Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Miskolc kereskedelmi központjában 10 000 m2 beépítetlen terület eladó! Ára: 400.000 €

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Miskolc kereskedelmi központjában 10 000 m2 beépítetlen terület eladó! Ára: 400.000 €"— Előadás másolata:

1 A Miskolc kereskedelmi központjában 10 000 m2 beépítetlen terület eladó! Ára: 400.000 €

2 Tartalomjegyzék A területre vonatkozó előírások A terület bemutatása Terület térképe Közmű térkép Elérhetőség

3 A területre vonatkozó előírások Helyrajzi száma: 12720/1 Terület (m2): 9676 Megnevezés: Beépített terület GK-611955 Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának 21/2004. (VII.6.) számú rendeletével elfogadott Miskolc Megyei Jogú Város Építési Szabályzata értelmében az ingatlan kereskedelmi, gazdasági funkciójú területként szabályozott, melynek beépítése az GK-611955 szabályozási előírás szerint lehetséges.

4 A Miskolc városában jelenleg hatályban lévő település szerkezeti terv szerint az alábbi kondíciókkal rendelkezik az ingatlan. GK: Kereskedelmi szolgáltató gazdasági forma 6: Építészeti karakter, egyéb 1: Kialakult építészeti kategória. 1: Szabadon álló terepszerű. 9: Legkisebb telekkialakítás 2500 m2. 5: Beépítési százalék: 30%. 5: engedélyezett építménymagasság 9 m.

5 Az ingatlan funkcióját MÉSZ 8 §(1) bekezdése határozza meg: 8.§Gazdasági zónák: (1) Kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági zóna (GK) ‏ a, A terület a nem jelentős zavaró hatású gazdasági tevékenységi célokat szolgáló építmények befogadására kijelölt terület. b, A területen - mindenfajta, nem jelentős zavaró hatású gazdasági célú épület, gazdasági célú épületen belül a tulajdonos, a használó és a személyzet számára szolgáló lakások, igazgatósági épület, parkolóház, üzemanyagtöltő, sportépítmény, továbbá kivételesen - egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, egyéb közösségi szórakoztató épület helyezhető el.

6 A terület bemutatása Az ingatlan sík felszínű,kerítetlen telek,melynek területén az utóbbi években ismeretlen eredetű szemét ( építési törmelék, autógumik, kidobott bútorok, stb.) halmozódtak fel. Az ingatlan északi felén 3 db ( jogcím nélkül ott lévő ) épületek találhatók. Eladó birtokba adás előtt saját költségén elszállítja a telken lévő hulladékot és törmeléket, továbbá a fákat, cserjéket kiírtja, s a terület legkritikusabb részeit durván tereprendezni, mielőtt azt átadja a vevő részére. Az eladó kötelezettsége továbbá, hogy a három épületet kiürítse, s ezt lebontsa. Közművekkel a József Attila utcáról látható el.

7 Az eladásra kínált ingatlanra vonatkozóan eladónak nincs tudomása környezetszennyezésről adódó károsodásról, mindazonáltal eladó nem végzett talajmechanikai, talajszennyezettséget feltáró vizsgálatot, s nem is szándékszik ilyet készíttetni. Eladó hozzájárul, hogy amennyiben az ajánlattevő ilyen feltárást szükségesnek tart, azt saját költségén még az adásvétel előtt elvégezhesse.A József Attila utcában rendelkezésre állóközművek kapacitása és nyomvonalára vonatkozó adatokkal eladó nem rendelkezik, az egyeztetéseket pályázó a közműszolgáltatókkal szükség szerint lefolytathatja az adásvételi szerződés megkötése előtt.

8 Az eladásra kínált ingatlanról az eladónak nincs tudomása környezetszennyezésről adódó károsodásról, mindazonáltal az eladó nem végzett talajmechanikai, talajszennyezettséget feltáró vizsgálatot, s nem is szándékszik ilyet készíteni. Az eladó hozzájárul, hogy amennyiben az ajánlattevő ilyen feltárást szükségesnek tart, azt saját költségén még az adásvétel előtt elvégeztesse. A terület mivel 3 -féle lehetséges felosztása, legkisebb kialakítható terület 2500 m2.

9

10 A terület

11 Víz közmű térkép

12 A terület

13 Gazdasági besorolása

14 Gáz közmű térképe

15 Elérhetőség Információért forduljon: Szabó Istvánhoz az alábbi elérhetőségen: Miskolc, Állomás u. 1. szám alatt lévő Doxabi irodában. Tel.: 30/207-0402 Email: doxabi@chello.hu


Letölteni ppt "A Miskolc kereskedelmi központjában 10 000 m2 beépítetlen terület eladó! Ára: 400.000 €"

Hasonló előadás


Google Hirdetések