Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására."— Előadás másolata:

1

2 ♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására.

3 Mivel úgy alakult, hogy hosszú órákon át kell várnia, úgy döntött vesz egy könyvet olvasni és egy csomag süteményt is vett.

4 Leült egy fotelbe a repülőtér VIP várójában és olvasni kezdett.

5 A hölgy fotele mellett,- ahol a csomag sütemény hevert-, egy férfi foglalt helyet egy másik fotelben, majd elővett egy magazint és olvasni kezdett.

6 A nő vett egy süteményt a zacskóból, mire a férfi is vett egyet. A nőt zavarta ez de nem szólt egy szót sem, csak ezt gondolta: „Micsoda egy fráter! Hogy merészeli ezt!Legszívesebben lekevernék neki egy pofont!”

7 Valahányszor a nő vett egy süteményt, a férfi is mindig vett egyet. Ez mostmár nagyon zavarta a nőt, de nem akart jelenetet csinálni, így továbbra sem tett semmit.

8 Mikor már csak egy süti maradt, ezt gondolta: “oh.. Vajon mit tesz most majd ez az idegesítő alak!!” Ekkor a férfi elvette az utolsó sütit, majd kettétörte és az egyik felét a nőnek nyújtotta.

9 Oh! Ez aztán már mindennek a teteje! Mostmár a nő a plafonon volt! Hirtelen haragjában gyorsan felállt és összekapva kabátját és csomagjait a repülőtér beszálló helyiségébe sietett.

10 Amikor felszállt a gépre és elhelyezkedett ülésében belenyúlt táskájába, hogy kivegye szemüvegét és ekkor meglepetésére egy zacskót érintett a keze. A reptéren vett sütemény volt a táskájában, kibontatlanul és érintetlenül!

11 Hirtelen nagyon elszégyellte magát! Rájött, hogy tévedett. Hiszen elfelejtette, hogy a váróban elő sem vette a megvásárolt süteményt!

12 Az idegen férfi viszont minden keserűség és harag nélkül megosztotta vele (egy számára ismeretlennel) a saját süteményeit!

13 …miközben ő ( a nő) saját önzése miatt alig látott a méregtől, és azt hitte, hogy ő osztja meg a süteményeit a férfival. És mostmár nincs lehetőség a bocsánatkérésre, a magyarázkodásra !

14 4 dolog van ami nem tér vissza:

15 A kő… …miután elhajítottad!

16 A szó… …miután kimondtad.

17 Az alkalom… …miután elszalasztottad

18 Az idő…...miután elmúlt! Oszd meg ezt a diát azokkal, akikről úgy gondolod megértik ennek az igaz történetnek az üzenetét! :


Letölteni ppt "♫ Turn on your speakers! ♫ Turn on your speakers! CLICK TO ADVANCE SLIDES Egy fiatal nő várakozott egy nagy repülőtér várójában gépe indulására."

Hasonló előadás


Google Hirdetések