Csirke a TV-ben Hogyan kommentálják ugyan azt a hírt a kereskedelmi és közszolgálati TV-k: „A csirke átment az úton.”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SZELLEMEK Közöttünk vannak... Nem hiszed??? Várnak Rád !!!
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Ami a Tiéd.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Alkudozás.
Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Kármentés Napra Forgó Rehabilitációs Közhasznú Társaság 2006.
Pápa Városi Televízió.
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
A M E R C É D E S.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Igaz történet karácsony előttről
1 A válság hatása a kisforgalmú kereskedelmi egységekre - a Szerencsejáték Zrt. lottózóinak rablás elleni védelme MBVE Konferencia Galyatető március.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
December 1. Címzett: Cégünk minden dolgozója Örömmel tudatom Önökkel, hogy vállalatunk karácsonyi ünnepsége december 12.-én lesz az Argentina Steakhous-ban.
2006. február 3. Telefonos feladat Egy egyenlő szárú háromszög alapon fekvő szögei A szárak szöge Mekkorák a háromszög szögei ?
Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
(A tudomány szemszögéből)
Az én Budapest-térképem Tájékozódás vidéki szemmel Szűcs Eszter – P3N3CH.
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
Magyarország az I. világháborúban
A számla.
Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.
Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)
Szerelem „Azt kértem Tőled, hogy szeress még. Azt mondtad, hogy Neked ennyi nem elég. Annyi mindent adhatnék még hát kérlek Kicsim kérlek maradj még! Maradj.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
A strucc.
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
Építőipari helyzetek minőségügyi vonatkozásai január 6.
Névnapodra Szeretettel!
Úton Szentendre felé... Előhang: „Kedves kis olvasók, sziasztok, Elmondok nektek egy mesét. Hogy príma lesz-e? Hó, mi az hogy!”
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Ma vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27.vasárnap, július 27. vasárnap, július 27.vasárnap, 2014.
Schönherz Zoltán Kollégium
ÁRVA BÚS ÉJSZAKÁN (Are You Lonesome Tonight)
LÁBNYOMOK ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet fordítása
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Asztal- és életközösség Jézussal
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
Bemutatjuk a híres/fontos W  és Z 0 Bozonokat Sheldon Glashow Steven WeinbergAbdus Salam Ők jósolták meg elméletileg. Nobel díj: 1979 Ők pedig felfedezték.
A VÉGZŐS EGYETEMISTA.
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
Vagy más néven, a vörös bolygó, káprázatos látványt fog nyújtani!
Turulmánia érthető filatélia 3 rész
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
Kedves SPE tagok!    Idén májusban ismét megrendezésre kerül az SPE 2006 évi teniszversenye  – férfi egyéniben és párosban - melyre várjuk jelentkezéseteket.
Szerkesztette: Ballán Attila
KÖVETELÉSKEZELÉS - SZOFTVERES MEGOLDÁSOK Dr. Sándor Csaba kereskedelmi igazgató.
Before 4th Surány song contest american tour :-D Avagy Szanyi „Gaga” Ádám amerikai útja ahogy én gondolom :-D.
Kapcsolataim a neten. Bemutatkozás a virtuális világban – magunkról a Facebook-on.
Amikor én még… Ha az 50-, 60- vagy 70-es években voltál gyerek, hogyan vészelted át a gyermekéveidet ?
3 hónap Izlandon NCTA támogatással. A teszt Life Long Learning? Semmi korbéli, nembéli, faji, nemzetiségi megkötés? Ösztöndíjprogram 3-6 hónapra? Itt.
Emlékeink a jövő záloga TÁMOP/HDKE Közgáz. Előzmény: Tóth Géza, volt igazgatónk, megpályázta ezt az újabb TÁMOPOT 2010 őszén. Nyert nyarától novemberig.
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Bölcsességek, aforizmák
Hát én lennék, és Botond!! 
Intézményi Férőhely Kiváltás program
Második rész EQUINOX MEGHÓDÍTJA DARNASSUST Equinox, a Horda védelmezője.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
István Király Általános Iskola
Előadás másolata:

Csirke a TV-ben Hogyan kommentálják ugyan azt a hírt a kereskedelmi és közszolgálati TV-k: „A csirke átment az úton.”

Fókusz: 3 évig mindennap szemezgetett a magokkal, jó körülmények között élt. Aztán egyik nap minden megváltozott. Onnantól kezdve nem volt egy perc nyugta sem. Nem gondolta meg, hogy e végzetes hibáért élete végéig fizetnie kell. Kakasai elhagyták, tojásokat nem tojhat többet. Mindezt azért, mert átment az úton. Mindezt azért, mert átment az úton. Egy csirke kálváriája most, itt, a Fókuszban!

Helyszíni szemle: Rejtett kameráink a helyszínen voltak, amikor egy mit sem sejtő csirke átment az utcán. A kommandósok azonnal lecsaptak. Soha nem látott képek egy csirke átkeléséről és elfogásáról itt, a Helyszíni szemlében! a Helyszíni szemlében!

Forró nyomon: csirke, út, vér! csirke, út, vér! A 17-es út néhány napja szörnyű emléket őriz. Az önök segítségével fantomképünk alapján a rendőrség elfogta azt a csirkét, aki már hónapok óta átmegy az úton. Szörnyű tragédia, csirke, csirkevér!!!

