Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Biyovis a mi üzletünk.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Biyovis a mi üzletünk."— Előadás másolata:

1 Biyovis a mi üzletünk

2 Biyovis a mi üzletünk Biyovis üzleti lehetőség alatt, mi nem egy cégbe hívunk meg embereket, hanem egy csapatba ahol hasonlóan gondolkodók vannak. Ezért a mi meggyőződésünk, hogy közösen el tudjuk érni a kitűzött céljainkat. Így egyként, egymásért és egymással közösen összefogva, segítve érjük el a kimagasló eredményeket, ez által erősítve a Biyovis család tudatos küldetését.

3 Egészség és siker minden családban
Kiváló minőségű termékeinkkel és üzleti modellünkkel megteremtjük minden család részére, azon lehetőséget, hogy anyagi szabadságban és egészségben éljék az életüket.

4 Biyovis üzlet határok nélkül
Biyovis keretein belül kész üzleti modellt és működő eszközöket hoztunk létre 20 éves tapasztalat alapján, az Ön vállalkozásának felépítésére és annak támogatására. Mindezt pénzügyi rizikó nélkül és gyorsan megtérülő befektetéssel.

5 Professzionális képzés és támogatás
Számunkra kiemelkedően fontos, hogy minden Üzleti Partnerünk sikeres legyen a Biyovisben. Ezért kötelességünk és egyben felelősségünk is, hogy olyan üzleti megoldásokat kínáljunk és professzionális oktatási, valamint támogatói rendszert mely sikeresé teszi Üzleti Partnereinket.

6 Biyovis lehetővé teszi, megismerni az egészséges élethez szükséges módszereket, technikákat másképpen, mint eddig. Több éves kutatás eredményeként létrehozva a Biyovis egészség koncepciót. A Biyovis egészség koncepcióba foglaltak nemzetközi kutatásra alapozva.

7 Biyovis szigorú minősítési rendszeren keresztül biztosítja, hogy a vevő számára a legkiválóbb személyre szabott termékek legyenek gyártva és felkínálva. Biyovis termékek, amiben egyediek: Többszörösen ellenőrzött folyamatok Ellenőrzött származású alapanyagok Klinikai tesztek Standardizált hatóanyagok Szinergén hatás

8 Az egész koncepció támogatása céljából, fejlesztő csoportok létrehoztak egy olyan szabadalmaztatott diagnosztikai eszközt mely 5 perc leforgása alatt jelzi az egészség rizikófaktorát az adott személynél. Ezzel személyre szabottá téve a termékek kiválasztását és a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb eredményességet a termékeink használata során.

9 Biyovis egy olyan vállalkozás mely a profikat és a tapasztalatot fogja össze 20 éve. Ezáltal megadva a lehetőséget minden egyes üzleti partnere számára az egészség és a pénzügyi sikerek elérésében. Mindezzel lehetővé téve a magyar emberek és családok számára a fejlődési lehetőséget egy jobb élet megteremtéséhez.

10 Amitől érték a Biyovis

11

12 Biyovis Karrier az automatizált rendszer

13

14

15 Mi készen állunk arra, hogy megoldásokat adjunk mindazoknak akik egészséggel és a pénzügyi kérdésekre keresik a megoldást. Mi készen állunk arra, hogy támogatást, lehetőséget adjunk mindazoknak, akik Magyarországon akarnak maradni és itt boldogulni. Mi készen állunk arra, hogy egy olyan üzleti modellt és csomagot adjunk át, mely nyugat európai jövedelmet biztosít Magyarországon is.

16 Célunk 2016-ra Fő hangsúly, az ÜP partneri pozíciók támogatásán, megerősítésén és bővítésén lesz. Fontosnak tekintjük ÜP jövedelmemének növelése és stabillá tételét. Célunk olyan vezetőket kinevelni és támogatni, akik az átadott tudásunk által kompetensek, szenvedélyesek, megértőek és emberi módon vezetik a csapatukat az élet két legfontosabb területének céljai elérésében, ez az egészség és a pénzügyi terület. Felelősek, tudatosak abban, amit csinálnak. Jól csinálják, mert értenek hozzá.

17 Nagyobb figyelmet szentelünk az ÜP, DV és RF tagjaink rendszeresebb termék használatára és egészséggel kapcsolatos céljaik elérésében. Korszerűsíteni a Biyovis ÜP támogatási rendszert és az értékesítési rendszert Továbbra is erősíteni a szakmai hátteret újabb szakértőkkel, valamint több új gyártó termékeivel. Ezzel erősíteni a Biyovis által szolgálatot minőséget és bővíteni a lehetőséget az ÜP és RF részére.

18 Országos szinten minden főnél nagyobb településre eljuttatni a Biyovis ÜP partnerséget, valamint azt aktivitásban tartani, ezáltal ismerté téve a termékeinket és BIP szolgáltatásainkat. Megmutatni magyar polgártársainknak, hogy egy kis tudatossággal vannak megoldások és van jövő még ebben az országban is.

19 Küldetésünk Egy tudatos magyar társadalom kiépítésének elősegítése, mely megszabadul a pénzügyi adósságaitól és egy jobb életminőséget teremt magának, mint az egészsége és mint az életének pénzügyi területén. Mindehhez, a Biyovis tudást, eszközt, termékeket biztosítva és megfelelő tudatossággal támogatva ezen küldetést. Mindezt úgy téve, hogy Biyovis tagjainak életminősége ugrásszerűen javuljon.

20 Köszönöm a figyelmüket!


Letölteni ppt "Biyovis a mi üzletünk."

Hasonló előadás


Google Hirdetések