A Family-Business legújabb terméke Budapest, 2006. november 4. Dr. Bérci István.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2014. ÁPRILIS UTOLSÓ HETE AZ IMMUNIZÁCIÓ VILÁGHETE „ Ön mennyire naprakész ? ’’ Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra.
Advertisements

Szalka Panka :2011.II.16.  Kék Kék  Piros Piros  Sárga Sárga.
Formula 2: Multivitamin-komplex
B6 vitamin Horváth Ronald Horváth Ronald. Miben található   Szerepe van a vörösvértestek képződésében, az egészséges bőr, az idegrendszer egészséges.
HARTMANN-RICO HUNGÁRIA KFT.
Sportolás hatása szervezetünkre
Mire jó a tojás? Tények a tojásról
senior product manager Wyeth Consumer Healthcare
A vitaminok és ásványi sók
A méhnyakrák elleni küzdelem világhete ALKALMÁBÓL Január
Mennyi mindenre képes a fahéjas Méz ?!?
A védekezés.
Antibiotikum- rezisztencia
D- vitamin és időskor.
A rák, a helyes táplálkozás és életmód
Integrált kezelési rendszer Klinikailag bizonyított bőr kezelés Eredmény akár már 7 nap múlva Ex kluzív technológia Áttekintés.
C-vitamin (Aszkorbinsav)
A Family Business étrend-kiegészítő készítményei
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
BIONET ENERGIAKRÉM STANDARDIZÁLT HATÓANYAGTARTALMÚ NÖVÉNYI KIVONATOKKAL.
A BIONET KOZMETIKA ÚJ VILÁGA
Mágnesterápiával az egészségünkért!
Kutatási eredmények bizonyítják, hogy kb. 650-féle kórokozót 6 percen belül elpusztít. /Science Digest magazin(1978/03.)/ Ezzel szemben egy antibiotikum.
Asztma Asztmás állapotban a légutakat a hörgő-nyálkahártya speciális gyulladása miatti duzzanat és a hörgők simaizomzatának görcsös összehúzódása beszűkíti.
Allergia Tacsi Korpácsi Tamás 10.b.
Vérszegénység Olyan állapot, amikor a vérben található vörösvértestek száma jelentősen a normál érték alá csökken. Ez gyengeség, energiahiány, rövidült,
Légző rendszer betegségei
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
Gyönyörködni a nök mellein, jó a férfiak egészségének,
Hasnyálmirigy.
A depresszió megelőzése és kezelése természetes gyógymódokkal
Megyeri Istvánné – Dr. Nagy Imre: Jávorszky Ödön Városi Kórház, Vác
Dr.Szűcs Erzsébet Egészségfejlesztő főorvos BFKH NSZSZ munkatársa
Emperger Cintia Klicsu Viktória 9.B
Oszteoporozis ( csontritkulás ).
Készítette: B ő cs-Kovács Renáta Dénes Dorina. ×Napsugárzás Fontos, hogy télen is érjen napfény, hiszen e nélkül a D-vitamin börben tárolt provitaminja.
C-vitamin Készítette Skrován Mónika.
C vitamin By: Aknai Ramóna.
KészÍtette: Járóka Viktória Szigetvári Cintia Imelyi Brigitta
B6 vitamin Raffael Zsolt. Miben található  A B6-vitamin az egyik legtöbb feladatot ellátó vitamin, naponta több mint százféle feladatot lát el. Elsősorban.
Kedvező hatásai: Központi szerepet játszik a csontfejlődésben. Ha a kicsi gyermekek szervezetében alacsony a D-vitamin szintje, nem megfelelően fejlődik.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
VITAMINOK 1912: vitamin = vita amines (Casimir Funk)
Multivitamin és ásványi anyagok EGÉSZSÉG AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Mindannyian szeretnénk egészségesek lenni, és ezt kívánjuk családtagjainknak is. Az új, a szervezet.
Pajzsmirigybetegségek hatása a és csontanyagcserére
A húgyuti bántalmak természetes ellenszere
MUNKAVÉDELEM 2006/2007. tanév II. félév MEBIR. Munkahelyi egészségvédelem és biztonság MEB Feltételek, és tényezők, amelyek hatással vannak a munkavállalók,
 van jótékony koleszterin ?  gyógyítható a cukorbetegség ?  napoznunk kéne minnél többet, főleg 11-3 óráig és hogy kerülnünk kell a naptejet ?  kerülnünk.
B vitamin! A B-vitaminok vízben oldódó vitaminok, kiegyensúlyoz ott, változatos táplálkozással könnyen bevihetők így hiányállapot nem alakul ki. Legnagyobb.
A TECHNOLÓGIA MÉRFÖLDKÖVEI KÉMIKUS SZEMMEL A kémia az elmúlt 100 évben számos olyan, áttörést hozó találmány kifejlesztéséhez járult hozzá az orvoslás.
Moszatok jelentősége a hétköznapi életben
Emésztési rendellenességek
VITAMINOK.
Hasznos baktériumok Oláh Szófia 10.B.
Testünk építőkövei – a vitaminok
Az állandó küzdelem A szabadgyökök olyan agresszív molekulák, melyek sejt- és DNS- károsodást idéznek elő Az antioxidánsok semlegesítik a szabad gyököket,
1 A probiotikus gyógyszerek szerepe a gyógyszerészi gondozásban.
Az akció a készlet erejéig, de legkésőbb 2013.május 31.-ig tart. (Érvényes: – ig)
Biyovis termékek a természetgyógyász szemével Molnárné HaholtZsuzsanna Természetgyógyász,fitoterapeutla,életmód tanácsadó és terapeuta,biorezonancia felhasználó.
Szájápolás felsőfokon a BIYOVIS készítményeivel. Fog és szájüreg állapota Esztétikai szempont Egészségünk tükre Fontos szerepet játszik a gyomor- és bélrendszer.
Hasnyálmirigy.
Réti gyógynövények.
A TÁPLÁLKOZÁS HATÁSAI SZERVEZETÜNKRE
HUMIFERR kapszula.
A hasznos kender Cannabis sativa L..
A gyermekkori leukaemia therápiája
TIENS KANGLI.
Magvas gondolatok a FruitCafé-ról
Előadás másolata:

