Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?. Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
.. Történetünk egy morózus id ő s férfiról szól,- akinek senkije nem volt, nem szeretett senkit, és mogorvasága miatt ő t sem szerette senki..Haragban.
Advertisements

Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Vonóhorgos, 4 kerékpáros szállító
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Európai Újraélesztési Nap
Hogyan éljünk egészséges és hosszú életet?
A Marfan szindróma szövődményeként kialakuló gerincferdülés esetén, illetve annak megelőzése érdekében alkalmazható gerinctorna.
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet,
Alapszintű újraélesztés (BLS) elmélet
Lemondás az uralomról I.Jézus Krisztus megtiltotta a tanítványkörnek az uralkodást, úgy, ahogy azt a társadalomban gyakorolják. Mk 10:35-45 „Ekkor hozzálépett.
Az angyalmentők száma: 333. Ez egy különleges meditáció, amelynek segítségével vészhelyzetben is pillanatok alatt kapcsolatba léphetünk az angyalokkal,
Alapszintű Újraélesztés (BLS) és
Harmónia tippek Hogyan előzd meg a munkahelyi stresszt?
A Doktor utomata Gyulának erős fájdalmai vannak jobb kezén és elmeséli barátjának, hogy az elkövetkező napokban feltétlen meglátogatja orvosát, mert.
Nyomtatás.
Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel.
Ági úgy ment suliba, hogy nem érezte igazán jól magát: fájt a feje és folyt az orra. Az osztályteremben Nati mellé ült le, és nem sokkal később észrevette,
Jézus (tudományos) halála
Készítette: a Dalai Láma
Állások (Dachi).
Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A villamos áram élettani hatása
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
A Paradicsom és a Pokol.
Hirtelen hideg. Egyszer, a Főnök udvarában… Voouuuuuuuuuuhhhhhhhh !Ez az Átkozott HIDEG. Tegyél a tűzre Migotka ! …majd meg lehetett fagyni. De Főnök,
Vettem magamnak egy kis házat a hegyekben, nagyon örülnék ha meglátogatnál!
Emelés fejállásba és kézállásba kísérletek
Használati utasítás a WC csésze tisztításához
Igen. Igen Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom Valóra válik a régi álom, Te leszel a hűséges párom. Mondj igent és tedd rá életed,
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Dollzonevelde! Csinálj magadnak saját Dollit!. Dolli nevelés szabályai Minden héten minimum egyszer látogasd meg! Ne feledd megetetni! Amint a kedve 0%
PéPéeS Szakácskönyv férfiaknak Almáspite PéPéeS
Zene: J.S. Bach: d-moll Toccata és Fuga
Hát itt vagyok, őszintén. Nem szépítem, úgyis ismersz rég.
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Ezt a táncot neked ígértem,
1. osztályos példa Bubernik Eszter
Volt egyszer egy kisfiú, akinek igen nehéz természete volt
Isten hozott köztünk!.
Pazar képek Szöveget magyarra fordította: BeTurk.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet, lehet hogy fontos!
TUDTAD?.
JÓ REGGELT !.
Alapszintű Újraélesztés és Automata Külső Defibrillátor
Az öregség filozófiája
Mit tehet a beteg a jó orvos- beteg viszonyért?. A sikeres együttműködés alapköve a kölcsönös bizalom és tisztelet.
Felnőtt újraélesztés.
Filozófia – 50 felettieknek
Miért boldogabbak a férfiak? a férfiak? Egyszóval – a férfiak boldogabbak, - na de mi mást is várhatunk az ilyen egyszerű teremtményektől...?
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
ROM GYAKORLATOK Testrész Izület típusa A mozgás típusa
A probléma gyökere: a szuperpozíció elve
Bekezdések formázása 1..
Tudod most új élet vár.
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
Felmérés: (általános gyógyszer felhasználás, illetve vény nélküli készítmények)
Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz. Használati utasítás a I-131 kapszulakiszedőhöz / 1. lépés Csavarja le az ólomtok felső részét!
Istennel beszélget egy ember
A következő dián még van pár információ.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
PéPéeS Szakácskönyv férfiaknak Almáspite PéPéeS
Egy tévedés anatómiája Összeállította: Balthazár Zsolt
Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?
Előadás másolata:

Hogyan adjuk be a tablettát a cicának?

