Az államtól kaptak engedélyt a „törvényes pénzhamisításra”.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Dafen - Kína A "hamisítók" városa.
Advertisements

Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Erőforrások a Földön: Jut is marad is!!!!!
Rövid áttekintés, hogy mi történt a magán- nyugdíjpénztári fronton!
Adósság. Adósság Jó hitelRossz hitel Jó hitel Egyes hitelek befektetésnek tekinthetők. Ha valaki azért vesz fel hitelt, hogy olyasmit vásároljon, ami.
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
GLOBÁLIS FALU Ha a föld lakosságát egy 100 lelket számláló faluba redukálnánk a jelenlegi arányok megtartásával, akkor ebben a faluban lakna: 57 ázsiai.
Hogy akarsz gyorsan pénzhez jutni? Avagy a jótündér elhagyta a varázspálcáját, úgyhogy ez maradt...
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A KŐBALTÁTÓL AZ ELSŐ SZÁMÍTÓGÉPIG...
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
GKI Zrt., Gazdasági folyamatok, 2008 Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt április 2.
Nemzetgazdaságunk aktuális kérdései – európai összefüggésben 2012 Harkány 2012 március 2 Bod Péter Ákos Egyetemi tanár
Parajdi István.
1 „ Gazdasági kihívások 2009-ben ” Dr. Hegedűs Miklós Ügyvezető GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. Dunagáz szakmai napok, Dobogókő Április 15.
Pénzügyi alapismeretek NKI, március 6 Bod Péter Ákos tanszékvezető egyetemi tanár Budapesti Corvinus Egyetem.
Gazdagság-identitás.
A befektetési bank helye a bankrendszerben
Pénzügyi munkakör a tanirodai gyakorlatban
Nemzetközi pénzügyi ügyletek
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
„Az embereket könnyebb hülyíteni, mint meggyőzni őket arról, hogy hülyítik őket” Mark Twain.
A magyar pénz története
Gondolatok a barátságról
A válság és ami utána következik….
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Megkértünk egy fináncszakembert, magyarázza meg egy olyan szinten az európai gazdasági válságot, hogy az okát minden szam... pardon, mindenki megérthesse...
Bankszámla és bankkártya MEGTAKARÍTÁSOK avagy Sok kicsi sokra megy!
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
1ADÓSSÁG Az adósság olyan pénz, vagy tulajdon, amit valaki tartozik megadni, vagy átadni egy másik személynek. 2Kir 4,1-7; Az adósság olyan pénz, vagy.
A fejlődő világ két átka:
Számitástechnikai alapismeretek
Isten?.
Készítette: Szoboszlai Adrienn 7.a
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Rácz Margit MTA Világgazdasági Kutatóintézet kutatási igazgató Szeptemberi helyzetkép az eurózóna válságáról.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Buddhista logika és paradoxonok
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
GKI Zrt., A válság: veszély és esély Balatonfüred, október 8. EGVE Dr. Vértes András elnök GKI Gazdaságkutató Zrt.
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
A gazdasági világválság (1929)
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Fogalom Kérdezz! Felelek.
A tőzsde és ami mögötte van
A Digitális Pénz Kállay Petra Zsirkai Noémi.
GLOBÁLIS FALU A Globális Falut, úgy kell elképzelni , hogy az ott élő 100 ember arányosan reprezentálja a Földünk teljes népességét, amely az alábbi populációs.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
A Tőzsde és ami mögötte van Tóth Attila Vezérigazgató-helyettes Budapesti Értéktőzsde Zrt Április 24.
2008 válság. USA USA jegybank (FED) alacsonyan tartja az alapkamatot. Ez több hitel és jelzáloghitelhez vezet. A bankok nem teszik a pénzt a FED-be, inkább.
A világválság jelenségei, gazdasági és társadalmi következményei
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Ali szül. Január 17, h a egyszer arról álmodsz hogy megütsz, akkor jobban teszed, ha felébredsz és bocsánatot kérsz.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
ZNÉP A A PÉNZ Néhány hazugság és titok a pénzről, amit az iskolákban meséltek, vagy titkoltak.
A NAGY GAZDASÁGI VÁLSÁG
A világgazdasági válság hatásai Magyarországon
Gazdaságunk jellemzői, fejlődése Trianon után
Készítette: Koleszár Gábor
A teremtő és gondviselő Atya
Mikro- és makroökonómia
Előadás másolata:

Néhány hazugság és titok a pénzről, amit az iskolákban meséltek, vagy titkoltak.

