„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A levelezőrendszerekkel kapcsolatos alapismeretek
Advertisements

7DayWealth regisztráció aktiválása AlertPay-n keresztüli fizetéssel Ennek három előfeltétele van: Legyen AlertPay számlád; Legyen meg a szükséges.
Egy kis segítség kezdő pps kedvelőknek !
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 4 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Az Internet adta lehetőségek
A számítógépes kommunikáció illemszabályai, különös tekintettel az internetre Netikett.
A portál zártkörű, online, virtuális intranet hálózata A Google segítségével, a drseres.com domain keretein belül létrehoztunk egy online virtuális intranet.
Számítógépes ismeretek 5. óra
Elektronikus levelezés
Független Pedagógiai Intézetben Az internet: miért, hogyan?
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Levelező program beállítása webmail-hez
Elektronikus levelezés
SZÖVEGSZERKESZTÉS Boríték készítése.
Körlevél készítése.
Amit a HTML-ről érdemes tudni
NETIKETT.
Böngészők Internet Explorer Mozilla Firefox
Prefix egyszerűen Miről is beszélek?. Részlet egy szoba beszélgetéséből.
Elektronikus levelezés
Elektronikus levelezés
Másolás és áthelyezés. Másolás 1. Kijelölni a mappát amit másolni akarunk (ráklikk) 2. A bal egérgombot folyamatosan lenyomva a „fogd és vidd” módszerrel.
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
Hálózatkezelés, Internet 8. óra Előadó: Jánosik Tamás.
Körlevél.
, levelezés … kérdések - válaszok Takács Béla 2008.
ÜZLETI TERVEZÉS levelező hallgatóknak ÖSSZEFOGLALÁS.
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Az Interneten az állományok mozgatására leggyakrabban az FTP program használatos. Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek: kapcsolódás.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Körlevél.
INFORMATIKA VIZSGA BUDAPEST 2003.DECEMBER17. KURZUS:04. CSOPORT:A.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
KÖRLEVÉL.
Aki írja a levelet Aki küldi a levelet Aki kapja a levelet Aki olvassa a levelet.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 9 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
Jövő héten kedden Dolgozat!!!
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
XChanger. org regisztráció, és pénzküldés A regisztrációhoz Kattints ide! A regisztrációhoz Kattints ide!
A regisztráció megkezdése: Kattints a SIGN UP NOW gombra
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Internet, Elektronikus levelezés
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Készítette: Turócziné Kiscsatári Nóra
rendszer intézményértékelés és projektértékelés Felhasználói segédlet 2005.
Az alapvető kommunikáció
Az m70.hu regisztrációs folyamatát követheti végig illusztrálva – klikkeivel. Minden kattintásra változik a kép, beúszik a magyarázó szöveg. Két dia között.
Élet az Interneten.
A hálózati terminológia alapszintű megismerése, internetes ismeretek
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS . E LEKTRONIKUS LEVELEZÉS Az elektronikus posta ( ) olyan rendszer, amelynek segítségével más felhasználók számára.
Eu-háló Tanácsadói Kommunikációs Center január 29.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 2 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
A Google Drive használata. Mire jó? A Google Drive segítségével a fotókat, videókat, fájlokat és sok más tartalmat egy biztonságos felhőtárhelyen keresztül.
Bevezetés. Alapok: szövegszerkesztő alkalmazás (Word) megnyitása: Start gomb  Minden program  Microsoft Office  Microsoft Office Word 2007 szövegszerkesztő.
Gyakorlat. postafiók készítése: 1. Nyissuk meg a oldalt! 2. Válasszuk a Fiók létrehozása gombot! 3. Töltsük ki az űrlapot! 4. A nyitólap.
AZ INTERNET SZOLGÁLTATÁSAI Készítette: Horváth Tünde.
Információ és kommunikáció Elektronikus levelezés.
Információ és kommunikáció
Kapcsolattartó hírlevélküldő rendszer
Az elektronikus levelezés a számítógép-hálózatok klasszikus szolgáltatása, az Internet alkalmazásának egyik legnépszerűbb formája. Szövegen kívül lehetőség.
Axigen Mail server Ember László 2009.
Rajzprogramok Bevezetés a Paint program használatába.
Az FTP felhasználók általában az alábbi funkciókkal rendelkeznek:
Hivatkozások beillesztése, animációk szerkesztése
Internet, Elektronikus levelezés
Internet és kommunikáció
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
Előadás másolata:

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van az fiókod?  Lehet-e cím:   agika&magyar.hu  

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Levelezés  Jelentkezz be a fiókodba  Olvasd el az oktatótól kapott levelet  a levél tárgya Újévi kívánságok  Válaszolj ezen utóbbi levélre  Ügyelj rá, hogy a válaszod a levél elejére kerüljön!

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Levelezési listák

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési lista  Egy ember kommunikációja több emberrel, levelezés útján  Jellemzői  kimondott célja van  zárt, ha csak a meghívottak kapcsolódhatnak,  nyílt, ha bárki jelentkezhet rá  Bármikor le lehet iratkozni róla  Az általános netiketten túl helyi szabályok is élhetnek, érdemes tájékozódni!

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Írás a levelezési listára  Abból az fiókból írhatsz, amellyel felvételt nyertél  A címzetthez írd a levelezési lista címét, pl.:  a Tárgy mezőt szinte kötelező kitölteni  Írd meg a leveledet abban a tudatban, hogy sokan olvassák

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Írás Tartalom A levelezési lista címe Tárgy megadandó!

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési listáról kapott levél  Minden levél küldésre kerül minden lista tagnak, tehát Te is megkapod a saját leveledet  A feladó a levél írója, címe elérhető  ha magánban szeretnél válaszolni, akkor az ő címe kerül majd a címzett mezőbe  Címzett: a levelező lista címe  Tárgy mezőben prefix szerepelhet

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A levelezési listáról kapott levél A levél írója A feladó a levelezési listára címezte a levelét, a levelezési listáról kaptad ezt a levelet! [prefix] nem feltétlenül azonos a levlista címével, nem feltétlenül létezik, de jó ha van

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Válasz a levlistáról érkezett levélre  A címzett a levelezési lista  Mindenki olvashatja a válaszodat  A tárgy mezőbe ugyanúgy bekerül a Re:  A levél tartalomba bekerül az eredeti levél tartalma  Válaszodat a levél legelejére, tetejére írd!

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Feladatok  Olvass a levelezési lista használatának szabályairól  a linket levélben kaptad meg az oktatótól Írj levelet a listára.  Küldj a levelezési listára egy olyan szabályt a netikettből, amely szerinted az egyike a legfontosabbaknak!  Legyen feltétlenül tárgya a levelednek!

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Segítség a szöveg levélbe másolásához  A böngészőben bal, lenyomva tartott egérgombbal jelöld ki a másolandó szövegrészt;  Szerkesztés / Másolás  Válts az fiókodat megjelenítő ablakhoz;  A szövegkurzor ott villogjon, ahova szeretnéd a szöveget;  Szerkesztés / Beillesztés

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Valahogy így néz ki…

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” A szöveg beillesztése ikonnal vagy Ctrl + V

„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” ZÁRÓFELADAT  E—mail megírása a képzés szöveges értékelésével.  Címzett az oktató, másolatot kap:  A levélhez csatolandó egy olyan kép, amelyen szerepel a hallgató, amit a netről töltött le.