Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A program, amire szüksége van! Valós testsúlycsökkentő program igényes hölgyeknek – uraknak - gyermekeknek!
Advertisements

Semmelweis Egyetem, Fogorvostudományi Kar Oralis Diagnosztika
Külön figyelmedbe ajánlom a zárszót !!!
Gégegyulladás - Laryngitis
GÉGEGYULLADÁS - LARYNGITIS
Dr. Matejka Zsuzsanna „Gyógyszerterápiás gondozás”
Egészségérték-gazdálkodás: Mitől függ az egészségünk?
Kezelés A mezoterápia fénypontja 2013-ban. HALLOTTÁL MÁR RÓLA? A hírek szerint az Amerikai Egyesült Államok elnökének felesége, egyedülálló növényi őssejtet.
BILD Új szempillaspirál promóció I.Koncepció II.Termékválaszték III.Termék leírás IV.Értékesítés.
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
1. Közgazdaságtani alapfogalmak
Gano Soap Összeállította: Kalászné Gelencsér Ilona.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD
EGY SZÁL HARANGVIRÁG.
A méhnyakrák elleni küzdelem világhete ALKALMÁBÓL Január
Flavon max termékcsalád
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
Nemi úton terjedő betegségek
FOGÁPOLÁS Balázs Zsoltné
A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Mágnesterápiával az egészségünkért!
Posztnatális agyi ártalmak
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Légző rendszer betegségei
Táplálkozási szervrendszeri betegségek,tünetek,kezelések
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A FŐVÁROSI PEDAGÓGIAI NAPOK
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
Szájhigiéne.
1 Támad az influenza! Hogyan védekezzünk? Margit Kórház Pásztó Egészségpercek Prevenció és egészségmegőrzés.
Biopeszticidek Készítette: Pásztor András március 22.
Felnőtté válás.
Az ápolt és egészséges szájért
Xyli A fogvédő édesség. Mi a xylitol? A xylitol egy természetes cukor. Az emberi szervezetben, a szövetekben is jelen van. Kivonható a gyümölcsökből,
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
HAIR NICE HAJSAMPON Nem tartalmaz Sodium Lauryl Sulphatot
HAIR NICE HAJKENCE fejbőrápoló krém
A KÜLÖNLEGES ERITRIT A TERMÉSZETES CUKORPÓTLÓ  A természetben a gyümölcsökben (körte, dinnye, szőlő), vagy a fermentált élelmiszerekben fordul elő (sör)
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
Fogaink egészsége "Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő figyelmet szentelünk gyertyánknak, sokáig fog égni." Manfred.
ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT AZ ORIFLAME BEMUTATJA AZ ÚJ & TOVÁBB-FEJLESZTETT HairX hajápoló hajformázó termékcsaládot.
VITAMINOK.
Légzőszervrendszer betegségei
Készítette: Nyúl Bettina
Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi.
Szájápolás, helyes fogmosás
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Egészséges életmód, helyes táplálkozás
Az Élet Vonata Olvastam egy könyvet, ahol az életet egy vonatutazáshoz hasonlították. Nagyon érdekes olvasmány.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Gyógyít, megelőz és fogyaszt? Étrend-kiegészítők reklámjainak versenyhatósági megítélése Dr. Udvardi Anita október 1.
PUREX Phase-3 Program. PUREX Phase-3 Mottó: „Legyél kívül és belül mindig tiszta, Ez a hosszú, egészséges élet titka!” (Ősi indiai mondás) (Ősi indiai.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
NONIMED ARCÁPOLÓ CSALÁD. NONIMEDNONIMED ARCÁPOLÁS AARCTISZTÍTÓ TEJ PPEELING NNAPPALI KRÉM SSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ ÉÉJSZAKAI KRÉM.
HERBA GOLD AKTÍV BALZSAM Gyógyír a bőrnek. HATÓANYAGOK KERESÉSE: SEJTREGENERÁLÓ, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ MEGÓVJÁK A KÖTŐSZÖVET ÉS AZ IZOMZAT EGÉSZSÉGÉT HELYREÁLLÍTJÁK.
2. A dohányzás okozta betegségek- következmények, hatások.
Dr. Borsos Terézia Milyen fogkrémet használjunk? Klikk a folytatáshoz!!!
Biyovis Egészség Koncepció a napi gyakorlatban A Biyovis összegyűjtötte az Ön számára, a modern tudományt, medicinát, és a múlt tapasztalatát amelyet ötvözött.
A PIROS BOGYÓS GYÜMÖLCSÖK TÁMOP B-14/ „Egészséges alapanyagok – egészséges táplálkozás” mintaprojekt a közétkeztetés minőségi fejlesztésére.
A dohányzás megelőzése
A sejtet felépítő anyagok A sejtek anyagcseréje Tápanyagok Anyagcsere
Biyovis a mi üzletünk.
Réti gyógynövények.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Konfliktus fogalma: az értékek vagy érdekek összeütközése.
„FÜGGŐSÉG ÉS/VAGY MUNKAKÉPESSÉG” konferencia
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért ? ÁLLAPOT FELMÉRÉS: BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM - Ön minden étkezés után fogat mos ? - Megfelelő minőségű fogkefét használ? - Részt vesz fél évente, megelőző fogorvosi vizsgálaton?

