CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP-2.2.3-07/1-2F-2008-0004 KMOP-4.1.1/A-2008-0002 Szoftverfejlesztés eredményei Humánerőforrás kezelő.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Egy innováció nyomában
Advertisements

Hogyan töltjük ki a Tanulmányi Szerződéseket? „fogom a kezed csak klikkelj” szint.
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
Interaktív tábla a hittan oktatásában
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
SStat - Statisztika 2014.
Az IngatlanMax nyitó oldalának bal oldalán, a gyorsabb tájékozódást és információ-szerzést segítő „box”-k találhatók: A kiválasztott ajánlatokat.
MICROSOFT OFFICE ACCESS 2003.
Mérőkamarás légifelvételek Internetes katalógusa HM Térképészeti KHT Sass Sándor Szolnok, szeptember
Az operációs rendszer Egy olyan szoftver, ami a számítógépeink használatához nélkülözhetetlen. Főbb feladatai: programok betöltése, futtatása perifériák.
Rendszer kezelési ismertetés
Microsoft Office Programcsalád
Humánerőforrás logisztika
Bláthy Ottó Villamosipari Szakközépiskola
Beszámoló a fenntarthatósági időszakban végzett feladatokról TÁMOP – 2.2.3–07/1–2F–2008–0008 „Mércénk az ember” Bókay János Humán Szakközépiskola.
Mikszáth Kálmán Gimnázium Postaforgalmi SzKI és Kollégium
ShelfMan Kézikönyv.
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM ÚJ FORMA, KIBŐVÜLT TARTALOM.
Integrált Elektronikus osztálynapló
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
4. Feladat (2) Foci VB 2006 Különböző országok taktikái.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Fekvőbeteg adatbázis szervezés GyógyinfokPirisa Levente.
Szakdolgozat, mint a legjobb referencia a pályakezdéshez
Adatbevitel egérrel.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Tanulói nyilvántartási.
Mérőkamarás légifelvételek Internetes katalógusa MH Térképészeti Hivatal HM Térképészeti KHT.
16. Tétel. Adatbázis: Olyan adatgyűjtemény, amely egy adott feladathoz kapcsolódó adatokat szervezett módon tárolja, és biztosítja az adatokhoz való hozzáférést,
Windows XP ismeretek és mappaműveletek
Prefix egyszerűen Miről is beszélek?. Részlet egy szoba beszélgetéséből.
Windows operációs rendszer
1. Akciógombok elhelyezése
Agria Media Eger, október
A körlevél készítésének menete
Dr.Ozsváth Károly TF Kommunikációs-Informatikai és Oktatástechnológiai Tanszék.
Jakab András Program-koordinátor Microsoft Program.
Access alapok Táblák, kapcsolatok, űrlapok.
Horváth István Általános Iskola
Microsoft Office Programcsalád
Önéletrajzírástól a munkába állásig - gyakorlati tanácsok a szakképzett munkaerő és a munkáltatók eredményes találkozásához június 24.
MTMT feltöltési segédlet
Többtáblás adatbázisok
TÁMOP /1-2F „Mércénk az ember” Oktatásfejlesztési munkacsoport.
Homlokzat szigetelés és nyílászáró csere KEOP
Support.ebsco.com Oktatóprogram Összetett keresés végrehajtása az EBSCOhost felületen Irányított stílusú keresőmezők.
ADATBÁZISKEZELÉS ŰRLAPOK.
Országos Egyházi TISZK Szakképzés-szervezési Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.
Az operációs rendszer.
Rövid ismertető USB lábpedállal történő felvétel lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
A hallgatók jelenlétének nyilvántartása a Neptunban
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Az Office 2007 új grafikus felülete
Rövid ismertető felvételek lejátszáshoz - jegyzőkönyv készítéséhez.
Telepítés és használat ICON100 központhoz Modern Alarm Hungary.
Modern Alarm Hungary.  A szoftver telepítése előtt telepítse a hardware kulcs drivert (ne csatlakoztassa a hardware kulcsot amíg nem telepítette a drivert)
‘08 bevallás önellenőrzése, helyesbítése UJTB program esetén
HALLGATÓI KÖLTSÉGTÉRÍTÉS RENDEZÉSE Készítette: Szalóki Tiborné tanársegéd BME GTK Műszaki Pedagógia Tanszék szeptember 26. SEGÉDLET.
Szoftverek csoportosítása
Képszerkesztés magas fokon
A szoftver csoportosítása 1. A rendszerprogramok a számítógép üzemeltetéséhez szükséges programok. Ezen belül: Operációs rendszerek MS DOS Windows 95,
Iskolai nevezési és monitoring rendszer
Lekérdezések Adott tulajdonságú adatok listázásának módja a lekérdezés. A lekérdezések segítségével az adatbázisból megjeleníthetjük, módosíthatjuk, törölhetjük.
Mérés-értékelési gyakorlatok tanulmányozása az európai szakképzésben
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
A kedvenc prezentáció készítő szoftverem: PowerPoint 2010
TabuláTOROK HASZNÁLATA
„Mi is az mtmt?” KÖFOP VEKOP
Képszerkesztés magas fokon
Előadás másolata:

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Humánerőforrás kezelő rendszer Előadás június 3 Olajos Zsolt

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A A szoftver felépítése Három egymástól elkülönített felületből áll a szoftver 1.Adminisztrációs felület: célja az általános adatok karbantartása. 2.Tanár felület: a tanárok itt adják meg szabadidejüket és kompetenciáikat 3.Lekérdező felület: Keresni lehet a tanárokat a megadott kompetnciákra és szabadidőkre

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Adminisztrációs felület Intézményenként egy adminisztrátorra van szükség aki felviszi az iskola tanárait, lekérdezőit, és tantárgyakat, szakmacsoportok szerint.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Tanár felület A tanár kiválasztja a kompetnciáit a jobb oldalon. Ezután meghatározza a szabadidejét kijelöléssel. (jobb egérgombbal törölhető) A szabadidő másolható több hétre előre, majd utána szabadon módosíthatók a specialitásoknak megfelelően.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Lekérdező felület A szűrési feltételek beállítása: jobb oldalon a szakmacsoportból a tantárgyak kiválasztása Itt az jelenik meg, amit az admin felvitt már. Az adatbázis közös, tehát minden admin munkája látszik. KERES gomb! Alatta megjelenik az eredmény. A kiválasztott tanár lapja egy új ablakban nyílik meg, amely böngészhető

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A A Próba Tanár – Centroszet intézményből a jelölt helyeken szabad. Megnézhető, hogy a következő hetekre is igaz- e.

CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Lekérdezés kijelöléssel A kompetenciák kiválasztása után, megjelöljük, hogy mely időszakra keresünk tanárt. Az eredmény az alsó dobozban megjelenik!