Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,"— Előadás másolata:

1 Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen!

2 Szentlelkével betölt engem, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen!

3 Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet. Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet. Szentlelkével betölt engem, mert Jézus a szeretet. Alleluja, Krisztus Jézus, amen!

4 Én is szeretlek benneteket, s ti is engemet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Szent vagy Uram, Jézus Krisztus, áldom szent neved… Alleluja, Krisztus Jézus, amen!

5 Alleluja, alleluja, dicső, nagy az Úr… Alleluja, Krisztus Jézus, amen!

6 Én is szeretlek benneteket, s ti is engemet
Én is szeretlek benneteket, s ti is engemet. Szent vagy Uram, Jézus Krisztus, áldom szent neved. Alleluja, alleluja, dicső, nagy az Úr! Alleluja, Krisztus Jézus, amen!


Letölteni ppt "Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,"

Hasonló előadás


Google Hirdetések