A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TUDOD KI VAGY? SZERETNÉD MEGISMERNI ÖNMAGAD?
Advertisements

Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Folyamodjatok az Úrhoz,
A pasaréti református templom írásos úrasztali terítője
Mennyire ismered a csakráidat?
Az Anahat Chakra Középhaladó Előadás Ötödik Hét.
Középhaladó Előadás Első Hét
Jézus (tudományos) halála
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Május 13. az első Fatimai Mária jelenés emléknapja
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Jézus te vagy minden álmom
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
BÖJT 2014.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Te vagy az, akibõl élet árad,
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
A TÉKOZLÓ FIÚ (Ötödik lecke) A döntés. Hogyan jutunk el a keskeny útra? Isten szentsége miatt lehetetlen, hogy a bűnnel közösségben legyünk mivel ez Isten.
Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét.
A Vishuddhi Chakra Középhaladó Előadás Hatodik Hét.
SAHAJAYOGA A Void Illúziók óceánja Középhaladó Előadás Negyedik Hét.
A Swadisthan Chakra Középhaladó Előadás Második Hét.
SAHAJAYOGA A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét.
A Vishuddhi Chakra Középhaladó Előadás Hatodik Hét.
Középhaladó Előadás Első Hét
Sahaja Jóga Meditáció Ismerd meg önmagad!.
Bhavasagara Illúziók óceánja
A Swadisthan Chakra Középhaladó Előadás Második Hét.
Az Anahat Chakra Középhaladó Előadás Ötödik Hét.
Az Agnya Chakra Középhaladó Előadás Hetedik Hét.
A Nabhi Chakra Középhaladó Előadás Harmadik Hét.
Sahaja Jóga Bevezető.
Nagyböjt 2011 …Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Azért, hogy az isteni kegyelem által megtaláljuk ezt az utat, nagyon segít, ha sok módon keresünk és próbálkozunk, hogy azon az úton járjunk, amely.
1 Továbblépés - Az üzenet.
Jn 14,26 A Vigasztaló pedig, a Szentlélek, akit az Atya küld az én nevemben, megtanít majd titeket mindenre, és eszetekbe juttat mindent, amit mondtam.
Isten mondta.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Folyamodjatok az Úrhoz,
SZERETET, ÉS MEGBOCSÁTÁS nem gyűlölet, és harag!
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Jöjj, ha éhes vagy.
Nem tudom mikor lesz.
Húsvét II Vasárnapja A - év A - év J n 20,19-31 Mikor azon a napon, a hét első napján este lett, és a helyiség ajtaja, ahol a tanítványok összegyűltek,
Hiszem és vallom Az Apostoli Hitvallás
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
JÓ REGGELT !.
Urunk megkeresztelkedése
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
Örvendezzünk, jertek, áhítatos lelkek, Istenünk oltáránál
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Húsvét II Vasárnapja B év
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
…Kezdjük el együtt nagyböjt szent Idejét!
Előadás másolata:

A Sahasrara Chakra Középhaladó Előadás Nyolcadik Hét

Sahasrara Chakra Amiről szó lesz: Tudás Tapasztalás Tulajdonságok Tisztítás

Sahasrara Tudás “Mindaddig nem ismerhetitek fel életetek értelmét, amíg nem kerültök kapcsolatba azzal az erővel, amely teremtett benneteket.“ Shri Mataji Nirmala Devi

Sahasrara Tudás “Amikor a Kundalini eléri a Sahasrarát, a lótusz szirmok megnyílnak és a megvilágosodás (Samadhi) bekövetkezik. Erős lüktetést érezhettek a fejetek tetején, amit egy olvadó érzés és a kutacs csontból eredő hűvös vibrációk áramlása követ.“ Shri Mataji Nirmala Devi

Sahasrara Tudás “Ez az igazi keresztségetek, ami által tudjátok, hogy valóban újjá születtetek“. Shri Mataji Nirmala Devi

Sahasrara Tudás A fejtetőn található

Sahasrara Tudás Jellegzetességek Szirmok száma: 1000 Elem: Az összes chakra egyesülése Szín: Szivárvány (összes szín) Fizikai megnyilvánulás: Az agy limbikus része Bolygó: Plútó Kéz: Tenyér közepe

Sahasrara Tudás Megnyilvánulás Vibrációk Hűvös fuvallat Jóga

Sahasrara Tudás A Sahasrara chakra isteni megnyilvánulása a kapcsolat az abszolúttal. Ezen aspektus neve: Shri Kalki (Szentlélek, Ruh, …)

Sahasrara Tudás A Sahasrara chakra mantrája AUM twameva sakshat Shri Kalki sakshat Shri Adi Shakti Mataji Shri Nirmala Devi Namo Namaha

Sahasrara Tulajdonságai Kollektív tudat Integráció Csend Kétség nélküli tudatállapot

Sahasrara Jótéteményei Megvilágosodás Integráció Jóga (kapcsolat) Egység

Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra Használjuk Shri Mataji Nirmala Devi Három Nagy Mantráját Kijelentés: “Anyám, kérlek erősítsd meg az önmegvalósulásomat”, “Anyám, kérlek jöjj a figyelmembe”, “Anyám, kérlek fogadd el a teljes odaadásom és a legőszintébb köszönetemet, amiért Sahaja Jógivá/Jóginivé tettél” Adjunk vibrációkat a chakrának fejünk tetejét masszírozva az óramutató járásának megegyező irányban Fejlesszük ki a felajánlást Shri Matajinak meditácó révén (ne csak a felismerést, hanem a felajánlást). Ő jelen van a teremtés összes részecskéjében és Ő alkotta a teremtést.

Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra Egyedül Ő adta meg az Önmegvalósulást Csakis az Ő érdeme az összes önmegvalósult lélek közössége Ő Jézus Krisztus próféciájának beteljesítője, amikor a következőt mondta: “A Bátorító azonban, a Szent Szellem, akit az Atya nevemben küldeni fog, mindenre meg fog tanítani titeket, s mindenre emlékeztetni fog, amit mondottam nektek”. - János 14.26 Az erő amely az összes negativitást megsemmisíti, az Ő kollektív Lényén keresztül történik meg, először Ekadesha Rudra és végül Shri Kalki formájában

Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra Erősítsd meg a kapcsolatot Istennel azáltal hogy stabilizálod a Kundalinit a Sahasrara chakrában. Brahma Shakti csakis akkor fogja nagymértékben megtisztítani a lényed és megadni az Önmegvalósulás örömét. Bal Sahasrara problémák esetén (jobb oldali gondokból erednek), használd a következő megerősítést: “Shri Mataji, teljes mértékben Te vagy a spirituális felemelkedés összes kihívásának a győzelme” (Shri Kalki Shaktija). Nyomjuk le többször az Egot a fej hátsó részén keresztül a bal Swadisthan chakráig.

Sahasrara Tisztítása A Sahasrara Chakra Jobb Sahasrara problémák esetén (bal oldali gondokból erednek) használd a megerősítést “Shri Mataji, kegyelmed által védelmezve vagyok az összes kísértéstől és győzedelmeskedni fogok az összes kísértés felett a felemelkedésért” vagy “Shri Mataji, a kegyelmed által szerencsés vagyok, hogy a Szentlélek figyelmében lehetek” (Shri Mataji Shaktija) Végül tudjuk, hogy Shri Mataji kielégítette az összes kereső tiszta vágyát. Most teljes mértékben meg kell alapoznunk a helyünk, mint önmegvalósult lelkek, Isten országában.

Meditáljunk csendben 17