Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét!. 2005. Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét!. 2005. Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe."— Előadás másolata:

1 GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét!

2 2005. Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe Kft -t.

3 Cégünk ékszerek, órák, ajándékok és díszműáruk kis- és nagy- kereskedelmével foglalkozik. Számos vásáron bizonyítottuk a rátermettségünket és sikeresen kivívtuk a versenytársak elismerését.

4 Külföldi gyakorló vállalkozások egész Európában Hazai gyakorló cégek

5 Amiket eddig elértünk: Sikeres üzleti kapcsolat kialakítása számos külföldi cégekkel Belföldi partnereinkkel folytatott sikeres üzleti tevékenység A kezdeti bevétel növelés A vállalkozás fejlesztése

6 Amiket el szeretnénk érni a jövőben: Több külföldi céggel való kapcsolat felvétel A marketing stratégia fejlesztése Új hazai vállalkozások megismerése A profit maximalizálása

7 ÉKSZEREK

8

9 AJÁNDÉKTÁRGYAK


Letölteni ppt "GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét!. 2005. Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe."

Hasonló előadás


Google Hirdetések