Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kármentés Napra Forgó Rehabilitációs Közhasznú Társaság 2006.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kármentés Napra Forgó Rehabilitációs Közhasznú Társaság 2006."— Előadás másolata:

1 Kármentés Napra Forgó Rehabilitációs Közhasznú Társaság 2006

2 AZ ELŐZMÉNYEK A Napra Forgó 9 személyes Toyota mikrobusza Érd térségének logisztikai központjaiba, partnercégekhez hordta munkába a Napra Forgó dolgozóit, 25-30 megváltozott munkaképességű embert, akiknek így lehetővé vált, hogy rendszeres munkát vállaljanak.

3 A KÁRESEMÉNY 2006. november 17-én csütörtök éjjel a mikrobuszt megpróbálták ellopni. Miután az autót ellopni nem sikerült, az elkövető a mikrobuszt felgyújtotta, hogy a nyomokat eltüntesse. A jármű teljesen kiégett.

4 A TRAGÉDIA Vélhetően ez a káresemény is közrejátszott abban, hogy a Toyota sofőrje, János kollégánk (szívbetegsége miatt leszá- zalékolt hivatásos gépkocsi- vezető), két nappal később teljesen váratlanul, álmában meghalt. A Napra Forgó Kht. saját halottjának tekinti, miután nem tudunk szabadulni a gondolat- tól, hogy a rábízott autó elvesztése (szeme láttára égett ki, de ez ellen semmit nem tehetett), az átélt megráz- kódtatás közre játszhatott váratlan eltávozásában. Fenti szomorú tények az emberi veszteségen túl jelentős nem várt többletköltséget rónak ránk. Miután ez a gépkocsi munkaeszközünk volt, mindenképpen pótolnunk kell!

5 SEGÍTSÉGÉT KÉRJÜK, HOGY TOVÁBB DOLGOZHASSUNK! Célunk 3-3,5 millió forint összegyűjtése, mely a CASCO kártérítéssel együtt lehetővé teszi az elégettnél fiatalabb, jó állapotú mikrobusz beszerzését, hogy tovább dolgozhassunk. Az adományokról adójóváíráshoz megfelelő igazolást állítunk ki, és az adomány felhasználásáról elszámolunk támogatóinknak. Tisztelettel kérjük, várjuk adományát! Számlaszám : 13100007-02183940-00763487 (BNP Paribas Hungária Bank Rt., 1055 Bp. Honvéd u. 20.) A megjegyzés rovatba szíveskedjenek "kármentés" megjelölést írni. Támogatóinkat folyamatosan tájékoztatjuk. Ha kevesebb adomány gyűlne össze, várunk és „hozzádolgozunk”! Ha több pénz gyűlik össze, az adományozókkal egyeztetve a foglalkoztatás körülményeinek javítására fogjuk azt fordítani. Abban a hitben dolgozunk tovább, hogy valami módon ezek a tragikus események is megerősödésünkre válhatnak! Érd, 2006. november 22. Orbán Péter, ügyvezető ig.

6 Ha kapcsolatba szeretne lépni velünk   Címünk H-2030 Érd, Szilfa utca 49.   Telefon +36 23 524 040   Fax: +36 23 524 041   E-mail: jokedv@napra-forgo.hu   Internet: www.napra-forgo.hu


Letölteni ppt "Kármentés Napra Forgó Rehabilitációs Közhasznú Társaság 2006."

Hasonló előadás


Google Hirdetések