Tanulási – Vizsgázási Útmutató

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Advertisements

A Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
MiniCRM kapcsolat bemutató
Gayár Csilla, pénzügyi menedzser VÁTI Kht. Pécsi Területi Iroda DDOP Utólagos akadálymentesítés (Egyenlő esélyű hozzáférés a közszolgáltatásokhoz)
Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Készítette: Kun Béla.  Operációs rendszernek nevezzük a számítástechnikában a számítógépeknek azt az alapprogramját, mely közvetlenül kezeli a hardvert,
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról november
IMIR monitoring és információs rendszer
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Tájékoztató az EPER pályázati folyamatáról
Internet alapú önértékelés
A Krúdy Gyula Városi Könyvtár katalógusának használatáról…
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
SEMMELWEIS EGYETEM GYÓGYSZERÉSZTUDOMÁNYI KAR TEENDŐI • A résztvevők vizsgázásának engedélyezése a tanfolyamon eltöltött és regisztrált idő alapján. • A.
Savaria Egyetemi Könyvtár Katalógusa Böngészés Keresés Találatok megjelenítése Adatbázis választás Olvasói tranzakciók.
Pénz kivétele AlertPay-ről bankszámlára Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat ( .
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF jbebesi,
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
Az AlertPay számládhoz a bankkártyád hozzárendelése Menj fel a oldalra Írd be a bejelentkezéshez szükséges azonosítóidat.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
Internet Sales 2011 Budapest. 2 Elérhetőség: ISA elérhetősége
Support.ebsco.com Saját EBSCOhost oktatóprogram Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Business Source keresés az EBSCOhost felületen Oktatóprogram.
Support.ebsco.com Keresési figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Oktatói webes vizsgakezelés
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a kar.mek.nyme.hu-n by UF roli by UF jbebesi,mb.
SDI Selective Dissemination of Information Az Aleph integrált rendszer szolgáltatása az SDI, amely egy elektronikus témafigyelés a könyvtári rendszeren.
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Fontos információk.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Web-alapú humán lekérdező rendszer
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában! Regisztráció Köszöntöm az EGOL on-line felületének felhasználói útmutatójában!
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Készítette: Bodor Zsolt
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Fejlesztések, változások a kérvény modulban. Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában tehetséges diákok számára lehetőséget teremteni.
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Web alapú humán lekérdező rendszer
Panda biztonságtechikai megoldások kórházaknak Teljeskörű védelem, az első 20 kórház számára ingyen Sándor Zsolt ügyvezető igazgató 2007.november.19.
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
- Regisztrációs útmutató -
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.nyme.hu weboldalon. by UF roli.
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Szegedi Tudományegyetem
VPN kapcsolat a Központi Könyvtár honlapján
Web alapú humán lekérdező rendszer
Előadás másolata:

Tanulási – Vizsgázási Útmutató www.meszk.etovabbkepzes.hu Tanulási – Vizsgázási Útmutató

1. Bejelentkezés I. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara azon szakmai szervezet számára, akik nem rendelkeznek e-továbbképzési felülettel, lehetőséget biztosít e-továbbképzés lebonyolítására egy zárt rendszer formájában. Ezen vizsgafelület független a Kamarai továbbképzési felülettől. A továbbképzésre az adott szakmai szervezetnél lehet bejelentkezni. A zárt rendszerű vizsgafelület az alábbi linken érhető el: http://vallalkozas.etovabbkepzes.hu/login.aspx Bejelentkezni a Kamara által kiadott azonosítóval és jelszóval lehetséges, amelyet minden jelentkező számára a vizsgakurzus megnyitásakor biztosítunk. Ha bármilyen kérdése merülne fel a rendszer használatával, vagy a beállításokkal kapcsolatosan, munkaidőben 08.00 – 16.00 között kérjük hívja a (06 ) 1 / 335-6970-es, vagy a (06) 70 / 457-3283-as telefonszámot.

2. Bejelentkezés II. Sikeres bejelentkezés után megnyílik a tesztoldal, ahol tetszés szerint a vizsgázási határideig időkorlát nélkül kitölthetők a tesztek. A tesztoldalra bármikor be lehet lépni és a megadott válaszokat a vizsgázási határidőig lehet módosítani. A vizsgázási idő lejárta után a MESZK értékeli ki a teszteket, és a FESZ adja ki a tk pontokat.

3. Tanulás Minden továbbképzésen belül letölthető formátumban találja meg az egyes témakörökhöz tartozó tananyagokat. Az előadások megnyitásához és hallgatásához Microsoft Office Professional 2007 –es szoftver szükséges. Amennyiben Önnek régebbi szoftver van a gépén, lehetőséget biztosítunk segédprogram letöltésére. A vizsgakurzus ideje alatt bármikor lehetősége van a tananyagok elsajátításához.

Az alábbiakban nyithatja meg témánként a dokumentumokat.

4. Vizsgázás Egy továbbképzés minden egyes tananyagrészéhez legalább 5-10 kérdésből álló teszt feladatlapok tartoznak (egyszerű feleletválasztásos kérdésekkel) A tesztoldalak kitöltéséhez válassza az adott tananyagok alatt található „vizsgázás megkezdése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ. Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség. A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni, a válaszok tetszés szerint módosíthatók. A vizsgalap kitöltése után nyomja meg a „teszt leadása” gombot. A vizsgalap válaszai az adott ciklus végéig ezután is még bármikor módosíthatók. Mindenegyes sikeresen leadott vizsgalapról értesítést küldünk a megadott e-mail címre. A „virtuális index” menüpontot választva leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. A megtekintés gombra kattintva megnézheti, vagy akár ki is nyomtathatja a már kitöltött tesztlapokat.

Amennyiben a vizsgázási anyag megtekintése után szeretné kitölteni a tesztoldalt, válassza az adott tananyagok alatt található „teszt kitöltése” menüpontot. Ezután megnyílik a „vizsgalap”, ahol a tananyaghoz tartozó kérdéssorokra adhatja meg a választ.

Minden kérdésnek egy helyes válasza van, több válasz megadására nincs lehetőség. A kérdéseket nem szükséges egymás utáni sorrendben kitölteni. A válaszok tetszés szerint módosíthatók.

A vizsgalap kitöltése után nyomja meg a „teszt leadása” gombot.

A „virtuális index” menüpontot választva leellenőrizheti, hogy minden tesztet hiánytalanul kitöltött-e. A megtekintés gombra kattintva megnézheti, vagy akár ki is nyomtathatja a már kitöltött tesztlapokat.

SIKERES TANULÁST ÉS VIZSGÁZÁST KÍVÁNUNK!