Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:"— Előadás másolata:

1 Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség: rsz@mailbox.hu
Dolgozat elgazásokra Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:

2 Feladat1 Töröld le a gépedről az aktuális kikérdező programot!
Töltsd le a oldalról a tananyag/osszefoglalas mappájából a Kikerdezo.exe és az elagazasok.ask állományokat! Nyisd meg az elagazasok.ask állományt számonkérésre, a végén saját névvel mentsd el (Teljes Név)

3 Hibajavítás Keresd meg a hibát, hibákat az alábbi programkódban! Javítsd ki és programozd le Pascalban a helyesen működő programot! Készíts programot, ami bekér a billentyűzetről két gyümölcsöt, majd kiválasztja a hosszabbik nevűt és kiírja képernyőre, hogy: A hosszabbik nevű gyümölcs: xy!

4 Program gyümölcs; Deklaráció: a,b:szöveg; Program kezd a:=‘alma’; b:=‘körte’; ha (a<b) akkor ki:(‘A hosszabbik nevű: ‘,a); különben ki:(‘A hosszabbik nevű: ‘,b); Program vége.

5 Feladat2 Készíts bérelszámoló programot, ami bekéri a teljesítményedet billentyűzetről, majd ha több mint 0 széket készítettél, akkor a napi fizetésed 5000 Ft, különben 0 Ft!

6 Feladat3 Alakítsd át az előző programot úgy, hogy kérdezze meg mennyivel teljesítette túl a normát tárolja el egy változóba! Ha eggyel, akkor 100Ft Ha kettővel, akkor 200Ft Ha hárommal, akkor 300Ft Ha néggyel, akkor 400Ft Ha öttel vagy annál többel, akkor 1000Ft


Letölteni ppt "Készítette: Rummel Szabolcs Elérhetőség:"

Hasonló előadás


Google Hirdetések