Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: ""Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!""— Előadás másolata:

1 "Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
az Ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen!"

2 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Adjatok hálát az Úrnak, hívjátok segítségül nevét, hirdessétek tetteit a népek közt! Énekeljetek, zengjetek zsoltárt neki, emlegessétek minden csodáját! Dicsőítsétek szent nevét, szívből örüljenek, akik keresik az Urat. Folyamodjatok az Úrhoz, az ő hatalmához, keressétek orcáját szüntelen! Emlékezzetek csodatetteire, amelyeket véghezvitt, csodáira és döntéseire, ti, Izráel utódai, kik szolgái vagytok, Jákóbnak fiai, kiket kiválasztott. Ő, az Úr, a mi Istenünk, az egész földnek szólnak döntései, Örökké emlékezik szövetségére, ezer nemzedéken át adott szavára…” (I. Krónika 16: 8-15)

3 A Mennyben fenn a trónusnál A Krisztus értem közbenjár.
Nagy Főpap, égi kezesem Örökre biztos védelmem. Markába véste nevemet, Szívébe írta, nem feled. Örökké Ő lesz pártfogóm, Elnémul minden vádolóm.

4 Mikor a Sátán megkísért És vádol megbánt bűnökért,
Krisztusra nézek, áldom Őt A bűneimből megmentőt. Ő halt meg minden vétkemért, A bűntelen a bűnösért. Isten, a bíró fölmentett Krisztusra nézve engedett.

5 Feltámadt és üdvöt hozott; Ő mondta: Megváltód vagyok,
Íme, a Bárány - Ő van ott, Feltámadt és üdvöt hozott; Ő mondta: Megváltód vagyok, Nem vonja vissza, mit adott. A Bárány vére volt az ár, Őnála többé nincs halál. Krisztusban üdvöm készen vár, Ott fenn, az Isten trónjánál.

6 Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel.
Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz.

7 Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón
Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón! Halleluja, Övé lett a trón!

8 Szent vagy, szent vagy, ó, Uram, a Menny és a Föld Rólad énekel.
Eljön minden nép, dicsér, hódolnak mind a nemezetek. Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz.

9 minden nyelv megvallja, hogy Te élsz.
Minden térd meghajol, minden nyelv megvallja, hogy Te élsz. Fenn a Mennyben új dal szól: Imádjátok Jézust, Övé lett a trón! Halleluja, Övé lett a trón!

10 ISTEN IGÉJE MONDJA: „Gondolj nyomorúságomra és hontalanságomra, az ürömre és a méregre! Mindig erre gondol, és elcsügged a lelkem. De ha újra meggondolom, reménykedni kezdek: Szeret az Úr, azért nincs még végünk, mert nem fogyott el irgalma: minden reggel megújul. Nagy a te hűséged! Az Úr az én osztályrészem - mondom magamban -, ezért benne bízom. Jó az Úr a benne reménykedőkhöz, a hozzá folyamodókhoz. Jó csendben várni az Úr szabadítására.” (Jeremiás siralmai 3: )

11 IMÁBAN magasztaljuk Istent, aki megteremtett, életet adott, kiválasztott, megigazított, hatalmas erejével formál, a maga képére kíván alakítani bennünket…!

12 teljes lényemet én Benned rejtem el. (2x) Vágyaim, céljaim, terveim,
Jézus, drága Jézus, teljes lényemet én Benned rejtem el. (2x) Vágyaim, céljaim, terveim, Mindent átadok, a kezedben hagyok. (2x) Mert Teáltalad a szívem már szabad! Jézus, drága Jézus, átadom magam, mert oltalmam Te vagy.

13 A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…

14 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!

15 Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet
Én nem érdemlem meg, Te mégis megtetted: megkaptam Tőled az életet. És nem kell keresnem, de tűz van szívemben, hogy egyre jobban megismerjelek…

16 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!

17 Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég
Hű és jó Megváltó, a véred éltet rég. Ma szerelemem már mélyebb, mint tegnap volt Feléd. És átlépem a zárat, mit kegyelmed tört szét – Ó, Atyám, nélküled hol lennék?

18 Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba. Én úgy szeretlek Jóatya
Tiéd a szívem, lelkem, Abba, Abba! Én úgy szeretlek Jóatya! Ó, Jézus, szívem is csak Érted dobban, nagyon szeretlek, én Uram!


Letölteni ppt ""Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!""

Hasonló előadás


Google Hirdetések