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért A fogíny betegség jelei és következményei A fogíny betegség jelei… BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM - Rossz lehelet. - Fogíny vérzés. - Fogíny duzzadt és fájdalmas. - A fogíny el áll a fogaktól - A fogak később meglazulnak Korai fázisában könnyebben kezelhető a betegség!

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért A fogíny betegség jelei és következményei A fogíny betegség folyamata… Sajnos népbetegséggé váltak a különböző fog-, fogíny és nyálkahártya megbetegedések az elmúlt évtizedekben. A fogíny betegség fokozatai: - fogkő kialakulása - fogíny vérzés - fogíny gyulladás - foggyökérhártya-gyulladás - fogak elvesztése BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért A fogíny betegség jelei és következményei A megoldás… A legjobb megoldás arra, hogy szája teljesen egészséges legyen a MEGELŐZÉS BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM Mit tegyünk ha már kialakult a probléma? A klinikai tesztek bizonyítják, hogy a Dent  med szájápoló család a már kialakult problémákat is sikeresen kezeli.

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért 2 lépés a boldog mosolyért 1. Lépés - Fogmosás BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM Dent  med foggél a tökéletes megoldás Standardizált (folyamatos laboratóriumi ellenőrzésekkel igazolt tisztaságú), maximalizált (engedélyezett legtöményebb)hatóanyagok. - javítja a fogíny vérellátását és anyagcseréjét, pusztítja a fogszuvasodást. előidéző baktériumokat, - nyugtatja és ápolja a gyulladt fogínyt, - megakadályozza az ínysorvadást, - megszünteti a nyálkahártya gyulladásait, - megakadályozza a fogkő kóros lerakódását, - kellemes, üde leheletet biztosít

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért 2 lépés a boldog mosolyért 1. Lépés - Fogmosás BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM Dent  med foggél a tökéletes megoldás Miben különleges? - Igen rövid idő alatt gyors javulást eredményez megerősíti a nyálkahártyákban és a foghúsban megtalálható számtalan minivéredényt, megszünteti a nyálkahártya és a foghús vérzéseit. - Magas C-vitamin tartalmú. - Lényegesen megnöveli a fogakba beépülő kalciummennyiséget. Homeopátiás készítményeket szedőknek egzotikus gyümölcs ízesítéssel készül.

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért 2 lépés a boldog mosolyért 2. Lépés - Öblítés BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM Dent  med szájvíz a tökéletes megoldásért - javítja a fogíny vérellátását és anyagcseréjét, - pusztítja a fogszuvasodást előidéző baktériumokat, - nyugtatja és ápolja a gyulladt fogínyt, - megakadályozza az ínysorvadást, - megszünteti a nyálkahártya gyulladásait, - megakadályozza a fogkő kóros lerakódását, - kellemes, üde leheletet biztosít

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért 2 lépés a boldog mosolyért 2. Lépés - Öblítés BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM szájvíz a különlegessége: - Természetes alapanyagainak köszönhetően nem jelent problémát, ha lenyelik, - A szájvíz akár meg is iható, kisgyermekek is használhatják. - Jelentős pozitív hatással van az idegpályák és a hormonok működésére, - Megköti a dohányzás, a környezetszennyezés és konzerválószerek okozta szabad gyököket. - Erősíti az immunrendszert.

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért eredmények Klinikai teszt BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM … 134 páciensnél 358 különböző kórképnél teszteltük a terméket..... Bebizonyosodott, hogy a készítményekkel kiváló gyógyhatást értünk el, …Jelenleg más alternatívája nincs forgalomban… Dr. Csiszár Róbert MOBOT elnöke. MED-SYSTEM oktatási Központ igazgatója

Szájápolás Dent  med használata 2 lépés a boldog mosolyért Egészséges mosoly titka: BI  NET ® - A MEGOLDÁS PERFECT-TEAM Dent  med