Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

LÁBNYOMOK ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet fordítása

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "LÁBNYOMOK ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet fordítása"— Előadás másolata:

1 LÁBNYOMOK ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet fordítása

2 Álmomban Mesteremmel tengerparton jártam, s az életem nyomai rajzolódtak ki mögöttünk: két pár lábnyom a parti homokon, ahogy Ő mindig ott járt velem.

3 De ahogy az út végén visszanéztem, itt-amott csak egy pár láb nyoma látszott, éppen ahol az életem próbás, nehéz volt, sorsom mostoha.

4 Riadt kérdéssel fordultam az Úrhoz: „Amikor életem kezedbe tettem, s követődnek szegődtem Mesterem, azt ígérted, soha nem hagysz el engem, minden nap ott leszel velem.

5 S most visszanézve, a legnehezebb úton, legkínosabb napokon át mégsem látom szent lábad nyomát! Csak egy pár láb nyoma látszik ott az ösvényen. Elhagytál a legnagyobb ínségben?”

6 Az Úr kézenfogott, s szemembe nézett: „Gyermekem, sose hagytalak el téged! Azokon a nehéz napokon át azért látod csak egy pár láb nyomát, mert a legsúlyosabb próbák alatt téged vállamon hordoztalak!”

7 Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled.
„… mert Ő mondotta: Nem hagylak el, sem el nem távozom tőled. Jézus Krisztus tegnap és ma és mindörökké ugyanaz.” (Zsid. 13,5; 13,8)

8 a te Teremtőd és a te Alkotód: … ne félj, mert megváltottalak …
„… így szól az Úr, a te Teremtőd és a te Alkotód: … ne félj, mert megváltottalak … Mikor vízen mégy át, én veled vagyok, és ha folyókon, azok el nem borítnak, ha tűzben jársz, nem égsz meg, és a láng meg nem perzsel téged.” (Ésa. 43,1-2)

9 Jézusról és az üdvösség elnyeréséről itt további információt kaphatsz:
AZ ÚT – BÉKEVÁR WEBKIKÖTŐ – Jézusról és az üdvösség elnyeréséről itt további információt kaphatsz: Ima az üdvösségért: Ima a Szent Szellem keresztségért:

10 További pps-ppt letöltése:


Letölteni ppt "LÁBNYOMOK ismeretlen szerzőtől Túrmezei Erzsébet fordítása"

Hasonló előadás


Google Hirdetések