Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és."— Előadás másolata:

1 Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és események kitaláltak, ha esetleg hasonlóságot talál a valóság között, kérem forduljon a zsűrihez.

2 11.B osztály Ahogyan még csak kevesen láttak minket

3 Az osztály három éve 9. osztály10. osztály 11. osztály

4 Osztályunk előnyei imádunk bulizni fel tudjuk dobni a hangulatot kiváló matekosaink mindenkit lefőzünk gu- lyásleves készítésben rádiósaink versenyszellemünk határ- talan akaraterőnk nem ismer lehe- tetlent a gyengébbik nemre való odafigyelésünk vannak eredményes rajzolóink és nem utolsó sorban kedves osztályfőnökünk, Ács Éva tanárnő imádunk bulizni fel tudjuk dobni a hangulatot kiváló matekosaink mindenkit lefőzünk gu- lyásleves készítésben rádiósaink versenyszellemünk határ- talan akaraterőnk nem ismer lehe- tetlent a gyengébbik nemre való odafigyelésünk vannak eredményes rajzolóink és nem utolsó sorban kedves osztályfőnökünk, Ács Éva tanárnő

5 Sportos oldalunk pár ismérve Pencső kézizik Petya bringázik Petra focizik

6 Két kedvenc óránk a sok közül Matek Infó

7 A fiúk megbeszélésen… Ki is gondolná, hogy ő itt tényleg egy csaj? DEHOGYIS!!! Ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy ő a Petya…

8 A soproni kirándulásunk legemlékezetesebb képei

9 DE AZÉRT A JÓ DOLGOKAT SEM VETJÜK MEG, MÉG HA AZ EGÉSZ SULI LÁTJA IS… EGÉSZSÉGÜKRE

10 És ha már mind kidőltünk… Jöhet a jól megérdemelt újratöltés

11 Önök a 11. b osztály bemutatkozó prezentációját látták. Köszönjük a figyelmet, hazafelé menet vigyázzanak az utakon és kössék be a biztonsági övet ORTT által engedélyezve!!

12 Reklámfelület bérelhető Érdeklődni a 17-es tanteremben hétfőtől péntekig 8-13 20 -ig lehet


Letölteni ppt "Figyelem! Következő előadásunk megtekintése 100 évnél idősebb nézőink számára csak szülői felügyelet mellett ajánlott! A műsorban látható személyek és."

Hasonló előadás


Google Hirdetések