Az ápolt és egészséges szájért

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

Fogak.
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Afrikai elefánt. Előfordulása • Az afrikai elefánt korábban a Szaharától délre egész Afrikában elterjedt volt, manapság elterjedése elsősorban a nemzeti.
2014. május 3.hete Országos száj –és fogápolási hét
Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!
Hogyan éljünk egészséges és hosszú életet?
Alap Termékek.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
Ismerje meg bőrtípusát!
Mesélő képek Fehér Ágnes FOK III/6.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
„D” modul: Mikrosebészet Célok
EXIT.
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
Érvek, érvelés.
A magyar fogyasztói szegmensek egészségvásárlása
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Készítette: Frankó Ádám Prog. Info, 14.csop.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
A méhnyakrák elleni küzdelem világhete ALKALMÁBÓL Január
Készítette: a Dalai Láma
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Tisztítás, fertőtlenítés
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat!
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
FOGÁPOLÁS Balázs Zsoltné
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
 A visszeresség, az alsó végtagok egyes szakaszainak a tágulata. Kialakulásában örökletes tényezők is szerepet játszanak (pl. az érfal gyengesége). Az.
Légző rendszer betegségei
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI NAPOK
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
A fogazat és a fogápolás
Szájhigiéne.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Felnőtté válás.
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
RADIX bináris számokra ___A___ Szembe 2 mutatóval, ha a felsőnél 1-es, az alsónál 0, akkor csere.
 SOKKAL JOBB ÁR-ÉRTÉKARÁNY  Könnyű, egyszerű és kényelmes használat az adagoló palacknak köszönhetően SZEMÖLCSÖK.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Alapszintű Újraélesztés és Automata Külső Defibrillátor
Fogaink egészsége "Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni." Manfred.
HOGYAN ÉLJÜNK EGÉSZSÉGES,HOSSZÚ ÉLETET ? Azt mondják naponta meg kell enni egy almát, mert: " mindennap egy alma az orvost távol tartja „
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
Felnőtt újraélesztés.
A helyes táplálkozás.
Általános iskola, 8. évfolyam, biológia, 2/1
Kén-dioxid indikátorok: a zuzmók
Faith in Nature az igazi természetes szépség. A Faith in Nature bőrápoló termékcsalád minden tagja hipoallergén és parabénektől (kőolaj származékoktól)
TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Önbarnító készítmény – bronzosítás Napozás utáni készítmény – hidratálás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett.
Bakteriális megbetegedések
Szájápolás, helyes fogmosás
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Készítette:Haller Gabriella 10.d ;)
Egészséges életmód, helyes táplálkozás
Betegtájékoztatás – szisztémás sclaroderma
Humán Papillóma Vírus (HPV)
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
Új Boatcare- ápólószerek az International ® -tól.
Dr. Borsos Terézia Milyen fogkrémet használjunk? Klikk a folytatáshoz!!!
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Előadás másolata:

Az ápolt és egészséges szájért Kezdés Kilépés

Mennyire ápolt az ön szája? Ha az alábbi kérdések valamelyikére válasza ‘nem’, akkor kattintson a ‘Következőre’. Mennyire ápolt az ön szája? Naponta többször mos fogat? Használ-e Ön rendszeresen, legalább hetente ötször fogselymet? Megtisztítja fogait étkezések és csipegetések után? Látogatja-e fogorvosát ellenőrzés céljából évente kétszer? Következő

Önnek nagy valószínűséggel van ínybetegsége! Mik a tünetek? Önnek nagy valószínűséggel van ínybetegsége! Az ínybetegség trükkös és fájdalommentes – lehet, hogy a tünetek fel sem tűnnek. Rossz leheletet és fogkárosodást okoz. Korai fázisában még visszafordítható a betegség!

! ! ! ! ! ! Mik a tünetei? Az íny eláll a fogaktól Az ínybetegség fokozatai. ! Az íny eláll a fogaktól ! Az íny vörös és duzzadt, vagy puha ! Az íny könnyen vérezhet ! Gennyesedés az íny és a fogak között ! Meglazult maradandó fogak ! Harapáskor az alsó és a felső fogazat nem illeszkedik úgy, mint korábban

Az ínybetegség fokozatai. Fogkő kialakulása Első fázis Fogínygyulladás Második fázis Foggyökérhártya-gyulladás Harmadik fázis Fogak elvesztése!

