Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT."— Előadás másolata:

1 A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT Jogos a kérdésed. Hogy jön ez ide?

2 Minden oldalon megtalálható fogalmak Néhány szót meg kell jegyezned, hogy bármelyik oldalon dolgozol, megtaláld a lényeget. Ez nem olyan nehéz, sőt idővel ezek a szavak már olyan természetesek lesznek, mintha magyarul látnád őket leírva. Surf Ads, Views Ads, Paid to Click -Nagyjából ezek jelentik azt a Ahol a kattintani való hirdetéseket megtalálod. Account, My Account - Számlád adatai (minden, ami fontos) Promote, Promote Tools - Bannerek, linkek a tovább ajánláshoz

3 Vannak, akik már nevetnek rajtam, de az az elvem, hogy ha egy oldalra feliratkozok, dolgozom is rajta egészen addig, míg elérem a kifizetési minimum összeget, vagy az oldal megszűnik, illetve kiderül róla, hogy nem fizet. Ezért feltétlenül tájékozódj, mielőtt belekezdesz. Saját döntésed, Hogy regisztrálsz, vagy sem. Senkit sem illik szidni, amiért az ajánlói linkjén keresztül regisztráltál valamelyik oldalra, és esetleg nem jön össze a dolog. Maximum a csaló oldalakat szidhatod, hiszen biztos nem ajánlgat senki szándékosan olyan oldalt, amelyről tudja, hogy átverés. A következő néhány képen bemutatok még egy-két oldalt, hogy könnyebben eligazodj, ha az általad ismert típustól eltérő felülettel találkozol. Sajnos teljes körűen nem tudom bemutatni az oldalakat, hiszen nagyon sokféle létezik. Hogy a mondásoknál maradjunk: „ahány ház, annyi szokás.”

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Remélem tényleg tudtam segíteni, ahogy szándékoztam. Ha maradt még kérdésed, tájékozódj a honlapomon, vagy kérdezz bátran. http://borbolyajob.ucoz.com Üdv, borbolya


Letölteni ppt "A ptc oldalakról egy rég tanult bölcsesség jut eszembe: „nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar” ELTÉRÉSEK ÉS HASONLÓSÁGOK A PTC OLDALAK KÖZÖTT."

Hasonló előadás


Google Hirdetések