2011. Október 23.. 1956. Október 17. Bobby Fischer.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Úton böjtben.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Értékeld az elmúlt évet: •Istenhez való hűséged, •a kegyelem megélése és •szíved szándékai alapján. 1.
Sámuel királlyá keni Sault
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
A Dávid és Góliát elbeszélés szövege (1Sám 17). A dolgozat célkitűzései a 1Sám 17 ősszövegének rekonstrukciója a szövegvariánsok között felmerülő eltérések.
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
IGAZ-GYŐNGYŐK.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Ébresztő!.
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Most, hajnalban, minden szerdán, áhítat ???????!!!!!!!
Jó reggelt- Isten hozott !.
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld.
Úton böjtben.
Boldog 2014-et !.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Lehet hogy az út oda vezet, ahol élet sincs már,
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Folyamodjatok az Úrhoz,
Királyi kenet Heidelbergi KT 31., 32..
Dávid imádsága..
Bárányom, Bárányom, Istennek Báránya, könyörülj rajtam, hadd jussak jobb sorsra! Adj nekem nagy hitet, amíg lehet! Formáld kedved szerint a szívemet!
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Hozzád emelem lelkemet, Uram, 
Részlet Linda Dillow: Elégítsd meg szomjas lelkemet! című könyvéből
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Foucauld atya imája.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Folyamodjatok az Úrhoz,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Ki dolgát mind az Úrra hagyja, És benne bízik szüntelen,
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !. Valami véget ér, kezdődik más talán. Látod, megyünk az élet sivatagán. Gyere, mert lépni muszáj! Refr: Szinte.
A 5. parancsolat „Tiszteld apádat és anyádat…”
55.
Isten lakhelye.
Előadás másolata:

2011. Október 23.

1956. Október 17. Bobby Fischer

Dávid, Absolonhoz hajolt az Izráeliek szíve!

Ha meghalljátok a kürt szavát, mondjátok: Király lett Absolon Hebrónban!

Te vagy az az ember!

Sietve menjetek, mert Absolon is siet, és utólér bennünket, veszedelmet zúdít ránk, és kardélre hányja a várost.

Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon

Ahitófel is az összeesküvők között van. Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene

Kérlek, Uram, hiúsítsd meg Ahitófel tanácsát! Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik

Húsaj, ha velem tartasz, csak terhemre lesze, de ha visszatérsz a városba és ezt mondod Absolonnak: Én a te szolgád leszek, ó király!

Akkor meg tudod hiúsítani Ahitófel tanácsát. Azért mindent, amit a királyi palotából hallasz, jelentsd!

Gyere csak, te vérengző és elvetemült ember!

Aúúú!

Aú! Hogy meri ócsárolni az én királyomat ez a döglött kutya? Hadd menjek oda, hogy levágjam a fejét! Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni

Hagyjátok, hadd ócsároljon, hiszen az Úr parancsolta neki. Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni Aú! Korábban ünnepelték, most ellene fordul mindenki Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni Elrakatja a kardot az emberével

Közben Jeruzsálemben…

Éljen Absolon! Kegyelmezz nekünk!

Én azé leszek és annál maradok, akit az Úr és ez a hadinép, meg az összes izráeliek választottak. Kinek szolgájak, ha nem az ő fiának?

Ahitófel, adj tanácsot, hogy mit tegyünk?

Kiválasztok tizenkétezer embert, elindulok, és üldözöm Dávidot még ma éjjel. Megtámadom, amíg fáradt és erőtlen, megriasztom, és elfut az egész vele levő nép, és egyedül a királyt ölöm meg.

Hívjátok ide Húsajt is, hallgassuk meg, mi mondanivalója van neki!

Gyűjtsd magadhoz egész Izráelt, hogy annyian legyenek, mint a tengerparton a homok, és te magad menj velük! Akkor aztán rátámadunk azon a helyen, ahol éppen megtaláljuk!

Jobb Húsaj tanácsa Ahitófel tanácsánál!

Üdvözlégy, Mester!

Hála Istennek meghiúsult Ahitófel tanácsa! Korábban ünnepelték, most ellene fordulnak Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni Elrakatja a kardját az emberének Árulója felakasztja magát Isten megadja kérését. Korábban ünnepelték, most ellene fordulnak Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni Elrakatja a kardját az emberének Árulója felakasztja magát Isten megadja kérését. Mindhalálig engedelmes Atyjának. - Alázatos - Szereti ellenségét - Istenben bízik - Nem bosszúálló - Szelíd - Engedelmes

Korábban ünnepelték, most ellene fordulnak Kicsi de hűséges csapat kitart mellette Átlép a Kidron patakon Egyik legközelebbi embere fordul ellene Az olajfák hegyén sírva imádkozik Embere karddal akarja megvédeni Elrakatja a kardját az emberének Árulója felakasztja magát Isten megadja kérését. Mindhalálig engedelmes Atyjának. Ti gyermekek engedelmeskedjetek szüleiteknek. Kol. 3,20