Vedd fel a cicát és fektesd a bal karodra, mintha kisbabát dajkálnál. A jobb mutató- és hüvelykujjaddal gyengéden nyomd meg kétoldalt a cica pofiját, és amikor kinyitja a száját, a tenyeredben lévő tablettát dobd a szájába. Hagyd, hogy a cica becsukja a száját és nyeljen.

Vedd fel a tablettát a padlóról és a cicát a heverő mögül. Fektesd a cicát a bal karodra és ismételd meg a műveletet.

Dobd el az átázott tablettát és hozd vissza a cicát a hálószobából.

Nyomj ki másik tablettát a fóliából, a bal karodban tartott cica első mancsait balkézzel fogd szorosan. Feszítsd szét a száját, és jobb mutatóujjaddal lökd le a tablettát a torkán. Fogd be a száját és számolj tízig.

Vedd ki az akváriumból a tablettát és a gardróbból a cicát. Hívd be a párodat a kertből.

Térdelj le a padlóra, a cicát tartsd szorosan a térded között és fogd le a mancsait. Ne törődj a morgással. A párod fogja meg szorosan egyik kezével a cica fejét, a másik kezében levő vonalzót tegye a szájába és csúsztassa le rajta a tablettát, majd masszírozza a cica torkát.

Szedd le a cicát a függönyrúdról és vegyél elő másik tablettát. Ne feledd, hogy új vonalzót és függönyt kell venned. Szedd össze az eltört nippet, később majd megragasztod.

Bugyoláld be a cicát egy nagy törülközőbe, a párod feküdjön rá, hogy csak a cica feje lógjon ki a hóna alól. Tedd a tablettát egy szívószál végébe, egy ceruzával feszítsd szét a cica száját és fújj bele a szívószálba.

Ellenőrizd a gyógyszer ismertetőjét, nem káros-e emberekre és igyál egy pohár vizet, hogy elvegye az izét. Ragaszd be párod alkarján a sebeket és a vért hideg vízzel, és szappannal mosd ki a szőnyegből.

Hozd be a cicát a szomszéd udvarából. Vegyél elő másik tablettát. Tedd a cicát a szekrénybe és csukd be az ajtót úgy, hogy csak a feje lógjon ki! Kanállal feszítsd szét a száját, és gumiszalaggal lődd be a torkába a tablettát.

Hozd be a garázsból a csavarhúzót és tedd vissza a szekrény pántjait. Tégy hidegvizes borogatást az arcodra és ellenőrizd, nem járt-e le a tetanuszoltásod. Dobd el az elrongyolt pólódat és vegyél fel másikat.

Hívd fel a tűzoltókat, hogy vegyék le a macskát az útszéli fáról. Kérj bocsánatot a szomszédodtól, aki belerohant a kerítésébe, hogy ne üsse el a macskádat. Vedd elő az utolsó tablettát.

A macska első és hátsó lábait drótozd össze és erősítsd az ebédlőasztal lábához. Vegyél fel kertészkesztyűt és feszítsd szét a macska száját egy feszítővassal. Nyomd a szájába a tablettát és önts utána egy liter vizet, hogy lemossa.

Kérd meg párodat, hogy vigyen el az ügyeletre, ülj nyugodtan, amíg az orvos összevarrja a sebeket az ujjaidon és az alkarodon és eltávolítja a tablettadarabkákat a jobb szemedből. Hazafelé álljatok meg a bútorboltnál és rendeljétek meg az új asztalt.

Hívd fel az állatorvost és beszéld rá, hogy jöjjön ki hozzátok.

Nézd végig, ahogy az állatorvos karjába veszi a cicát, a másik kezével beadja a tablettát, és azt mondja: ''Na ugye, milyen egyszerű ez?''