Fábry-show: Csütörtök este egy vadonatúj showder-ban, egy vadonatúj Fábry Sándorral, és a vadonatúj csirkével, aki átment a vadonatúj úton! Ne menjenek sehova, azonnal folytatjuk a vadonatúj csirkével, egy vadonatúj show-ban! Itt lesz a feledhetetlen csirke, egy vadonatúj átmenéssel!

Tények (Pálffy István): Csirkeátmenés. Csirkeátmenés. Tegnap a hajnali órákban egy csirke átment az úton, a rendőrség nem nyilatkozik stábunknak. Világméretű titkolózás, sajtófogadások, csirkepaprikás.... Világméretű titkolózás, sajtófogadások, csirkepaprikás.... a tények tükrében. a tények tükrében.

Akták (Bárdos András): A napokban kaptuk a hírt a Statisztikai Hivataltól, miszerint évente 47 csirke megy át az úton, miközben a kormány út- és csirke-átalakításokat tervez. A napokban kaptuk a hírt a Statisztikai Hivataltól, miszerint évente 47 csirke megy át az úton, miközben a kormány út- és csirke-átalakításokat tervez. Van-e ma Magyarországon létjogosultsága a csirkeátkeléseknek, és hihetünk-e a kormány ígéreteinek?! Van-e ma Magyarországon létjogosultsága a csirkeátkeléseknek, és hihetünk-e a kormány ígéreteinek?!

Napló (Sváby András): Ma este ismét jelentkezik a Napló, benne Sváby Andrással. Ma este ismét jelentkezik a Napló, benne Sváby Andrással. Szavazzanak, a vonalak már élnek: Szavazzanak, a vonalak már élnek: Önök szerint ma Magyarországon átmehet-e egy csirke az úton? Önök szerint ma Magyarországon átmehet-e egy csirke az úton? Tehát ma este a Naplóban: Tehát ma este a Naplóban: mérlegen a valóság és a mérlegen a valóság és a csirke. csirke.

Frei-dosszié: Ma este ellátogatunk abba a titkos bázisra a közel- keleten, ahol évekig őriztek egy csirkét, aki átkelt az úton. Forgatási engedélyt nem kaptunk az épületen belül, de kollégánk egy titkos kamera és egy csirkejelmez segítségével rögzítette az eseményeket. Kérem a gyengébb idegzetű nézőinket, hogy erre a pár percre kapcsolják ki a készülékeiket, ugyanis a felvételeken jól látható a titkos katonai bázis vágóhídja, és az évek óta ott száradó csirkevér! Tehát ma este a csirkekínzó bázis, és ami mögötte van. A riporter: Frei "csirke" Tamás.

3 kívánság (Dévényi Tibor lemezlovas): Itt állunk a 13 éves Pistikével a Fóti gyermekotthon kertjében, ahol mindenfelé vidám csirkék szaladnak át az úton. Itt állunk a 13 éves Pistikével a Fóti gyermekotthon kertjében, ahol mindenfelé vidám csirkék szaladnak át az úton. A Túró Rudi-cég jóvoltából most Pistike is átszaladhat az úton, és megkértük a magyar rally-bajnokot, hogy közben autójával próbálja Pistikét is elütni, ahogy azt a csirkékkel tette. A Túró Rudi-cég jóvoltából most Pistike is átszaladhat az úton, és megkértük a magyar rally-bajnokot, hogy közben autójával próbálja Pistikét is elütni, ahogy azt a csirkékkel tette. Közben pontos labdákkal dobálom majd Pistikét - hátul a kisebbségi lakók drukkolnak -, és ha eltalálom, akkor bejátszunk nektek egy magyar sztártól egy videoklipet. Közben pontos labdákkal dobálom majd Pistikét - hátul a kisebbségi lakók drukkolnak -, és ha eltalálom, akkor bejátszunk nektek egy magyar sztártól egy videoklipet.

Rózsa Gyuri: Jó napot, jó napot, tapsoljuk meg Bélát, akit otthon csak Misinek szólítanak. Jó napot, jó napot, tapsoljuk meg Bélát, akit otthon csak Misinek szólítanak. Kedves Béla, adok önnek 1000 Ft-ot, ha eltalálja, hogy hol rejtettük el az ominózus csirkét, aki átment az úton. Kedves Béla, adok önnek 1000 Ft-ot, ha eltalálja, hogy hol rejtettük el az ominózus csirkét, aki átment az úton. Adok önnek 2000 Ft-ot, ha nem az 1-es színpadra tippel! Adok önnek 2000 Ft-ot, ha nem az 1-es színpadra tippel! Jól meggondolta?! Jól meggondolta?! Akkor: PARASZTHÁZ FEL!!! És ott a csirke, kedves Misi, nyert egy tyúkhúslevest! Akkor: PARASZTHÁZ FEL!!! És ott a csirke, kedves Misi, nyert egy tyúkhúslevest! Tapsoljunk, csak úgy betyáros jókedvünkbe'! Tapsoljunk, csak úgy betyáros jókedvünkbe'!