KUTYASORS.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A bank, amelyik érted van!
Advertisements

.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Íme, az én anyám és az én testvéreim
Ami a Tiéd.
A SZERETET - HIMNUSZA IDÉZET PÁL APOSTOLNAK A KORINTUSIAKHOZ ÍRT 1.LEVELÉBŐL.
Feltehetek egy kérdést?
Önkéntes program a Budapest Kőbányai Önkormányzat
A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Építsünk családi fészket!
A M E R C É D E S.
Igaz történet karácsony előttről
Egy este egy unoka a nagyapjával beszélgetett, egyszer csak hirtelen megkérdezte: - Nagyapa, hány éves is vagy? A nagyapa így válaszolt: - Hadd gondolkozzam.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A legszebb Szív.
Köszöntés Download von Funny-Powerpoints.de
UNITED WAY = Emberek az emberekért. Segítsd Te is a UNITED WAY szervezetet, hogy segíteni tudjon! A UNITED WAY olyan országok lakosait segíti, akik alapvető.
Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
47 év.
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
"Keresd az életben mindig a szépet
Zene: Charlie - Ha messze mész
Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis.
KELL OTT FENN EGY ORSZÁG...
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
ÚGY HALLOTTAM TEGNAP ILYEN NAPOD VOLT:. Először nehezen keltél ki az ágyból.
Fülemüle informatika verseny
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Újjászületés Ahogy id ő södöm, a tavasz eljövetele annál inkább elvarázsol.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Curriculum Vitae. Már megszületésem előtt nyilvánvaló volt, hogy különleges leszek.
Milyen öregek vagyunk?. Az idei egyetemi gólyák közül sokan 1988-ban születtek... Ekkor Te már tudtál osztani, szorozni, sőt egyenleteket megoldani...
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Éreztesd velem, hogy nő vagyok! Egy modern tündérmese.
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Edda-lelkünkből Készítte:Wégner Zsuzsa Felgyúltak ma a szeretet lángjai; Azt üzenik: Nem felejtettünk el benneteket! Erősebbek most a szív fájdalmai.
A GÖDÖR.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Béla: Gondolatok Egy élő klasszikus gondolatai amíg reggel begyalogol a munkahelyére, avagy A Nagy Reggeli Vazze.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
All we love, we left behind
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
TUDTAD?.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Egy ötven körüli férfi vesz egy vadiúj Porsche -t és próbaútra megy. Őrült tempóban száguld az autópályán, mikor a visszapillantóban észreveszi az őt követő.
„teljesen elégő áldozat”
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Egy nap három férfi kirándulni indult. Egyszercsak egy erős sodrású folyóhoz értek. Mindenképpen át kellett jutniuk a folyó másik partjára, ám semmi ötletük.
A két nővér története és
a feledés definíciója:
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet.
Miért válaszottam a BME-VIK-et?
Ami a Tiéd.
Előadás másolata:

KUTYASORS

6 hetesen magatokhoz vettetek… …sokat játszottam a gyerekekkel és nagyon boldog voltam Veletek.

Ahogy nőttem, egyre nőtt a mozgásigényem… …és vele együtt az étvágyam is…

A gyerekek nem akartak velem játszani… …ha odamentem egy simiért, sokszor még belém is rúgtak…

Aztán egy nap beültettetek a kocsiba… Én olyan boldog voltam, végre hónapok óta először látok mást is a kennelen kívül.

Az autópálya szélén álltunk meg. Eldobtátok a labdámat. Futottam utána, de mire visszaértem, Ti már sehol sem voltatok.

Kétségbeesetten rohangáltam a kocsik között, labdával a számban. Az autósok dudáltak, de volt olyan is, aki még rá is gyorsított. Ki akartam futni az út szélére, mert nagyon féltem.

Hirtelen egy hatalmas ütést éreztem az oldalamon, és többet nem tudtam felállni. Nagy nehezen kikúsztam az út mellé.

Próbáltam utánatok menni, de nem sikerült. Körülöttem minden véres volt. Fáztam, sötét volt és féltem. A labdámat még mindig fogtam, biztos voltam benne, hogy visszajöttök értem. Hiába nyüszítettem, ugattam, senki nem állt meg segíteni.

Több órás fekvés után megállt mellettem valaki, nem törődve a vérrel és a sárral, betett az autóba. Egy fehér köpenyes férfi szaladt a kocsihoz, amikor megálltunk. Már csak a fejét csóválta.

Új gazdám, aki 15 perce ismert, nagyon sírt és megölelt. Csak akkor engedtem el a labdámat, hogy megnyaljam a kezét, hogy azt tudjam neki mondani: „Köszönöm”.

Aztán elaludtam… …az utolsó dolog, amit hallottam, gazdám kétségbeesett zokogása volt.

Már nem félek, nem fázom, és nem fáj semmim sem.

MEGHALTAM

Talán, ha nem rágom szét a cipőket és nem eszem annyit, még mindig élhetnék…

Tegyünk érte, hogy minél kevesebb állatnak kelljen szenvednie az emberek kegyetlensége miatt!