Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Zoo Klub 2010. Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Zoo Klub 2010. Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben."— Előadás másolata:

1 Zoo Klub 2010. Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben.

2 Tanulási Témák Az évek gyümölcsei Szabályok Körzet Viselkedéskultúra Nagy szerepet kapnak az ész fejlesztő órák.

3 Évek gyümölcsei 2010. év az Alma éve 2011. év a Körte éve Kérdések -Miért írjuk nagybetűvel a gyümölcsök nevét? -Mi lesz a következő év gyümölcse? -Hány éves ez a projekt?

4 Szabályok Aranyszabály:Vigyázunk a társaink egészségére,biztonságára Alapvető szabályok:Nem szabad átmenni nem a mi körzetünkben lévő csapatokhoz! Ha valaki rosszul lett különleges gyógymódot kell használni! Kérdések -Mi az aranyszabály? -Hány alapvető szabály van?

5 Körzet Körzetünkben lévő csapatok : - Zoo Klub - Hold Klub Fő klub : Zoo Klub A nem a mi körzetünkben lévő csapatok A Zoo Térség területén kívül találhatók.

6 Körzet 2. Történelem - Vezetők 1. vezetőnk:Komócsi Martin 2. vezetőnk: Horváth Réka Anna Jelenlegi: Horváth Réka Anna Zoo Klub alapításának éve: 2008. Kérdések: -K-Ki a mostani körzet vezető? -M-Melyik Klub a vezető klub a körzetben?

7 - Hogy hívják a körzetet? - Hol vannak a nem a mi körzetünkben lévő csapatok?

8 Viselkedéskultúra - Mikor leveszed az elérhetőségeket a szögről tedd a tetőre és ha készen vagy tedd vissza a szögre! - Mikor csengetsz mond hangosan hogy Zoo! Kérdések - Honnan kell levenni a címert? - Miben vannak az elérhetőségek? - Mit kell mondani ha csengetsz?


Letölteni ppt "Zoo Klub 2010. Év az Alma éve 2011.Év a Körte éve A új projekt része a tanulás. Ezért az évek gyümölcseit mutatjuk meg egy új projektben."

Hasonló előadás


Google Hirdetések