„Ganoderma a csodálatos gyógygomba”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

A homeopátia alkalmazása a rákos betegségek kiegészítő kezelésében
Lehetnek számunkra hasznosak a mikrobák?
FAMILY NAP Április 10. Wellmax Kft.
Sportolás hatása szervezetünkre
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
NouriFusion TM A bőrápolás alapjai 12 fantasztikus termék Két könnyen követhető rendszer (normál és száraz bőrre / normál és zsíros bőrre) Egyszerű, rugalmas.
Az egészséges fogyás útja 1. A túlsúly oka 2. A túlsúly típusai 3
Elképesztő ajánlat bármilyen AVON Sun termék vásárlása esetén  Mitől új: Új Activi D-technológia, továbbfejlesztett formula Új csomagolás  Miért fontos.
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
„Szívünk – lelkünk” egészsége Élelmiszerink minőségi előállítása és ami mögötte van! Készítette Budai Tibor Felkészítő Tanár Csaláné Böngyik Edit Corvin.
A PECSÉTVIASZ GOMBA GANODERMA LUCIDUM.
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
A szervezetünk megfelelő működéséhez létfontosságú folyamat
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Ismertető prezentáció a dohányzásról
Autoimmun betegségek Raduly Georgina.
Légző rendszer betegségei
Immunrendszer Betegségei.
Самовар=Szamovár.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Készítette: Leidecker Orsolya
Az öregkor.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
A-vitamin Készítette: Hendrich Klaudia Kira Papp Martina.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Szívünk napja - Szív Világnapja SZEPTEMBER 24.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
AZ EMBERI IMMUNRENDSZER FELÉPÍTÉSE, MŰKÖDÉSE
Biopeszticidek Készítette: Pásztor András március 22.
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Nano Silver.
Resveratrol "Borban az igazság!"
Kaposvár, április 28. FEJLESZTÉSI IRÁNYOK, EREDMÉNYEK HÚSIPARI VONATKOZÁSBAN Dr. Zsarnóczay Gabriella Országos Húsipari Kutatóintézet.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
ÚJ Partnertermékek. SANKOM A Sankom egy tökéletesen kiegyensúlyozott energianövelő, amely természetes módon csökkenti az étvágyat.
Az egészséges életmód és a stressz
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
VITAMINOK.
„A gyógynövények királya”
 A z emberi szervezetben a csontban található és a vérben oldott állapotban. Sejten belüli információt közvetítő anyag. A kalcium ion beáramlása okozza.
Bakteriális fertőzések
Készítette: A No cigi csapata
Felmérés: (általános gyógyszer felhasználás, illetve vény nélküli készítmények)
DXN EUROPE EGÉSZSÉG WEB Konferencia MÁRCIUS 31, 2012 EGÉSZSÉG = GAZDAGSÁG.
Dr. Bányai Zsuzsa Az allergia (szó szerinti jelentése: a szervezet megváltozott reakciókészsége) E-AKADÉMIA.
Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)
Gyomorsav és epe szerepe a szervezetben
Méregtelenítés Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus, arcdiagnoszta Biyovis megoldások a gyakorlatban.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
1 A test kívül és belül Tibai Eszter: június 06.
7. rész. A magas vérnyomás okairól Klikk a folytatáshoz.
Egy jól bevált megoldás ízületi bántalmakra Zöldhéjú kagyló kapszula.
Flownorm kapszula. A mai kor emberének gyakori betegsége az érszűkület, a visszeresedés és a trombózis. Ez különböző okok (pl. nem megfelelő táplálkozás,
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
Réti gyógynövények.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

„Ganoderma a csodálatos gyógygomba”

Ezer titkot rejtő csodagomba: Ganoderma Nem gyógyszer, nem csodaszer, mégis sokaknak hozott már gyógyulást a ganoderma vagy más néven pecsétviaszgomba, mely az ókori Keleten olyan értéknek számított, amiért képesek voltak csatákat vívni.

A termelés Gyöngyösi Sándor http://www.biogomba.hu/

Bio őrölt ganoderma A pecsétviaszgomba gyógyító erejét Kínában már 2000 éve ismerik és használják. A ganoderma amellett, hogy lúgosítja a szervezetet, erősíti is az immunrendszert. Ezért is alkalmazható számos betegség kiegészítő kezelésére, mivel eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat

A Ganoderma összetevői A ganoderma több, mint 200 tevékeny alkotóelemet foglal magába. Ezek közül a következő elemek az emberi szervezet működésében alapvető szerepet játszanak: A poliszacharid és a szerves germánium: erős immunrendszert alakítanak ki, daganatellenes tulajdonsággal rendelkeznek, megakadályozzák a belső szervek elváltozásait. Emelik a vér oxigénszintjét, megsemmisítik az elhalt sejteket és a vízben oldódó méreganyagokat Az Adenozin (nukleotidok): megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a koleszterinszintet és a zsírtartalmat, segíti a vér szabad áramlását, fejleszti az adrenalinmirigy funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet, szabályozza az emésztést és megfelelő állapotban tartja a vér PH szintjét A Terpenoid: erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet. Csökkenti a koleszterinszintet és aktiválja a sejtek atommagját A Ganoderic eszencia: megfiatalítja a szöveteket, optimalizálja a test funkcióit és fiatalságát, legyőzi a bőrbetegségeket és megszépíti a bőrt

