Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok."— Előadás másolata:

1 Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok éves gyakorlással sajátíthat el bárki, ezért otthon előzetes felkészítés nélkül senki ne próbálkozzon megvalósítani.

2 A kivitelező koncentrációjából látszik a művelet nehézsége, melynek lényege, hogy a föld energiáit az ujjak hegyébe gyűjtse. Ezt a lefelé tartott kézzel csinálja, és a másik vízszintesen tartott kezével pedig megtartja az energiákat hogy ne essenek vissza a földre. Az ujjakban felhalmozott erőt ezután egyszer lehet felhasználni, de nagyon ügyelni kell a koncentrációra nehogy elvesszük felette az uralmat. Ezzel az ujjal egy érintés is halálos, úgyhogy csak szakavatott harcosok használják!

3 Nagyon pusztító erő, melyet csak fél szemmel lehet összehangolni. A lényege hogy malomszerű mozgással az ég energiáit gyűjti össze a harcos, és azért kell csukva tartani a gyűjtő kar fele lévő szemet, mert azon keresztül jön ki majd mikor használni akarjuk. Ez tulajdonképpen arra való, hogy a szem gyorsabban irányítja a testet amíg a feltöltött energia el nem fogy, tehát szinte eltalálhatatlanok leszünk, és a messziről történő támadásokat is hárítani tudjuk (pl. elhajolni a golyó elől). Ha tehát az utcán félig becsukott szemű embert látunk, inkább nem kezdjünk ki vele!

4 Ez az ősi technika a fél lábára támaszkodó Grizzly mozgását utánozza, amivel az ellenfél feletti uralmat akarja kijelölni. Azáltal hogy az egyik lábán nincs terhelés, hatalmas erők koncentrálódnak ide, amit egy speciális mozdulattal (amit rúgásnak hívunk) viszi át az ellenfél testére. Természetesen van ellenrúgás is ami a sima rúgást hivatott kivédeni.

5 Nagyon komoly technika, amit csak a kiválasztottak tudnak véghez vinni. A lényege hogy a két kéz ökölbehajlításával olyan erők gyűlnek össze, amivel az ellenfél egy csapással leteríthető. Ennek ellenszere a W-kéz amit a fehér felsős tanítvány alkalmaz. A két behajlított kezével W alakot képez és ezáltal a Watt erőt hívja segítségül. A watt erő hatalmassága szembenézéssel használható, ezért is a földet nézi ellenfele.

6 Utolsó technikánk a fagyvigyor, mely az ellenfélre eresztve kővé dermeszti azt. Mint a képen is láthatjuk mindenkit sikerült megdermesztenie a harcosnak.


Letölteni ppt "Itt csak és kizárólag profi, sokat edzett és gyakorolt mozdulatok jelennek, meg melyeket kíváló harcosaink mutatnak be. Ezeket a mozdulatokat csak sok-sok."

Hasonló előadás


Google Hirdetések