BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Advertisements

„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Siófok és környéki hungarikumok
Római építészet Augustus korában
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Készítette: Albert Krisztina
Kazincbarcika főterén a Posta épületének 2/3 része eladó!
Alp ok területén Berchtesgaden Nemzeti park A németországi Berchtesgaden nemzeti park délkelet Bajorországban, közel a német – osztrák határhoz nevezetes.
Készítette: Tóth Evelin
Utcai és lakótelepi szociális munka
Exkluzív hirdetési felület az Október 23. utca és Fehérvári út kereszteződésénél – Jelenjen meg négyzetméteren! Tájékoztató információ a Hirdető.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Aquila Medical Center Alsóörs. Aquila Medical Center Alsóörs.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Mezopotámiai régészeti leletek
Cseh nyelvről fordította K.P.
A volt internáló tábor hasznosítási irányai
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
NYON 1.
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Ajánlat a Miskolc Állomás utcában található 3500 m2-es üzlet- raktárépület egybeli, vagy részenkénti megvásárlására. Az ingatlan környezetének leírása:
Róma az örök város.
Budaörsi út 125/A alatti irodaház bemutatása. Ingatlan paraméterei Telek1089 nm Irodaház alapterülete 931 nm FunkciókIroda, üzlet, raktár Épült2000 Parkolók.
New York Project work by Henrietta Henczes. Times Square A városi színházi élet központjának, és New York City leghíresebb kereszteződésének tartják.
5. NAP.
Az eldugott paradicsom
1 A közvetlen támogatások igénybevételének főbb feltételei Lakástulajdon Méltányolható lakásigény Egyéb feltételek Az önkormányzat jegyzője igazolja a.
Budapest turisztikai marketingje
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Készítette:Szőke Gréta
Készítette: Kálmán Aliz.  Elhelyezkedése  Tudnivalók  Természeti képződményei  Kiránduló célpontok  Építészet  Híres szőlőfajtái  Üdülés.
Cseh nyelvről fordította K.P.
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Alprogramok a Pascal nyelvben
Ászár Község Önkormányzata Dr. Mikolasek Sándor ÚMVP pályázatok Ászáron Szakmai rendezvény a Bakonyalja- Kisalföld kapuja összetartásáért Kisbér.
Az épület bemutatása Miskolc belváros szívében 4000 m 2 -es irodaház részben felújítva, részben bérbeadva Ft/m 2 áron azaz Ft-ért.
A Miskolc kereskedelmi központjában m2 beépítetlen terület eladó! Ára: €
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Olaszország.
Magyarország természeti kincsei
Muhammad Ali mecset 1. rész
Lakásbiztosítási Oktatási anyag
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
BAHRAIN.
Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.
Önkormányzati fejlesztések Sárospatakon Közoktatási infrastruktúra fejlesztése (II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola főépületének bővítése,
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Nagycenk-Széchenyi kastély
A monori Strázsahegy ingatlankatasztere Előadó: Hégely Péter – témavezető Elycon Tanácsadó és Szolgáltató Kft Monor,
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Machu Picchu Az Öreg csúcs.
Érsekhalma.
Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Értékesítendő ingatlanok Készítette: dr. Zelenyánszki Miklós.
RS HÁZ Vásárolja meg MOST , Üzletét / Irodáját a legkedvezőbb feltételekkel a megújult RS áruház mellett! ,- Ft/m² Ár-tól.
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
XII. Mátyás Király u. 18. Area 678 m2 Plot 6079 m2 Surroundings
Zsidai Bernadett Várak.
SZECESSZIÓ VICTOR HORTA
Műszaki ismeretek/Műszaki szemlélet Készítette: Jakab Gabriella, településmérnök, ingatlan értékbecslő Kinek-mit jelent? Mi köze az értékbecsléshez, ingatlanközvetítéshez?
Notre Dame Kolostor MONTSERRAT “A FEKETE MADONNA”.
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Előadás másolata:

BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ

 Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze csak pár száz métere, a központtól alig pár méterre lévő épület tetőteraszáról belátható az egész délnyugati medence.  Az épület közelében a sport - szabadidő kellemes eltöltéséhez minden adottság (tenisz –yacht club stb), rendelkezésre ál, éttermek várják vendégeiket.  A Balatonboglári borkombinát, valamint a környező terület vadászati lehetősége a téli hónapokban is vonzóvá teszi a helyszint, főleg a Német és Olasz vadászok számara akik gyakori vendégek a városban.  Az értékelt ingatlan Bocskai utcával határos. Az ingatlan lakóház, 2 épület áll a telken.  Értékelt telekterület: 1149 m2 Értékelt lakás: nettó hasznos alap terület 739 m2.  A lépcsőházon kívül egy személyfelvonó is szolgálja a vendégek kényelmét. Az épület 2. szintjéről egy földalatti átjárón keresztül közelíthető meg a szomszédos „Boglárka „ épület, melynek pincéjében borospince-borozó, földszintjén szauna – yakuzzi tálalható.  Az épületek teljesen befejezettek kívülről, a belső kialakítás igény szerint lehetséges. Az épület alsó szintjén kialakítható garázs, mely 5 gk. befogadására elegendő.  Igény esetén az alagsorban szolgálati lakás kialakítható, a földszinten 4 apartman, az első szinten 4 apartman és a tetőtérben 2 apartman alakítható ki.  Az épület 2 bejárattal rendelkezik: mindkettő a Bocskai utcára nyílik, egyik a pinceszintről nyílik, ahol kialakítható egy szolgálati lakás, másik a nagy teraszról nyílik, amelyhez lépcsőfeljáró vezet - fő bejárat.  Az épület újszerű állapotban van. Az épületgépészeti és energiaellátási rendszer korszerű.  A külső és belső épületasztalos szerkezetek jó állapotban vannak, csak újramázolás szükségszerű.  Ára: 50 M Ft.

BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