Milyen betegségekre jó? Emésztési zavarok kezelésére: hozzájárul a gyomorsav mennyiségének csökkentéséhez, segíti a bélműködést és alkalmas a székrekedés, illetve emésztőrendszerben fellépő gyulladásos folyamatok kezelésére Asztmatikus megbetegedések kezelésére: asztma, krónikus légcsőhurut, illetve allergiás tünetek enyhítésére. Felhasználható például az erős dohányosok krónikus köhögési rohamainak enyhítésében azzal is, hogy elősegíti a légcső nyálkahártyájának regenerálódását Cukorbetegségek kezelésére Egészségi állapot fenntartására, javítására: A pecsétviaszgomba egyik legnagyobb értéke immunrendszer-erősítő hatásában rejlik. Szív és érrendszeri megbetegedések kezelésére Hepatitis kezelésére Rákos megbetegedés esetén: elősegíti a természetes rák elleni anyagok (interferon, interleukin) szintézisét. Csökkenti a kemo- és radioterápiás kezelések mellékhatásait. Csökkenti az áttétes daganatok kialakulásának veszélyét. Csökkenti a rákos megbetegedések kialakulásának rizikóját.

Felhasználási javaslat Az erős méregtelenítő hatás miatt fokozatosan szoktassa szervezetét a gombapor fogyasztásához. Első héten napi ½ mokkáskanál ajánlott, majd hetente növelheti az adagot ½ mokkáskanálonként a kívánt mennyiség elérésig Általános immunerősítés, közérzetjavítás esetén: napi 2x1/2 mokkáskanállal kevés folyadékban (kávé, tea, víz, joghurt) Terápiás, vagy kúraszerű alkalmazás esetén: napi 2x1 mokkáskanállal kevés folyadékban Kemoterápia mellékhatásának csökkentésére: napi 3x1 mokkáskanállal kevés folyadékban Javasolt még C-vitamin készítmény egyidejű alkalmazása, mivel az elősegíti a hatóanyagok szervezetbe való beépülését

Fülöpjakabi ganodermás kávékülönlegesség

A kávéba kevert ganoderma semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, vértisztító hatása miatt javítja a vérkeringést, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés Rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdők is fogyaszthatják. A ganodermás kávékeverék nagy előnye az is, hogy nem terheli a szívet.

Kiszerelés 2 in 1 azonnal oldódó bio kávékeverék pecsétviaszgomba porral: 120 grammos kiszerelésben 3 in 1 azonnal oldódó bio kávékeverék pecsétviaszgomba porral, bio tejporral: a bio tejpor lágyabbá, selymesebbé teszi a kávét. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószert. 200 grammos kiszerelésben 4 in 1 azonnal oldódó bio kávékeverék pecsétviaszgomba porral, bio tejporral és nádcukorral: az élvezeti értékét bio nádcukor növeli. Nem tartalmaz mesterséges színezőanyagokat és tartósítószert. 200 grammos kiszerelésben

Ganodermás kozmetikumok

Termékeink nem tartalmaznak Etoxilált emulgeátorokat Szintetikus színezékeket Szintetikus illatanyagot, parfümöt Szintetikus fényvédő anyagokat Parabén és izatiazolin típusú konzerválószereket Propilén-glikolt, butilén-glikolt, mint hidratálóanyagot Petrolkémiai/ásványolaj-ipari anyagokat Alumíniumtartalmú vegyületeket Állati eredetű glicerint Sodium lauryl sulfate-ot (S.L.S.)

Bármely bőrtípusra alkalmazható Termékeink Gyulladáscsökkentő, anitszeptikus és bőrregeneráló hatásukról ismert gyógynövények és a Bio Ganoderma lucidum gomba kivonatát tartalmazzák. Bármely bőrtípusra alkalmazható Testápoló Tusfürdő Sampon Fogkrém Teafaolajas krém Bőrregeneráló gél Napozás utáni balzsam

Nem csak agykontrollosoknak Meghallgatni kötelező: www.youtube.com -> Gyöngyösi Sándor http://www.youtube.com/watch?v=jQVas7bx2xk

Fülöpjakabi Bio Ganoderma gyógygomba termékforgalmazó Keressen bátran, szívesen segítek! Gulyás Judit Dombóvár 30/527-2402 gyogygomba.gj@gmail.com facebook oldalam Fülöpjakabi gyógygomba csoport

Megelőzésképpen, immunerősítésként. Ha tetszett az összeállítás, ha már van tapasztalatod a gyógygomba fogyasztással kapcsolatban – ajánld ismerőseidnek, embereknek akikről tudod hogy szükségük lehet rá. Megelőzésképpen, immunerősítésként. Ha szívesen segítenél, hogy minél több emberhez eljusson e nagyszerű, olcsó gyógyulási lehetőség kérlek a fenti email címen, telefonszámon jelentkezz. Köszönöm a segítséget, talán én is tudok segíteni Neked! „Az egészség nem minden, de nélküle minden semmi!” „Ne gyógyítsuk a betegséget, hanem előzzük meg!”

Gulyás Judit email: gyogygomba.gj@gmail.com 30/527-2402 Számlaképes értékesítőket keresek Magyarországon termesztett Bio Ganoderma gyógygomba, kávé, bio kozmetikumok népszerűsítéséhez, terjesztéséhez. Somogy,Tolna,Baranya megye területén. Ha már fogyasztó és ajánlani szeretné rokonainak, barátainak azt is honorálom. Gyógynövény-Bio és egyéb egészséges termékek forgalmazásával foglalkozó üzletek jelentkezését is szívesen fogadom. Értékesítés részleteit személyesen megbeszéljük Várom jelentkezését: Gulyás Judit email: gyogygomba.gj@gmail.com 30/527-2402