Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis."— Előadás másolata:

1

2

3

4 Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis barátaikkal. barátaikkal.

5 Élelem, víz és napfény bőségesen áll a rendelkezésükre, meleg és kényelmes helyen vannak. meleg és kényelmes helyen vannak. Mindegyik állat aki beteg vagy idős volt Mindegyik állat aki beteg vagy idős volt újra egészséges és élet erős lesz.; újra egészséges és élet erős lesz.; Akiket bántottak vagy megcsonkítottak megcsonkítottak újra épek és erősek lesznek; újra épek és erősek lesznek; pontosan olyanok, pontosan olyanok, amilyeneknek mi látjuk őket amilyeneknek mi látjuk őket álmunkban, olyanok, álmunkban, olyanok, amilyenek mindig is voltak. amilyenek mindig is voltak.

6 Az állatok boldogok és elégedettek, kivéve egyetlen elégedettek, kivéve egyetlen apró dolgot; apró dolgot; mindegyiküknek hiányzik valaki mindegyiküknek hiányzik valaki számukra különleges, akit számukra különleges, akit maguk mögött kellett hagyniuk. maguk mögött kellett hagyniuk.

7 Együtt futkároznak és játszanak, de eljön egy nap de eljön egy nap amikor hirtelen megállnak és amikor hirtelen megállnak és a távolba merednek. a távolba merednek. A kis állat tekintete elszánt és fűrkésző, a buzgó teste reszket a vágytól. reszket a vágytól. Hirtelen elkezd futni, Hirtelen elkezd futni, a csoporttól, átrepűlve a a csoporttól, átrepűlve a zöld fű felett, a lábai zöld fű felett, a lábai egyre gyorsabban viszik őt. egyre gyorsabban viszik őt. Téged vett észre! Téged vett észre!

8 Amikor te és a kis barátod végre találkoztok, egymásba kapaszkodtok az örömteli egymásba kapaszkodtok az örömteli újraegyesülésben, újraegyesülésben, mintha sosem lettetek volna mintha sosem lettetek volna elszakítva egymástól. elszakítva egymástól. Boldog puszik záporoznak az arcodra, a kezed újra megsimogatja a szeretett állat a kezed újra megsimogatja a szeretett állat buksiját. buksiját. Még egyszer belenézel a hűséges szemébe az állatkádnak, szemébe az állatkádnak, aki már régóta elment az életedből, aki már régóta elment az életedből, de sohasem került messze a de sohasem került messze a szívedtől! szívedtől!

9

10


Letölteni ppt "Mezők és dombok vannak ott a mi kis barátainknak. a mi kis barátainknak. Ahol futkározhatnak és játszhatnak együtt a kis játszhatnak együtt a kis."

Hasonló előadás


Google Hirdetések