mindenki másként reagál a változásokra.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó
Egészséges életmód Az egészség és az egészséges életmód megfogalmazása elég nehéz. Mivel minden ember különböző igényekkel, és adottságokkal, rendelkezik.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Gyermeked kérései
MIÉRT, MIKOR ÉS HOGYAN SZOKJUNK LE A DOHÁNYZÁSRÓL?
Gondolatok Salkaházi Sára naplójából. Kevésben hűnek lenni nagyon nehéz.A hősies nagy dolgokra mindig hajlamosabbak vagyunk... Míg a kis dolgok mellett.
Történet a boldogságról. Milyen értéke van egy évnek, kérdi a tanuló aki nem ment át a vizsgán. Milyen értéke van egy hónapnak, kérdi az anya, aki hamarább.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Autonóm funkciók Molnár Péter, Állattani Tanszék
Jézus (tudományos) halála
Te vagy az, akiből élet árad,
(A tudomány szemszögéből)
Néha ....
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Könnyek....
Világomban minden rendben van
Cím név.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Fülemüle informatika verseny
Legyen időd az életre.
Mágnesterápiával az egészségünkért!
Születésnapi Versek Jókívánságok!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Mi a Szeretet… Zene: Je pense à toi Elôadja: Richard Abel Kattints.
Mozgás, pihenés, egészség
Napra Valentin.
Érdemes végignézned e képsort!
A stressz szeminárium céljai:
Alvás Világnapja, március 13. Kiss Katalin, kutatás vezető Szinapszis Kft. Így alszanak a magyarok - Egy piackutatás tanulságai -
Olvasd lassan és csendben!.
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Egészséges életmód: a testmozgás élettani hatásai
Fodor Dávid.  Nem egy érzelg ő s alkat  Érzelmei nagyon lassan alakulnak ki, és nem is igazán mélyek  Ritkán esik kétségbe, de lelkesnek sem.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
VÉRSZEGÉNYSÉG Amennyiben a vörösvértestek, vagy a hemoglobin száma egy bizonyos határ alá csökken, vérszegénységről, más néven anaemiáról beszélünk.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Minden lépés, minden szó Legyen tiszta, mint a hó, ahol járok Te legyél az út!
Mielõtt Anya lettem Fõzhettem magamnak meleg ételt.
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Horoszkóp teszt!.
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Az egészség Készítette: Vida Fruzsina.
Az egészséges életmód és a stressz
Olvasd lassan és csendben!
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
A CSALÁDOK HITVALLÁSA.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Súlyos napokban csak Jézusra nézz, Mondd el neki bátran, ami nehéz!
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Hegyeket mozdít. Beteget gyógyít. Szíveket hódít. Sebeket gyógyít.
Tantra Indiából
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS Egészséges életmód a születendő gyermek érdekében (az egészségtelen életmód, élvezeti cikkek használatának következményei a születendő.
CSALÁDI ÉLETRE NEVELÉS
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
CSODÁS JÓKÍVÁNSÁG 1.
Nikken PiMag Waterfall®
I-008.
Miért választottam A Vik-et?
Tommy's Window Slideshow
Előadás másolata:

mindenki másként reagál a változásokra. www.besdwellness.sokoldal.hu Fáradékonyság, hangulatváltozás, ingerlékenység az öröm és a bánat együttes érzése. ... már a terhesség alatt megváltozik a kismamák szervezete, mindenki másként reagál a változásokra. Valaki jobban érzi magát, mint "valaha", mások nehezen viselik az átalakulást... www.besdwellness.sokoldal.hu

A gyermek növekszik, fejlődik, A fordulat nem ér véget a gyermek megszületésével!!! Ezután a változás folyamatos része az életednek. A gyermek növekszik, fejlődik, mindig új kihívást teremt meg számodra. Mint minden anya, te is szeretnél megfelelni, babáddal a legjobb tudásod szerint foglalkozni, a problémákat rugalmasan kezelni. Sokan már a terhesség alatt nagyon fáradékonnyá válnak és a csemete születése után ez fokozódik, hiszen több hónapon keresztül éjjel-nappal rendelkezésére kell állni a kicsinek, helytállni anyaként, feleségként és nem utolsósorban nőként.

Szeretnék segíteni neked ebben, méghozzá egy nagyon egyszerű dologgal, amit könnyedén beillesztesz a mindennapjaidba, nem kell változtatnod szokásaidon és a környezeteden.

Testünk 70 billió sejtjéből egy sem képes oxigén nélkül fennmaradni. Az agysejtek már 4 perc múlva elhalnak, ha megszűnik a folyamatos oxigénellátás. Egy felnőtt ember egyszerre kb. fél liter levegőt vesz magához percenként átlag 18-szor. Terhelés esetén ez fokozódik, mozgáshiány esetén csökken. Az emberi szervezetnek nincs lehetősége az oxigén tárolására, ezért folyamatos utánpótlásra van szükség. Az oxigénhiány csökkenti a sejtszintű anyagcserét, s ezzel az életerőt!

Aktívája az immunrendszert, Az oxigénterápia egyik legegyszerűbb  módja: Az oxigénnel dúsított víz elfogyasztása után már 5 perccel mérhetően növekszik a vénás vér oxigén tartalma. Aktívája az immunrendszert, emellett méregteleníti a szervezet. Alkalmazható: fizikai fáradékonyságra, szellemi teljesítményfokozásra, fejfájásra, migrénre, szív és keringési problémák, sebek, fekélyek kezelésére. Daganatok elő és utógondozására. Méregtelenít, erősíti immunrendszered.

Ha gondolod próbáld ki!!! AZONNAL ÉREZNI FOGOD HATÁSÁT! ha szeretnél nyugodt, kiegyensúlyozott, energikus kisanyuka lenni, aki nem bánja ha babája éjszakánként felriad, nem bánja, hogy  feladatai megsokszorozódtak  a baba születése után...  érdeklődj e-mail címünkön vagy tekintsd meg a www.besdwellness.sokoldal.hu weblapot. 

oxigénnel dúsítja a tiszta vizet. Beszerzéséről érdeklődj honlapunkon: Ezt a vizet, amelyet te is mindennap elkészíthetsz FRISSEN minden nap otthonodban, babádnak is adhatod, erősítve az ő immunrendszerét is.!!! Egészség =kiegyensúlyozottság Nikken optimalizáló= oxigénnel dúsított víz Nikken optimalizáló, oxigénnel dúsítja a tiszta vizet. Beszerzéséről érdeklődj honlapunkon: www.besdwellness.sokoldal.hu besdnikken@gmail.com Írj nyugodtam, minden kérdésedre válaszolunk.