Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Balatonföldvár Neptun Apartmanház.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Balatonföldvár Neptun Apartmanház."— Előadás másolata:

1 Balatonföldvár Neptun Apartmanház

2 Tartalom Balatonföldvár bemutatása Neptun Apartmanház
A telek és a kert A társasház Az épület Az apartmanok Felújított apartmanok Egyéb információk, lehetőségek Kapcsolat

3 Elhelyezkedés A NEPTUN Apartmanház Balatonföldvár központjában, a 7-es út és a vasút között, a vízparttól 100 méterre, a Motel park 2. szám alatt található, a hajókikötő és a szabadstrand közelében.

4 Balatonföldvár bemutatása
Balatonföldvár a Balaton déli partján az egyik legszebb, legrendezettebb, kitűnő infrastruktúrával rendelkező település. A Széchényi család birtokán épült fel a XIX. század végén, ma kiemelt nemzetközi üdülőhely. Az alapítók gondos tervezés után láttak az üdülőtelep megépítéséhez: az árnyas parkolók, tágas terek ma is a legnagyobb vonzerejét jelentik a Balaton-parti exkluzív településnek, mely több mint 10 éve nyerte el a városi rangot.

5 Balatonföldvár bemutatása
A fejlesztések során is igyekeztek figyelembe venni az elődök építési stílusát, megőrizni az értékeket. Megtalálhatóak a régi szép épületek, az új szállodák, üdülők, a családi házak és a kisebb üdülők egyaránt.

6 Balatonföldvár bemutatása
A városban mindenhol rengeteg zöld, fa, gondozott, virágos kert található. Egyedüli település, ahol szinte végig lehet sétálni a Balaton partján a gyönyörű, 1200 m hosszú, platánfákkal szegélyezett Kwassay-sétányon. A városban a parkolók ingyenesek; a partszakasz 3 km hosszan kiépített, ingyenes strandokkal nyújtja a déli part minden előnyét  fokozatos mélyülés, finom föveny , melyek a kisgyermekes családok számára a biztonságos nyaralást ígérik.

7 Balatonföldvár bemutatása
Balatonföldvár 1994-ben tisztaságáért, rendezettségéért, virágosításáért "Európa-díjat" kapott, 1995-ben pedig a "Virágos Magyarországért" pályázaton első helyezést ért el.

8 A telek és a kert Az épülethez egy m2-es alapterületű, körbekerített, sorompóval védett, gyönyörű, sík telek tartozik ősfás, parkosított környezetben. A telek összközműves.

9 A telek és a kert Az apartmanház területén található még két, gyermekek részére kialakított játszótér, valamint két teniszpálya, melyek használatát az apartmantulajdonosok részére is lehetővé teszik.

10 A telek és a kert Az ingatlanhoz egy 17 X 8 m-es fedetlen, vízforgatós felnőtt úszómedence, egy gyermekmedence és szauna tartozik. A medence és annak gépészete felújításra kerültek.

11 A Társasház A Neptun Apartmanház 2004-ben társasházzá alakult, ennek megfelelően nyitvatartási idejéről, működtetéséről, és minden a Társasházzal kapcsolatos további kérdésről a társasház SZMSZ-e rendelkezik, mely irodánkban megtekinthető. A Társasház időjárástól függően, időszakosan tart nyitva.

12 Az épület Az épület ben épült, 1988-ban lett felújítva, azóta folyamatos karbantartás alatt áll. Az épület földszint + 11 szintes, beton szerkezetű, idény jellegű (fűtetlen). A tájolása észak-déli, a Balatonra merőleges. Az apartmanház korábban ***-os szállodaként működött. Az épületben két személy-, valamint egy teherlift működik. Az üzemeltető cég az apartmanház I-IV. szintjén szállodát, földszintjén melegkonyhás éttermet, presszót és egy ajándékboltot működtet, így a társasházi apartmanok tulajdonosai is (térítés ellenében) igénybe vehetik a hotel szolgáltatásait.

13 Az apartmanok Az épület 4-10. szintjén 23 m2-es apartmanok:
1 szoba (13 m2), fürdőszoba, WC, előtér, erkély (3-4 m2)

14 Az apartmanok Az apartmanok bútorozott egységek (kivéve a felújítottakat). A bútorok az apartmanok árába beleértendők.

15 Az apartmanok Az üdülőegységek önálló villany (16 A) és hideg-melegvíz órával rendelkeznek, kivétel az V. emeleti apartmanok. A közös költség 6.835,-Ft /hó A közös költség fizetése révén az apartman tulajdonosok jogosultak a medencék ingyenes használatára. A felső szinteken lévő apartmanokból gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra.

16 Felújított apartmanok
A tulajdonos minden emeleten felújított különböző apartmantípusokat dörzsölt vakolatos és fűrészporos tapétás falburkolattal, új padlószőnyeggel és szalag parkettával, továbbá főzőfülkét alakított ki bennük, amelyek szintén megvásárolhatóak ,- Ft + ÁFA feláron.

17 Általános szintalaprajz

18 Az apartmanok 15% foglaló befizetésével birtokba vehetők!
Az üdülőegységek árai A nem felújított, alap apartmanok árai: 23 m2-es:                     ,- Ft-tól Az adásvétel ügyvédi költségét az eladó viseli. Az apartmanok 15% foglaló befizetésével birtokba vehetők!

19 Egyéb információk, lehetőségek
Visszabérlési lehetőség Az apartmanok a visszabérlési lehetőség miatt befektetési célra is alkalmasak. A szállodát üzemeltető cég az apartmanokat  arra az időszakra, amikor a tulajdonosok nem kívánják használni  igény esetén visszabérli.

20 Fizetési feltételek Részletfizetés
Az apartmanok megvásárlása részletfizetési kedvezménnyel, egyéni megegyezés alapján is történhet, melyről irodánkban kap felvilágosítást. Hitellehetőség A megvásárláshoz banki hitel felvételére van lehetőség.


Letölteni ppt "Balatonföldvár Neptun Apartmanház."

Hasonló előadás


Google Hirdetések