Az államtól kaptak engedélyt a „törvényes pénzhamisításra”. Ha te pénzt nyomtatsz otthon, az pénzhamisítás és illegális. Mert a semmiből csinálod a pénzt, és nincs mögötte se munka, se ellenérték. Azt hiszed a Bankok a magánszemélyek pénzbetétjeit adják kölcsön neked? Tévedés! Az államtól kaptak engedélyt a „törvényes pénzhamisításra”.

Mikor hitelt veszel fel, egyszerűen bepötyögik neked a pénzt a kezükkel egy bankszámlára és kész. A Semmiből. A Világ összes pénzének 95%-a szószerint nem létezik. Nem bankjegy és nem Arany. Csak számok a bankszámlán. Ugyanúgy a semmiből csinálják a pénzt mint a pénzhamisítók.

„A banki üzletmenetben nincs szélhámosság, Ha készpénzt fizetsz a bankszámládra, akkor annyival nő a bankszámlád, amennyi készpénzt raktál a számládra. Ez egy álca. Emiatt azt hiszed, ha hitelt utal a bank a te számládra, akkor biztos a banknak ennyivel kevesebb pénze van, mert azt most neked kölcsönadta. Hazugság! Semmivel nem lett kevesebb pénze a banknak, mert az a pénz nem is létezett, csak megjelent egy monitoron, miután bepötyögték. Nem vették el sehonnan, nem is létezett. „A banki üzletmenetben nincs szélhámosság, a banki üzletmenet maga a szélhámosság.” (Tim Madden, pénztörténész és fogyasztóvédő)

Mi maradt? Egy digitális dollár. Képzeljük el, hogy kivágjuk egy papír Dollár sorozatszámát és eldobjuk a papírt. Mi maradt? Egy digitális dollár. „A bankok pénzteremtő eljárása oly mérhetetlenül egyszerű, hogy az elme képtelen felfogni”. John Kenneth Galbraith, Közgazdász

Ennyi adósság van a világon. Fizetési ígéretek + kamatok. Ez folyamatosan növekszik. Látható hogy a kölcsönt nem is lehet visszafizetni, mert nincs annyi pénz a világon. A bankoknak ez nem baj, sőt benne van a tervben. A bedőlt hitelek miatt el lehet venni az emberek tulajdonát. 95% Ennyi Pénz Van a világon. (Készpénz és Arany készlet) Nem növekszik! 5 %

A pénznyomtatás helyett az állam bankoktól vesz fel pénzt, kamatra A pénznyomtatás helyett az állam bankoktól vesz fel pénzt, kamatra. Hogyan adhatná meg, ha ennyi pénz nem is létezik? Ha szinte minden pénz a világon csak fizetési igérvény, akkor a kamatot miből fizesse ki? Ilyenkor a kormány Állampapírt bocsájt ki, amire szintén kamatot ígér annak, aki megveszi. Ezzel is fizethet a banknak de ez is csak gerjeszti a bukásra ítélt folyamatot...

1900 és 2000 közt a Dollár értéke 95%-ot zuhant az infláció miatt 1900 és 2000 közt a Dollár értéke 95%-ot zuhant az infláció miatt. (Infláció nélkül nem működik a világ bankrendszere) -95% vásárlóerő Az USA annyira eladósodott 2011-ben, ahogy az első gazdasági világválságban sem. A következmények megjósolhatatlanok, de mi is történt az USA-ban 1929-ben?

A föld lakosságának 1%-a birtokolja a világ összes pénzének 40%-át. Mikor a Dollármiliomosok rájöttek hogy részvényeik szart se érnek, öngyilkosok lettek. Kiugrottak az ablakon. Nem bírtak volna úgy élni, mint azok a szegények akiket kizsákmányoltak. A föld lakosságának 1%-a birtokolja a világ összes pénzének 40%-át.

Első Gazdasági Világválság. (1929) Mielőtt kitört a 2. Világháború (Magyarországon naponta 6 öngyilkosság történik)

Tüntetés manapság: „Ugorjatok balfaszok!”

