Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Anikó Fekete Németország Deutschland 2013.feb. 18-márc.20.
Advertisements

Házi tartósítási eljárások
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
AUTÓDÍSZEK, AUTÓKORZÓK, GIRLANDOK
Hon- és népismeret Készítette: 5.a osztály
Mikroelemek LSA komplexel A növény tápanyag felvételének javítása
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
KALEIDOSZKÓP KÉPÚJSÁG par ban induló tanfolyamok vizsgával, kamatmentes részletfizetéssel CSAK: Kereskedő vállalkozó:
Étkezési szokások az ókori Egyiptomban
Zöldségfélék.
B-vércsoport.
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
„Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal” készítése
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Házi lekvár készítés Készítette: Kukely Katalin 3. Évf Andragógia szak
A honfoglaló magyarok étkezési szokásai
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Konyhai kerámiaedények
Tehnologii de preparare a hranei Grupa: 1 Sándor Izráel Kerresztes Roland Zagyva Dávid.
Étkezési szokások az Arab Birodalomban
Az ókori sumér étkezési szokások
Miskolci Egyetem Informatikai Intézet Általános Informatikai Tanszé k Pance Miklós Adatstruktúrák, algoritmusok előadásvázlat Miskolc, 2004 Technikai közreműködő:
Zoo Klub Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.
Konzervipari töltőberendezések (Élelm. Gépek I. segédanyag)
CIGÁNY NYELV GYEREKEKNEK
A Csepel-sziget A Csepel-sziget „kincse”. A Csepel-szigeti csirkeüstöny hagymafüves monyáddal Szótár a kezdő áldoskészítőknek: zsiradék nélkül készülő.
Kalcium és D vitamin szerepe táplálkozásunkban
Étkezési szokások az ókori Hellászban
Étkezési szokások az ókori Rómában
Étkezés szokások az ókori Mezopotámiában
Logikai szita Pomothy Judit 9. B.
Készítette: Nagy Krisztián és Kiss Péter
Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a.
Katica csoport Október Tűz modul
Egészséges Táplálkozás
Növény monitoring Ambrus Á., Györfi L., Vásárhelyi A. Az élelmiszerekben elforduló növényvéd-szermaradékok élelmiszerbiztonsági megítélése 5/2002. (II.
Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:
A vályogházakról Mészáros Judit 9.A.
Maradjunk egészségesek ősszel is, kerüljük el a náthát, a megfázást! Down Alapítvány TÁMOGATOTT ÜGYINTÉZÉS 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061)
Kompetencia mérés eredményei 2006 Készítette: Mészáros-Vásárhely Katalin.
Az ókori római étkezési szokások
Szélességi bejárás. Kezdőcsúcsból felvétele Innen haladunk egy szinttel mélyebbre, felvesszük az összes olyan csúcsot, amit így elérhetünk Ha elfogytak,
Arabok Németh Anna. Az arab étkezési szokások befolyásoló eleme a Korán.
Étkezési szokások az ókori Rómában
Testünk építőkövei – a vitaminok
Mikulás Készítette: Zsanett 5.e. Szent M iklós Szent Miklós egy valódi személy volt, Kr.u. 271 környékén született, és 342. december 6-án hunyt el Myra-ban,
Győr-Moson-Sopron megye növénytermesztése
Ételkészítő technológiák
Vendéglátóknak Ft-os Parti Ft-os Parti Szilikon Tepsi
„ADJ TERET, NYISS UTAT!” – SZOCIÁLIS KOMPETENCIÁKKAL A HÁTRÁNYOK ELLEN avagy Ágota és Ambrus testvérek lettek.
Gyulafehérvári Caritas Ferencz Lehel Kertészmérnök Zöldségtermesztésben a jövő.
EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS Készítette: Nadin, Barbi, Cinti, Attila.
10. rész :Táplálékunk összetevői Szénhidrátok Klikk a folytatáshoz.
Az élelmiszer útja - avagy hogyan kerülnek ételeink az asztalunkra
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Költséghatékonyság és munkaerő optimalizálás a konyhában
Élelmiszer lábnyom.
SZECESSZIÓ
Gemüsen
ISKOLAGYÜMÖLCS-PROGRAM
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk!
ÉTLAP Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Reggeli: Joghurt Banán kakaó
Étkezési szokások az ókori Egyiptomban
21. FÖLDMŰVELÉS.
Élelmiszer lábnyom.
MEZŐGAZDASÁGI TERMÉKEK ÁRUISMERETE
Mikulás Készítette: Tomi Roland.

Előadás másolata:

Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás Készítette: Budai (Szwandam) Tibor

Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás Az artisztika a vendéglátásban foglal helyett mára külön művészeti ággá nőtte ki magát! Kisebb formákban a konyhán is alkalmazható hidegtálak esetleg sültes tálak díszítéséhez ,de nem elterjedt! Inkább asztaldíszként használja fel ezt a művészeti ágat!

Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás Miből lehet díszt faragni,készíteni,teremteni ?! Szinte bármilyen zöldségből vagy gyümölcsből: Alma Körte Dinnyefélék Retek Uborka Répa Petrezselyem gyökér Hagymafélék Cékla

Artisztika avagy zöldség és gyümölcs faragás A jól elkészített asztal dísz ha több alkotóelemből áll fontos ,hogy minden színben igényesen pompázzon!