Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra."— Előadás másolata:

1 CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra.

2 … mindazt az áldást, amit adtál nekem ebben az évben. … a napsütéses napokat és a szomorú, felhős napokat. … a békés délutánokat és a hosszú, sötét éjszakákat. Köszönöm az egészséget és a betegségeket, a bánatokat és örömöket, melyek voltak nekem ebben az évben. … mindazt az áldást, amit adtál nekem ebben az évben. … a napsütéses napokat és a szomorú, felhős napokat. … a békés délutánokat és a hosszú, sötét éjszakákat. Köszönöm az egészséget és a betegségeket, a bánatokat és örömöket, melyek voltak nekem ebben az évben.

3 Köszönöm neked mindazt, amit kölcsönöztél nekem és aztán vissza vettél újra. Köszönöm Uram a baráti mosolyokat és a segítő kezeket, a szeretetet, amit kaptam és minden csodálatos dolgot. A virágokat és a csillagokat, gyermekeket és a szerető lelkeket. Köszönöm neked mindazt, amit kölcsönöztél nekem és aztán vissza vettél újra. Köszönöm Uram a baráti mosolyokat és a segítő kezeket, a szeretetet, amit kaptam és minden csodálatos dolgot. A virágokat és a csillagokat, gyermekeket és a szerető lelkeket.

4 Köszönöm a magányt, a munkát, a nehézségeket és problémákat, a bizonytalanságokat és könnyeket, mert mindezek közelebb hoztak Te hozzád. Köszönöm, hogy megtartottad az életem, hogy elláttál fedéllel, étellel és minden szükségessel. Köszönöm a magányt, a munkát, a nehézségeket és problémákat, a bizonytalanságokat és könnyeket, mert mindezek közelebb hoztak Te hozzád. Köszönöm, hogy megtartottad az életem, hogy elláttál fedéllel, étellel és minden szükségessel.

5 Bármi is a kívánságod, Uram, … csak azt kérem, hogy add meg nekem a hitet, hogy lássalak Téged mindenben, ami az utamba jön, Reményt & Bátorságot, hogy ne adjam fel, És Szeretetet… több szeretetet irántad minden nap és azok iránt, akik körülöttem vannak. Bármi is a kívánságod, Uram, … csak azt kérem, hogy add meg nekem a hitet, hogy lássalak Téged mindenben, ami az utamba jön, Reményt & Bátorságot, hogy ne adjam fel, És Szeretetet… több szeretetet irántad minden nap és azok iránt, akik körülöttem vannak.

6 Add nekem, Uram azt, amiről Te tudod, hogy jó számomra és amit nem tudom, hogy miképp kérjek. Add nekem, Uram azt, amiről Te tudod, hogy jó számomra és amit nem tudom, hogy miképp kérjek.

7 Adj nekem egy engedelmes szívet és egy hallgató fület, egy figyelő elmét és aktív kezeket, hogy nyitott legyek a te vágyadra és alá vessem magamat a Te tökéletes tervednek az életemre. Helyezd a Te áldásaidat a szeretteimre És hozz békét az emberek szívébe. Ámen. Helyezd a Te áldásaidat a szeretteimre És hozz békét az emberek szívébe. Ámen. HA TETSZETT NEKED EZ A BEMUTATÓ, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL. HA TETSZETT NEKED EZ A BEMUTATÓ, KÉRLEK OSZD MEG MÁSOKKAL.


Letölteni ppt "CLICK TO ADVANCE SLIDES ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! Kapcsold be a hangszóród. Kattintásokkal lépj tovább a következő oldalakra."

Hasonló előadás


Google Hirdetések