„Ez a mi pénzrendszerünk „Ez a mi pénzrendszerünk. Ha nem lennének adósságok a pénzrendszerünkben, nem lenne semmiféle pénz. Marriner S. Eccles (A FED igazgatótanácsának elnöke)

„Rarig kölykei nem éheznek, nekünk miért kéne?” „Miért nem tudsz adni apukámnak állást?”

„Munkanélküli menj tovább, magunkról se tudunk gondoskodni” (ilyen táblák voltak minden város szélén)

„Ráadásul a bankok nem is pénzt kölcsönöznek, hanem olyan pénz kifizetésének ígéreteit, mely pénz nincs is a birtokukban” Irving Fischer (Közgazdász, Író)

van az Euró és egyre több ország adóssága meghaladja a bevételeit? Te fektetnél most pénzt az USA-ba? Persze hogy nem. És az EU-ba? Mikor összeomlóban van az Euró és egyre több ország adóssága meghaladja a bevételeit? (Görög , Portugál, Ír, Olasz, Spanyol... Stb) Nem. Ki független a Dollártól és az Eurótól, EU-tól? Svájc. Svájci Frank - Forint árfolyam Erősebb lehet az Eurónál is. A befektetők oda viszik a pénzüket, ahol nincs függés az EU-tól, USA-tól. Emiatt erősödik a Svájci Frank.

Magyarországról „kimentek a Tankok bejöttek a Bankok.”

Ha az államnak nincs pénze, miért nem nyomtat pénz Ha az államnak nincs pénze, miért nem nyomtat pénz? Mert az inflációhoz vezet. A legnagyobb tévedés! Ez egy olyan hazugság amit már álltalános iskolában is tanítottak nekünk. Az igazság az, ha a pénzt valós javak megtermelésére költi az állam (gyártás, élelmiszer termelés) akkor nem okoz inflációt. Mellesleg létezik a „pénzmegsemmisítés intézménye” is ha szükség van rá. Ami biztosan inflációhoz vezet, az a banki hitelek felvétele. Emlékszel, tanították az iskolában. Nem emlékszel? Persze hogy nem.

(Mayer Amschel Rotschild, bankár) Történelemkönyvekben láthattál képet, amint seprik a pénzt az utcán, mert annyira elértéktelenedett, hogy az emberek eldobálták. Ez volt a Pengővel, túl sokat nyomtattak belőle és nem volt rá valós, kézzelfogható fedezet. Ez valóban inflációhoz vezetett. De arról nem kellett tanulnod, hogy az Államok banki hitelei képtelenek infláció nélkül működni. Ezért is függenek a kormányok a bankoktól. „Engedd meg, hogy én bocsássam ki és felügyeljem egy nemzet pénzét, és fütyülök arra hogy ki hozza törvényeit” (Mayer Amschel Rotschild, bankár)

„Akárki is felügyeli a pénz mennyiségét országunkban, az a teljes ipar és kereskedelem korlátlan ura. És amikor rájössz, hogy néhány hatalmas ember a csúcson az egész rendszert milyen könnyen irányítja, már nem is kell neked elmagyarázni, hogy honnan erednek az infláció és gazdasági válságok periódusai.” James A. Garfield, Az Egyesült Államok meggyilkolt elnöke.

„Az államnak kell kibocsájtania és keringetnie az összes fizetőeszközt és hitelt, ami szükséges az állami kiadások és a fogyasztók vásárlóerejének kielégítéséhez. Ezen alapelv elfogadásával a fogyasztókat megmentjük a kamatok óriási költségeitől. A pénzkibocsájtás előjoga nem csak a kormány legfőbb kiváltsága, hanem ez egyben a kormány legnagyobb alkotó lehetősége is.” Abraham Lincoln, az Egyesült Államok meggyilkolt elnöke

„A pénz tudománya a közgazdaságtan azon területe, ahol a leginkább alkalmazzák a bonyolultság leplét az igazság elrejtése vagy elkerülése céljából, annak felfedése helyett.” John Kenneth Galbraith (közgazdász, író) Nincs olyan kormány a földön, aminek érdekében áll egy inteligens és jólértesült társadalom.

Zeitgeist Addendum Ha érdekel még pár titok a pénzről és más dolgokról, nézd meg ezt a filmet: Zeitgeist Addendum Küld tovább!