Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés."— Előadás másolata:

1

2 Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés helyzetben vagy, és segíts a rászorulókon!

3 Az élet legfontosabb és legsürgetőbb kérdése: Mi mit teszünk másokért?

4 Az a tied amit másnak adsz!

5 „Ne gyűjtsetek magatoknak kincseket a földön…

6 …hanem gyűjtsetek magatoknak kincseket a mennyben” /Máté 6:19-20/

7 „Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanezt cselekedjétek velük” /Máté 7:12/

8 „Ne feledjük: az élet értéke és jelentősége nem abban rejlik, hogy minél látványosabb tetteket hajtsunk végre… Sokkal inkább abban, hogy a közönséges, mindennapi teendőinket rendkívüli értékük tudatában végezzük.” (Pierre Teilhard de Chardin)

9 Ő is ugyanúgy éhes és ugyanúgy fél, ugyanúgy fázik ha eljön a tél, ugyanúgy fázik ha eljön a tél, nem jobb és nem is rosszabb mint te és én…

10 Amire szükségük van: Oktatás

11 Élelmezés

12 Egészségügy AIDS megelőzés, gyógyítás, higiénia, védőoltás…

13 Szolgálat például bábozás, játék árvákkal. Tanítani őket olvasni, énekelni.

14 Nemsokára a világ legjobbjai lesznek…

15 Kész vagy cselekedni? Ha igen, nem kell többet tenned, mint pl., hogy havonként 2-3 ezer forinttal támogatod a szeretetszolgálatot, amiből a „kisgyereked” iskolába járhat és megélhetésére elég élelmet kap! Ráadásul egy kis képet is kapsz örökbefogadottadról, akit minden nap megcsodálhatsz, ajándékot is küldhetsz neki, aminek soha nem látott örömmel fog örülni!! Én már tapasztalatból tudom!

16 Szerintem érdemes kicsit a világot a „jó cselekedetek” felé terelni, mert van miért...

17 NÉHÁNY SEGÍTSÉGNYÚJTÁSI LEHETŐSÉG: www.segelyszervezet.hu www.fogadjorokbe.hu www.maltai.hu www.devaigyerekek.hu

18 „Nem tudom milyen sors vár rátok, de egyvalamiben biztos vagyok: egyedül az lesz valóban boldog közületek, aki kikutatta és megtalálta a módját, hogyan szolgálhat.” (Albert Schweitzer)

19 Közömbös maradsz, vagy szolidaritást vállalsz? Készítette: /Bernhardt Kinga/ Köszönöm a figyelmet! Talán most már mélyebben átérzitek, a szükségben élők helyzetét!


Letölteni ppt "Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés."

Hasonló előadás


Google Hirdetések