Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen."— Előadás másolata:

1

2 HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen közvetlen szomszédságában fekszik, Budapesttól 220 km-re. ⁄ Rendkívül kedvező adottságokkal rendelkezik: megközelíthető autópályán, főúton, vasúton és Budapesten, valamint Debrecenen keresztül repülővel is.

3 HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ A település első írásos említése 1075-ből való, de a város fejlődésének fő irányvonalát 1925. határozta meg, amikor a Pávai Vajna Ferenc vezette fúrások nyomán 73 Celsius fokos hévíz tört fel. A jódos-brómos- konyhasós gyógyvíz hatását immár több mint nyolc évtizede élvezhetik a városunkba látogató vendégek.

4 HAJDÚSZOBOSZLÓ „Virágos Magyarországért!”

5 HAJDÚSZOBOSZLÓ • A városban minden igényt kielégítő idegenforgalmi kínálat várja az idelátogatókat: 33 szálloda, 19 panzió, több mint 1500 magánszálláshely és 2 kemping, kellemes környezetben biztosítva a pihenést.

6 HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ A város folyamatos fejlődésének köszönhetően egy kis üdülőhelyből Magyarország leglátogatottabb vidéki desztinációja lett, több mint 1.000.000 vendégéjszakával

7 HAJDÚSZOBOSZLÓ Itt található Európa legnagyobb fürdőkomplexuma Hungarospa Hajdúszoboszló ⁄ 25.000 főt meghaladó befogadóképesség ⁄ legmagasabb minőségi besorolás ⁄ országos kiemelt gyógyhely, a gyógyvíz kiválóan alkalmas reumatikus, nőgyógyászati betegségek kezelésére, sportsérülések és műtétek utókezelésére ⁄ 30 hektáros terület ⁄ 17.600 négyzetméter vízfelület

8 A MÁRKA POZÍCIONÁLÁSA

9 HAJDÚSZOBOSZLÓ

10 TURISZTIKAI JÖVŐKÉPÜNK Vízió ⁄ Víziónk magában foglalja mindazt, amiben hiszünk, és el kívánunk érni. ⁄ Hajdúszoboszló város turisztikai jövőképe Hajdúszoboszló hosszú távon a magyarországi egészségturizmus piacvezető tagja marad, a partnerek együttműködése, szakértelme és összefogott piaci fellépése eredményeként Európa egyik vezető egészségturisztikai desztinációjává válik. A fenntarthatóság elvei és kritériumai szerint fejlődő turizmus hosszútávon biztonságos jövedelmet termel az érintettek számára, egyben a város társadalmának és vonzerejének további fejlődéséhez is megfelelő alapot biztosít.

11 TURISZTIKAI KÜLDETÉSÜNK Misszió ⁄ Missziónk fogalmazza meg a jövőképből következő gyakorlati tennivalókat és azt, hogyan tud mindez legjobban teljesülni. Azt az utat írja le, amelyen végighaladva víziónkat meg kívánjuk valósítani. ⁄ Hajdúszoboszló város turisztikai küldetése Vezető piaci erőként szakértelemmel, a balneológiai kutatások eredményeinek gyakorlatba integrálásával járulunk hozzá a lakosság egészségének és életminőségének javulásához. Feladatunk, hogy gyógyulásra, rekreációra és szórakozásra vágyó vendégeinket a kor követelményeinek megfelelő színvonalon szolgáljuk ki és egyedi élményekben részesítsük. Célunk, hogy az ország legismertebb és legkedveltebb fürdővárosa Hajdúszoboszló legyen.

12 HAJDÚSZOBOSZLÓ

13 Gyógyfürdő

14 HAJDÚSZOBOSZLÓ Strand

15 HAJDÚSZOBOSZLÓ Aquapark

16 HAJDÚSZOBOSZLÓ Aqua-Palace

17 HAJDÚSZOBOSZLÓ Hová fektessük az energiánkat?

18 HAJDÚSZOBOSZLÓ Hová fektessük az energiánkat?

19 HAJDÚSZOBOSZLÓ Miben jobb Hajdúszoboszló, mint a többi város?

20 HAJDÚSZOBOSZLÓ Nyáron Hajdúszoboszlón tartózkodó turisták életkor szerinti megoszlása Ősszel Hajdúszoboszlón tartózkodó turisták életkor szerinti megoszlása Ősszel Hajdúszoboszlón tartózkodó turisták foglalkozás szerinti megoszlása Nyáron Hajdúszoboszlón tartózkodó turisták foglalkozás szerinti megoszlása

21 HAJDÚSZOBOSZLÓ Motiváció alakulása az egyes korcsoportok esetén

22

23

24

25


Letölteni ppt "HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések