Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a."— Előadás másolata:

1

2 Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You

3 Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a nő, kit álmodnak a férfiak.

4 Minden úgy történt, Mint mikor veled táncoltam, Tánc közben véletlenül megcsókoltam. Szívem úgy fáj, mert ő mégsem te vagy, Hozzám hajolt, s a neveden szólítottam.

5 Hozzám hajolt, s a neveden szólítottam.

6 Minden úgy történt, Mint mikor veled táncoltam, Tánc közben véletlenül megcsókoltam. Szívem úgy fáj, mert ő mégsem te vagy, Hozzám hajolt, s a neveden szólítottam. Hozzám hajolt, s a neveden szólítottam.

7 Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Készítette: Jolka


Letölteni ppt "Ő MÉGSEM TE VAGY – She’s Not You Ő egy angyal, de sajnos nem te vagy, Ő felvidít, hogyha rossz a hangulat. És simogat, mikor a kedvem szomorú, Ő az a."

Hasonló előadás


Google Hirdetések