Első fázis - Fogkő A fogkő a bevitt táplálékon található mikrobák, valamint a nyálban található cukor és egyéb anyagok következtében keletkezik. Ezek a fogkőképző mikrobák savvá és egyéb veszélyes anyagokká alakulva károsíthatják fogaink és ínyünk épségét, szuvasodást és ínysorvadást okozhatnak.. Következő

Első fázis - Fogkő Védje ínyét és fogait a fogkőtől. Második fázist Az ínybetegség fokozatai. Mivel a fogkő élő mikroorganizmusokat tartalmaz, ahogy növekszik az íny és a fog közé férkőzik, rossz lehelethez, ínygyulladáshoz, ínysorvadáshoz és végül a fogak elvesztéséhez vezet. Védje ínyét és fogait a fogkőtől.

Második fázis - Ínygyulladás Ez az ínybetegség legkezdetlegesebb fajtája, csak az íny legkülső rétegét támadja. Nagyobb problémához vezethet a fogkő, amely ínygyulladást, ínyvérzékenységet és duzzadtságot okozhat. A legnagyobb aggodalomra az adhat okot, amikor a fogak közötti ínyt irritálja a fogkő. Következő

Második fázis - Ínygyulladás Harmadik fázis Az ínybetegség fokozatai. Ha ezt a kezdődő folyamatot nem folyjuk el csírájában, akkor a gyulladás először az ínyre, majd a foggyökérre terjed. Lehet hogy meglepő, de gyakran, mire az ember felismeri, hogy mi is a probléma, már nem lehet kíméletesen segíteni...

Harmadik fázis - Súlyos Foggyökérhártya-gyulladás Tehát mi is a megoldás? Harmadik fázis - Súlyos Foggyökérhártya-gyulladás Ez az utolsó fázis. Mivel a keménységet adó szerkezet megszűnik, a fog meglazul, majd egyszerűen kihullik. A fogatlan, műfogsorral rendelkező betegek száma évről évre nő. Ez elsődlegesen az ínybetegségekre, nem pedig a szuvasodásra vezethető vissza.

A megelőzés a megoldás! A fogorvosok manapság a megelőzést preferálják, nem pedig a kezelést. Ez a legjobb megoldás arra, hogy szája teljesen egészséges legyen. Következő

A megelőzés a megoldás! Az AP24® szájápoló termékcsalád Ön is adhat fogainak 24 órás védelmet ezzel a teljes körű és ugyanakkor jóízű termékcsaláddal!

Az AP24® szájápoló termékcsalád Az AP24® termékcsaládot tudományos kutatásokat követően hozták létre. Forradalmian új és hatékony, így szájának 24 órás védelmet biztosít a fogkőképződés ellen. Következő

Az AP24® szájápoló termékcsalád Az AP24® egy szabadalmaztatott fogkő képződést akadályozó hatóanyag.. Úgy véd a lepedékképződéstől, hogy a fogak köré egy védőréteget képez. A fogakat fényessé és simává varázsolja és ez a hatás tartósan megmarad! Következő

Három lépésben az egészséges és ápolt szájért 1. Lépés - Fogmosás Három lépésben az egészséges és ápolt szájért 2. Lépés - Fogselyem 3. Lépés - Öblítés Az AP24® a fogkővel folytatott harcban hatékonyabb mint bármi az előtt. Kövesse a lépéseket.

1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő elleni fogkefe Milyen is a csillag-sörtés fogkefe? 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő elleni fogkefe Ez az újgenerációs sörtékkel szerelt fogkefe hatékony távolít el a megszokottnál akár 30% -al több fogkövet.

Mi is az a csillagsörtés fogkefe? Használata Mi is az a csillagsörtés fogkefe? Sörtéit csillag formájúra alkották. Minden egyes csillag alakú végződésben 5 barázda található, amelyek végig húzódnak a szár egészén. Ezáltal, fogmosás közben, több fogkrém érintkezik a fogak felületével. Rendkívül kíméletes az ínnyel, és nagyon jó a fogása.

Használata Használja legalább kétszer naponta – lehetőség szerint étkezés és nassolás után is. Tartsa a fogkeféjét fogaira 45 fokos szögben, és kör-körösen mozgatva mossa fogait. Irányítsa a sörtéket egészen az íny vonaláig.. Next

AP24® Fogkő elleni Fluoridos Fogkrém Használata Amikor a fogak hátsó részéhez ér, tartsa fogkeféjét vízszintesen, és gyengéd előre-hátra mozdulatokkal folytassa. Amikor a fogak rágófelületéhez ér, merőlegesen állítsa a fogkefét és rövid, de gyors mozdulatokkal mossa fogait..

