Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center 2006. január 17.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mire van szükség? Internet böngészővel ellátott számítógép vagy más készülék közvetlen csatlakozásához szükséges: (Chrome, Internet explorer, Firefox,
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Mozgássérültek Interaktív Portál használatának a lépései
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Kérem válassza ki azt a pozíciót, ami Önt érdekli, ha a pozíció nevére kattint megjelenik a leírása (munkakör célja, munkaköri követelmények, konkrét feladatok).
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
MiniCRM kapcsolat bemutató
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Elektronikus levelezés [webmail]
Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Az ILIAS rendszer a következő címeken érhető el:
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
Bevezető a tartalomjegyzékek használatába j majd a tanfolyam elindításához nyomja le az F5 billentyűt, vagy kattintson a Diavetítés > Az elejétől gombra.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Levelező program beállítása webmail-hez
A Vocatude program telepítése
1 Számlázz.könnyen.hu Unas webshop kapcsolat bemutató November 4.
Cég RegisztrálásaCég Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4. Lépés | Céges Felhasználó Regisztrálása > 1. Lépés > 2. Lépés > 3. Lépés > 4.
Készítette: Szobonya Ferenc
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Internetes böngészőprogram használata, beállításai
A gondviselői modul az enaplóban
A körlevél készítésének menete
1 Tabulátor és használata. 2 A tabulátor olyan eszköz, amellyel egy soron vagy bekezdésen belül a szöveget megadott pozícióba tudjuk igazítani. A szöveget.
A HTML alapjai Havlik Barnabás Készítette:
EGYEKÉRT EGYESÜLET FÓRUMA
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
FTP File Transfer Protocol. Mi az FTP? Az FTP egy olyan protokoll, amely fájlok interneten keresztül végzett átvitelére szolgál. A felhasználók többsége.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Kedves Olvasóink! Sajnálatos módon előfordul, hogy az online katalógusunk átmenetileg nem elérhető. Helyette használható:
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
[fre ] Az új [fre ] Több mint levelezés, a saját kommunikáció internetes közműve:  kommunikáció a képernyőn: levelezés, üzenetküldés.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Regisztráció Katt a meghívólevélben lévő linkre!
Support.ebsco.com Folyóirat-figyelő létrehozása Oktatóprogram.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
A tolnasport.hu honlap adminisztrációja Készítette a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége a Nemzeti Civil Alapprogram NCA-DP-10-D pályázata keretében.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
1. Feladat Hozzunk létre egy olyan programot amely számokat ír ki és a felhasználónak időre be kell gépelni ezeket.
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
Fizetési mód változtatása Amennyiben szeretnél másik fizetési módot választani (pl. bankkártyáról AlertPay-re), vagy megváltoztatni a helyet (pl. másik.
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Kördokumentumok 1..
Első lépések a szövegszerkesztő használatában
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Fórum használata A fórum főoldala alapállapotban.
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
A böngészőprogram használata. A böngészők értelmezik a html nyelvet, a javascript kódokat és a php kódokat is. Majd ezeket lefuttatja, és azok alapján.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Számítógépes programok használata
A Mozilla magyar nyelvű szerkesztőjének használata
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Információ és kommunikáció
A HTML alapjai Az internet és a web.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
SZÜLŐI TÁJÉKOZTATÓ E-napló használatához
Cím elrendezése képpel
CONNECTRA rendszer bevezetése
Segédlet a Főpolgármesteri Hivatal
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Előadás másolata:

Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.

A weboldalon a Tanácsadók menüre Belépés a partnerszervezetek oldalára

...majd az ezután megjelenő lapon a Partnerszervezetek oldalai linkre kattintva juthat el a beléptető felületre.

1. Belépés a partnerszervezetek oldalára Jelszó: Kérje megyei tanácsadójától. Amennyiben nem tudja elérni tanácsadóját, nem sikerült belépni, vagy elfelejtette jelszavát kérjük jelezze ezt az

2. Üzenet küldése a Partnerszervezeteknek ill.Tanácsadóknak Elektronikus levélküldésre van lehetőség ezen az oldalon. A képernyő tájékoztató, magyarázó szövegrésszel kezdődik. Első lépésként az üzenet tárgyát és szövegét írjuk be. A szöveget egyszerű formázásokkal is színesítheti a szövegszerkesztő programokból már ismert módon. Ezt követően írjuk be az üzenet szövegét

6 Továbbá linket is beszúrhat, ami egy weboldalra vagy annak egy részére mutat az alábbiak szerint: Jelölje ki a kívánt szövegrészt, kattintson az alábbi képen megjelölt gombra Üzenet küldése a Partnerszervezeteknek ill.Tanácsadóknak …majd a megjelenő szövegdobozba írja be a kívánt linket. Pl.:

2. Üzenet küldése a Partnerszervezeteknek ill.Tanácsadóknak Következő lépésben válassza ki a címzetteket majd kattintson az elküld gombra. A levél elküldése a címzettek számától függően 1-2 percig is eltarthat. Ez idő alatt ne kattintson rá többször az elküld gombra és ne zárja be a böngészőt!!

3. Fájlkezelés Ezen szolgáltatás segítségével minden felhasználó maximum 100Mb mennyiségű adatot helyezhet el az EU-Háló tárhelyén. Belépés a fájlfeltöltő rendszerbe a következő formában történik. Adja meg felhasználói nevét és jelszavát: Felhasználó: az EU-Háló oldalon használt felhasználói név Jelszó: az EU-Háló oldalon használt jelszó

3. Fájlkezelés Belépés után egy egyszerű fájlkezelő felülettel találkozik, ahol a Felhasználó könyvtárának tartalmát a jobb oldali panelben láthatja. A jobb oldalon lévő könyvtárnévre kettőt kattintva tud belépni az aktuális könyvtárba, majd a fentebb lép egy könyvtárral ikonnal tud visszább lépni egy szintet. A fájl és könyvtárműveleteket a bal oldali dobozban lévő linkek segítségével végezheti.

3. Fájlkezelés A public_html könyvtárba feltöltött könyvtárak és fájlok tartalma publikus. A partnerszervezetek oldalain a Fájlok menüpontban bárki láthatja/letöltheti ezeket, ellenben amit a public_html könyvtáron kívül helyez el azt csak Ön látja. Továbbá a public_html könyvtár tartalma linkelhető az alábbi módon: Ezt a linket a levelezésnél is használhatja (A MEGADOTT LINK HASZNÁLATA ESETÉN NEM KELL FÁJLOKAT CSATOLNIA,ÍGY KÍMÉLHETI PARTNEREI POSTALÁDÁIT IS! Lásd 5. sz. diasor!!!)

4. Saját jelszó módosítása Belépési jelszó módosításához gépeljük be a régi jelszót az első, az új jelszót a második és harmadik sorba! A Módosít gombbal menthetjük el az új jelszót. FONTOS!!! A változást a fájlkezelő esetén 24 órán belül adminisztráljuk! A többi szolgáltatásnál azzonnal életbe lép a módosítás.

Köszönjük, hogy használja az EU-Háló szolgáltatásait január 17. Kellemes böngészést kívánnak, az EU-Háló Partner Portál működtetői