Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Mágnesterápiával az egészségünkért!

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Mágnesterápiával az egészségünkért!"— Előadás másolata:

1 Mágnesterápiával az egészségünkért!
„Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi” Jobban akarja bírni a gyűrődést? Meg akar szabadulni a fájdalmaktól? Szeretné megelőzni a betegségeket? Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció Mágnesterápiával az egészségünkért! A BEMER terápia sikeresen alkalmazható: Különböző eredetű fájdalmak Reuma Csont- és sebgyógyítás Vérnyomás problémák Fülzúgás, szédülés Fejfájás, migrén Lábszárfekély Asztma Allergia Depresszió Anyagcsere zavar Csontritkulás Hiperaktivitás Potencia zavar Általános regeneráció Menstruációs zavarok Alvási zavarok, stressz Immunrendszer erősítése Sportsérülések rehabilitációja Fizikai és szellemi teljesítménynövelés Vérellátási zavarok és trombózis megelőzése Kezdetben a betegség minden formája energiahiányon alapszik. Az energiahiány megszűntetésében segítséget nyújt az elektromágneses mező terápia. A Bemer terápia tudományosan igazolt hatásmechanizmusai: Intenzívebb vérkeringés  Növekszik a teljesítőképesség Csökken a fáradtság Javul a sejtek energiaellátása és reakciókészsége Csökken a vörösvértestek összetapadása Növekszik a vér oxigénszállító képessége Csökken a vegetatív feszültség Javul a sejtek anyagcsseréje Abszolút ellenjavallat ezidáig nincsen! Tapasztalja meg a Bemer3000 jótékony hatását! A szórólap a szolgáltatás egyszeri ingyenes igénybevételére jogosítja Önt Pedi Stúdió Szentendre, Fehérvíz u. 8. (A Barcsay iskola mögött) További információ és bejelentkezés:

2 Mágnesterápiával az egészségünkért!
„Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden más semmi” Jobban akarja bírni a gyűrődést? Meg akar szabadulni a fájdalmaktól? Szeretné megelőzni a betegségeket? Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció Mágnesterápiával az egészségünkért! Kezdetben a betegség minden formája energiahiányon alapszik. Az energiahiány megszűntetésében segítséget nyújt az elektromágneses mező terápia. A Bemer terápia tudományosan igazolt hatásmechanizmusai: Intenzívebb vérkeringés  Növekszik a teljesítőképesség Csökken a fáradtság Javul a sejtek energiaellátása és reakciókészsége Csökken a vörösvértestek összetapadása Növekszik a vér oxigénszállító képessége Csökken a vegetatív feszültség Javul a sejtek anyagcsseréje Tapasztalja meg a Bemer 3000 jótékony hatását! A szórólap a szolgáltatás egyszeri ingyenes igénybevételére jogosítja Önt Pedi Stúdió Szentendre, Fehérvíz u. 8. (A Barcsay iskola mögött) További információ és bejelentkezés:

3 Abszolút ellenjavallat ezidáig nincsen!
A BEMER terápia sikeresen alkalmazható: Különböző eredetű fájdalmak Reuma Csont- és sebgyógyítás Vérnyomás problémák Fülzúgás, szédülés Fejfájás, migrén Lábszárfekély Asztma Allergia Depresszió Anyagcsere zavar Csontritkulás Hiperaktivitás Potencia zavar Általános regeneráció Menstruációs zavarok Alvási zavarok, stressz Immunrendszer erősítése Sportsérülések rehabilitációja Fizikai és szellemi teljesítménynövelés Vérellátási zavarok és trombózis megelőzése Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció Sportolóknak a teljesítmény javítására Egyetemistáknak vizsgaidőszakban Menedzsereknek stresszes időszakban Mindenkinek – betegségek megelőzésére Abszolút ellenjavallat ezidáig nincsen! Várandós anyukák is használhatják Fémbeültetés esetén is!

4 Mágnesterápiával az egészségünkért!
Jobban akarja bírni a gyűrődést? Meg akar szabadulni a fájdalmaktól? Szeretné megelőzni a betegségeket? Mágnesterápiával az egészségünkért! Bio-Elektro-Mágneses-Energia-Reguláció Kezdetben a betegség minden formája energiahiányon alapszik. Az energiahiány megszűntetésében segítséget nyújt az elektromágneses mező terápia. A Bemer terápia tudományosan igazolt hatásmechanizmusai:  Intenzívebb vérkeringés  Növekszik a teljesítőképesség  Csökken a fáradtság  Javul a sejtek energiaellátása és reakciókészsége  Csökken a stressz A BEMER terápia sikeresen alkalmazható: Különböző eredetű fájdalmak Csont- és sebgyógyítás Csontritkulás Fejfájás, migrén Asztma Allergia Depresszió Anyagcsere zavar Általános regeneráció Immunrendszer erősítése Menstruációs zavarok Alvási zavarok, stressz Fizikai és szellemi teljesítménynövelés Vérellátási zavarok (vérnyomás problémák) és trombózis megelőzése Abszolút ellenjavallat ezidáig nincsen! Tapasztalja meg a Bemer3000 jótékony hatását! A szórólap a szolgáltatás egyszeri ingyenes igénybevételére jogosítja Önt Pedi Stúdió Szentendre, Fehérvíz u. 8. (A Barcsay iskola mögött) További információ és bejelentkezés:


Letölteni ppt "Mágnesterápiával az egészségünkért!"

Hasonló előadás


Google Hirdetések