Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel."— Előadás másolata:

1

2 Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel

3 Engedd magad egyetlen csepp vízzé változni, érezd, ahogy elindulsz a Föld felé, és ezzel engedj el mindent, amire nincsen szükséged.

4 A Föld mélyében összetalálkozol a többi vizekkel, belefolysz a földalatti vízgyűjtő medencébe és feltörsz, friss vizű forrásként. Mi az, ami életedben a forráshoz hasonlóan a mélyből kitörésre kész. Áldd meg azt a forrás erejével!

5 Forrásból erdei patakká változol. Vidáman folysz a kövek, bokrok, fűszálak között. Nézz szét az életedben, hol van szükséged erre a vidám energiára? Álld meg a patak erejével életed ezen területét.

6 Folysz az erdőben és összetalálkozol más patakokkal. Hol van az életedben szükséged az összetalálkozás erejére? Áldd meg az összetalálkozó patakokkal ezt a területet!

7 Majd folyóvá változol, medret kijelölővé. Hol van szükséged az életedben a határok kijelölésére? Áldd meg a medrét építő folyó erejével az életedet!

8 Folyó vagy, partot öntöző, partot termékennyé varázsló. Életed mely területének van szüksége termékenységre? Öntözd meg a folyó erejével!

9 Folysz, folysz és akadályba ütközöl. Hol az akadály az életedben? Légy folyó, ami legyőzi az akadályt! Hogyan! Nagy erejű vízként nekirontanál? Finoman mosnád, koptatnád? Vagy csak várnál és engednéd magad megduzzadni, amíg aztán egyszerűen átfolysz rajta?

10 Folysz tovább és örvényhez érkezel. Hol az életedben a terület, ami örvényként magával ragad? Add oda most neki magad!

11 Egyre több folyó vizével érsz össze, növekszel és a deltához érkezel, ahol a vizek a tengerbe folynak. Nézz szét az életedben, kik azok, akiktől talán egy időre eltávolodtál, de a tengernél újra összeértek majd? Áldd meg őket ezzel a ráébredéssel!

12 Tenger vagy, viharos! Hol hullámzik így az életed? Engedd a hullámokat lenni! Ne tiltakozz, csak élvezd ezt is!

13 És ha nem állsz ellen a hullámok lassan lecsillapodnak, tenger vagy, csendesen pihenő. Pihenj!

14 Válj a tenger mélyévé és nézd meg, hogy milyen kincset, igazgyöngyöt találsz ott saját mélységeidben?

15 Érzed a nap melegét, hív fölfelé, és párologni kezdesz. Egyre könnyebb vagy. Hol van szükséged az életedben erre a könnyedségre? Álld meg magad vele!

16 Párából felhővé változol, esővé, és esőként visszaérkezel a testedbe. Megáldod a tested azzal, amit ez az utazás neked adod és megpihensz a testedben!


Letölteni ppt "Képzeld el az esőt nedvességét a bőrödön, átfolyik a bőrödön és összekeveredik a tested vizeivel."

Hasonló előadás


Google Hirdetések