1. Lépés - Fogmosás AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Fogkrém Előzze meg a fogínygyulladást! 1. Lépés - Fogmosás Használata AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Fogkrém Szuvasodást megelőző formulája a szokványos fogkrémeknél kétszer hatékonyabban dolgozik a fogkőképződés ellen. Hosszantartó vanília és menta ízű frissesség!

Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. AP24® Fehérítő, fogkő elleni fogkrém Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. Mosson fogat ezzel a fogkrémmel naponta kétszer, reggelit és vacsorát követően. Lehetőség szerint tisztítsa meg fogait minden étkezés után.

Előzze meg a fogínygyulladást! Ne feledd! Előzze meg a fogínygyulladást! Klinikailag bizonyított, hogy a fogkő eltávolítás csökkenti az ínygyulladás kialakulásának eshetőségét. A fogkrém és fogkefe dörzsöléskor, egymás hatását erősítve, eltávolítja fogkövet. Back

1. Lépés - Fogmosás AP24® Fehérítő Fluoridos Fogkrém Használata 1. Lépés - Fogmosás AP24® Fehérítő Fluoridos Fogkrém Ragyogóvá és fehérré varázsolja fogait, sőt még a fogkőképződést is gátolja. Egyedi formulájának köszönhetően segít eltávolítania foltokat, elszíneződéseket és akadályozza a szuvasodás folyamatának megindulását..

Használata Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. 2. Lépés - Fogselyem Használja az AP24® fogkő elleni fogkefével. Mosson fogat ezzel a fogkrémmel naponta kétszer, reggelit és vacsorát követően. Lehetőség szerint tisztítsa meg fogait minden étkezés után.

2. Lépés - Fogselyem AP24® Fogselyem – hatékony és gyengéd Miért használjak fogselymet? 2. Lépés - Fogselyem AP24® Fogselyem – hatékony és gyengéd Egyedülálló hatékonysággal távolítja el a lepedéket, de ugyanakkor gyengéd. Eltávolítja a fogkövet és a lepedéket azokról a helyekről is, amelyekhez fogkefével nem férhetünk hozzá. Így az AP24® a fogkő kialakulását előzi meg.

Miért használjak fogselymet? ! Ne feledd! Használata Miért használjak fogselymet? A fogselyem feladata az, hogy a fogak közötti területről eltávolítsa a fogkövet és a lepedéket. Fogmosáskor fogunk öt felületéből csak három elérhető. A belső, fogközi rész az igazán problémás terület – itt szokott megindulni az ínygyulladás.

Használata Fogjon egy körülbelül 45 cm hosszúságú fogselyem darabot és végeit csavarja középső ujjai köré. Fogja erősen a fogselymet mutató és hüvelykujjával. Finoman vezesse be fogai közé a fogselymet gyengéd előre-hátra mozdulatokkal. Next

3. Lépés - Öblítés Használata Tekerje fel a fogselymet egy másik ujjára és haladjon egy következő foghoz. Ne feledje: használjon fogselymet fogmosás után. Használja legalább naponta egyszer.

3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Szájöblítő Használata 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Fluoridos Szájöblítő Tisztít és segít meggátolni a fogkőképződést anélkül, hogy a száj természetes PH-értékét megbolygatná. Hosszantartó frissességérzetet ad! Alkohol mentes.

AP24® Fogkő elleni Spray Használata Öblögessen a szájöblítővel legalább 1 percig, hogy fellazítsa a még fogon maradt fogkövet. Öblítés után kb. 30 percig kerülje az étkezést. Használja minden fogmosást követően.

3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Spray Használata 3. Lépés - Öblítés AP24® Fogkő Elleni Spray Frissességet biztosít naphosszat. Az AP24®-hez híven, akadályozza a fogkőképződést, valamint védi a fogakat és az ínyt.

Használata Permetezzen szájába akkor, amikor fogmosásra nincs lehetősége. Olyan érzete lesz, mintha fogat mosott volna. Használja étkezés, nassolás után – vagy amikor kedve tartja! Next

Nyugodtan mosolyogjon! Fejlett szájápolási technológia a gyönyörű és egészséges fogakért és ínyért