt nem nehéz boldoggá tenni...
KÍNAI KÉPEK ÉS KÖZMONDÁSOK
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Két ember eléd lép, két ember Téged kér, áldd meg, áldd meg
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
Az én szüleim és a te szüleid
Hálaének Pecznyík Pál verse. Zengjen hálaének, e földön mindenütt,
„Női szemmel minden más?!”
CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
A BOLDOGSÁG TITKA.
{ Miért utálnak a férfiak gyülekezetbe járni? Nehéz kérdések, Békevár, Jóföldi Endre, 2012.
Izgalmas kérdések Milyen az igazi NŐ?
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
”Ne szégyelld te azt, hogy szereted az állatokat. Ne röstelled, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember akit személyesen ismersz."
Lépj tovább!. Ne engedd, hogy az emlékek a hatalmukban tartsanak. Épp fordítva: te tartsd a hatalmadban őket, s ne akkor emlékezz, ha rád tör a múlt,
Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
Mit Karácsonyra Neked… adnék.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Egy élet 14 állomása „…mert megmarad a hit, a remény és a szeretet …”
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Nem tudom mikor lesz.
Egy jegesmedve jókívánságai az Újévre
„hogy mindnyájan egyek legyenek”
A nőnek nem kell más, csak legyél neki:
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Milyen szép a világ Készítette: Süni.
Gazdagabb vagy bárkinél,
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
Önmenedzselés Előadó: Selmeci József Csongor. Változó külső és belső világunk A körülöttünk folyó változások egyik legfontosabbika az, hogy megnőtt a.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Barátság Készítette: Kovács Mária.
Prof. Dr. Tóth Csaba Óvd az életet ! Bemutató 2.
Mihalec Gábor és Csizmadia Róbert Adventista Családi Szolgálatok
Asztrológiai továbbképzés
A család ahonnan jövök.
csodálatos festményei , és okos gondolatok az ÉLETRŐL.
Mit Karácsonyra Neked… adnék.
Előadás másolata:

Izgalmas kérdések Milyen az igazi FÉRFI? Melyek a FÉRFI igazi feladatai, felelősségei? Hogyan táplálhatod és működtetheted belső FÉRFI erődet harmonikusan, és bölcsen? Olyan kérdéseket feszeget Cs. Szabó Virág, melyek alapjaiban változtathatják meg, egyensúlyozhatják ki társadalmunkat. Irányítsuk FÉRFI erőnket a boldog, békés világ megteremtésére!

A férfi 1000 arca – férfiaknak Előadássorozat Romantikus Lovag, Kegyetlen Bíró, Bezárkózó Remete, Bátor Harcos, Bölcs Király, Támogatandó Kisgyerek, stb. Felismerni, felébreszteni, elfogadni FÉRFI-ságod minden aspektusát, majd megtanulni a megfelelő időben és helyen a megfelelő arcodat mutatni – ez az igaz MŰVÉSZET, mely HARMÓNIÁT és SIKERT hozhat az életedbe.

A NŐ misztériuma - férfiaknak Kapcsolataink Nőkkel (anya, testvér, feleség, szerető, lánygyermek) elvárások, és csalódások nélkül Harmónia, lelki béke Nők oldalán Szabadság, szárnyalás a Nő mellett és örömére A Női archetípus Virág elkalauzol a Nők és a benned élő Nő – sokszor érthetetlennek tűnő - világába, hogy jobban megérthessük, elfogadhassuk Őt, hogy Harmóniában élhessünk Vele. (Bővebben a Nőről A Nő 1000 arca előadásban)

A nő 1000 arca – férfiaknak Félelmetes Boszorkány, Csábító Szerető, Gondoskodó Anya, Kegyetlen Mostoha, Méltóságteljes Királynő, Alázatos Szolgáló, Bölcs Papnő, stb. Gyere, és engedd a Szívednek megérezni, megérteni és elfogadni a Nők és a benned élő Nő csodálatos működését: mikor mi motiválja, mi ijeszti meg, mivel tudod Őt támogatni, és mi az, amivel akaratlanul elbizonytalaníthattad korábban.

A párkapcsolat misztériuma - férfiaknak Ha érted a Férfit, vagyis önmagad, és érted a Nőt, akkor jó irányban haladsz a Szakrális Párkapcsolat felé. Ezen a még homályosnak tűnő úton Virág segít megtalálni a leküzdhetetlennek tűnő szakadékokon átívelő hidat, a fa mögül előlépő árnyak elűzésének módját, a kettőtökben rejlő erő forrását, és a töltekezés gyönyörű kútját, mely mindig megújító erővel bír, bárhol is akadnátok el.

Gyereknevelés – tabuk nélkül előadássorozat „A mai felnőttek is gyerekek voltak egykor, és ha ők nem kapták meg a “hamuban sült pogácsával” azt az útravalót, ami által képesek egészséges életet élni, hogyan is adhatnák át azt később csemetéiknek?” Cs. Szabó Virág Szülőkhöz, leendő szülőkhöz és pedagógusokhoz szól ez a holisztikus szemléletű előadássorozat: felnőtté válásról, szülői szerepekről, különböző életszakaszok érzékeny periódusairól.

A felnőtté válás útja - FÉRFIAKNAK Hogyan válhatok saját életem Hősévé Miként vállalhatom fel önmagam és belső szabadságomat A spirituális és hétköznapi önmegvalósítás útja „Most már értem, miért nem találtam soha a helyemet a világban… Értem a szüleimet is, és hálás vagyok nekik mindazért, amit kaptam tőlük, de most már egyedül indulok tovább, és ami a fő, hogy tudom, merre induljak…” (egy résztvevő)

Az emberi lét kihívásai – férfiaknak előadássorozat Nyíltan és végtelen szeretettel Gyengeségeinkről, Félelmeinkről, Barátságról, szerelemről, Édes függőségeinkről és a Bűntudatról, Hatalomról, Alázatról, Változásról és Spiritualitásról, stb.

TÉGED IS VÁRUNK SZERETETTEL! HÁLA NEKED, HA CSODÁLATOS FELISMERÉSEIDBEN VELED LEHETÜNK. HÁLA NEKED, HA RÉSZVÉTELEDDEL AZ AKTUÁLIS CSOPORT TÖBBI TAGJÁT MEGAJÁNDÉKOZOD. HÁLA NEKED, HA FÉRFI TÁRSAIDNAK TOVÁBBÍTOD BEMUTATKOZÁSUNKAT. Programjainkról bővebben: Programok Bejelentkezés: a honlapon, vagy a fenypont@gmail.com címen. Cím: Budapest, I. kerület Hírlevelünkre itt tudsz feliratkozni: Hírlevél