A Family-Business legújabb terméke Budapest, november 4. Dr. Bérci István

C-Vitamin 500 mg „R”tabletta Szent-Györgyi Albert Szeged Kémiai Nobel-díj A C-vitamin vízoldékony vitamin, folyamatosan pótolni kell C-vitamint a tengeri malac, a főemlősök,és az ember nem tud szintetizálni C-Vitamin (L-Aszkorbinsav) - „Magyar vitamin”

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért különleges a mi készítményünk? Speciális gyártási technológia Legújabb USA kutatási eredmények alkalmazása Retard (elnyújtott) kioldódás és felszívódás (min. 20 órás hatás) Jó hasznosulás-”Semmi sem vész kárba!”

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Gyógyítja a sebeket, az égési sérüléseket és a vérző fogínyt.  Fokozza a húgyúti fertőzések kezelésére adott gyógyszerek hatását.  Meggyorsítja a műtét utáni sebgyógyulást, hegképződést.  Elősegíti a vér koleszterinszintjének csökkenését.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Segít megelőzni a különböző vírus- és baktériumfertőzéseket és általá- ban fokozza az immunrendszer mű- ködését.  Védelmet nyújt a rákkeltő anyagok hatása ellen.  Segít megelőzni a nitrozaminok (rák- keltő anyagok) képződését.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Természetes hashajtóként hat.  Csökkenti a vénás vérrögök gya- koriságát.  Segít a nátha megelőzésében és kezelésében.  Mérsékli az allergiát előidéző anyagok hatását.  Megakadályozza a skorbut kiala- kulását.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta Miért szükséges a C-vitamin?  Döntő szerepet játszik a kollagén képződésében, a fogíny, a vérerek, a csontok és fogak megújulásában, illetve gyógyulásában.

C-Vitamin 500 mg „R” tabletta A családi egészség megőrzésének új, hatékony eszköze A gyerekektől az idősekig mindenkinek jó és szükséges Nincs felesleges C-vitamin ürítés Egész nap hatékony védelem a kórokozók ellen Folyamatosan csúcson levő immunrendszer Ne adjunk esélyt a betegségeknek!

Family-Business Egészség az egész családnak!