Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

ÖRÖK ÉRTÉKEK Életünk döntések sorozata: Mózes példája; Zsid.11,24-26; „Hit által tiltakozott Mózes, amikor felnőtt, hogy a fáraó leánya fiának mondják.
Úton böjtben.
Sikeres emberek.
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Nemde Isten szikrája rejtőzik minden emberi lélekben?
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A SIKERES ÉLET TITKA.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Jó reggelt- Isten hozott !.
(A tudomány szemszögéből)
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
„Szorongattatásomban az Úrhoz folyamodtam” Jónás 2, 3
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
TEMESVÁR FEBRUÁR 17 HÁZICSOPORTOK A GYÜLEKEZETBEN.
Bibliai gondolatok - olasz tájakkal és zenei aláfestéssel
Ébresztő!.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Ballagók búcsúztató áhítata.
Jézus a mi oltalmunk, erősségünk Ha ránk szakad minden baj, mégse félünk Ő a mi páncélunk, erős pajzsunk Ha ránk tör az ellenség, Benne bízunk Ez a föld.
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT !.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
BÖJT 2014.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Asztal- és életközösség Jézussal
BETLEHEM.
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Uram, Tehozzád futok, élő vízre szomjazom, közelséged, ó, mily jó énnekem. Kérlek, ne menj el tőlem, légy mindig segítségem,  Úgy kívánlak Téged, Istenem!
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
JÓ REGGELT !.
1 Továbblépés - Az üzenet.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Református istentisztelet 2015 január 11 vasárnap.
Gazdagabb vagy bárkinél,
Református istentisztelet 2014 december 28 óév utosló vasárnap.
JÓ REGGELT !.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
Én fel sem foghatom. Ref.: Én fel sem foghatom: mily jó az Úr, Az ajkam zeng hálahalleluját, Nyelvem Róla szól.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Nagyböjt III Vasárnap Á-év János 4,5-42 Jézus megérkezett Szamaria egyik városába, amelyet Szikarnak neveznek, közel ahhoz a földdarabhoz, amelyet Jákob.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
A család ahonnan jövök.
ISTEN HOZOTT! JÓ REGGELT!.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
Isten lakhelye.
Előadás másolata:

Milyen zajos, nyüzsgő város! S mi egy lelket sem ismerünk. Ne aggódj testvér! Szombaton elmegyünk a folyóparton levő imahelyre. Isten majd gondoskodik barátokról. Pál mindig Istenre bízta, hogy mutassa meg hova kell menni. Így jutott el Szilással és kísérőivel Philippibe.

Olyan boldog vagyok mindattól, amit tőletek hallottam! Szeretném, ha megkeresztelnétek az Úr nevében! Legyen áldott a mi Urunk, akinek követője letté! Köszönjük a szállást, amit házadban kínálsz nekünk és el is fogadjuk. Szombaton az imahelyen sok asszony buzgón hallgatta őket.

Ezek a férfiak Isten igaz szolgái! Azért jöttek, hogy mindenkinek beszéljenek a megváltás örömhíréről! Jó jövedelmet szerez gazdáinak ez a lány jóslásaival! De már nem először kiabál utánunk, borzasztóan zavaró! Engem is bánt a dolog! Egy következő napon az imahelyre tartva…

Szellem! Jézus nevében megparancsolom neked, menj ki belőle!

Uram, nem látom többé a jövőt! Nem tudok már így pénzhez jutni! Ez hihetetlen! Mit tettek vele ezek az emberek?! Azonnal el kell vinnünk őket a bíróságra! Majd ott felelnek tetteikért! A lány érezte, hogy ki is ment belőle. Gazdáihoz fordult:

Ezek a zsidó emberek bajt hoznak városunkba! Bíró Úr, hallgasson meg minket is! Tartóztassák le őket! A béke megzavarása miatt! Vetkőztessétek le őket! Vesszőzzétek meg őket és vessétek őket a tömlöcbe! A bíróságon panaszt nyújtottak be ellenük.

Jól nézünk ki testvér! Csupa vér mindegyikünk! Jól összevertek minket! Bízok az Úrban! Igen. Ö biztosan velünk van és segít! Dicsérjük őt himnuszokkal A börtönben éjféltájban.

Fantasz tikus lehet az Istenük, ha ilyen erős hitet tud ébresz- teni!

Énekeljünk mi is velük!

Megrepedtek a falak! Nézd kinyíltak az ajtók és a bilincsek eloldódtak! Mi ez a hatalmas morajlás? Hallod Szilás testvér?

Mi történik itt? Minden ajtó nyitva! A vakok biztos mind elmenekültek. Végzek magammal, úgy is ezt tennék velem a bírák! Ne tégy magadban semmi kárt, mert mindannyian itt vagyunk!

Fáklyát! Döbbenetes, amit tettetek! Énekeltek, amikor jól összevertek titeket. A foglyokat visszatartották a szökéstől, pedig elszökhettek volna. Ezt csak az igaz Isten erejével tehettétek! Valóban igazat mondtál!

Elviszlek titeket a házamba!

Mondjátok meg, mit kell tennem, hogy üdvözüljek? Miatyánk aki a meny- nyekben vagy… Higgy az Úr Jézusban, és üdvözülni fogsz te és házad népe! Most tanítunk titeket Jézusról és az ö tetteiről. Engedjétek meg, hogy sebeiteket rendbe tegyem! Kereszteljetek meg mindannyiunkat a családban!

Legyetek vendégeim! Osztozzatok örömünkben, hogy mi is az Úr családjához tartozunk! Áldjuk az Urat hatalmas tetteiért ! Asztalt terített nekik…

A bírák üzenik, hogy engedd szabadon azokat az embereket! Pál testvér a bírák ideküldtek, hogy bocsássalak szabadon benneteket! Menjetek, távozzatok békével! Virradat után...

Ítélet előtt nyilvánosan vesszőztek meg minket, pedig római polgárok vagyunk! Most meg titokban akarnak elbocsátani? Nem! Ők maguk vezessenek ki minket! Itt vagyok, hogy szabadon bocsássunk benneteket! Kérünk, távozzatok a városból! Menjünk Szilás testvér Lídia asszony házába, hogy beszéljünk nekik is az Úr tetteiről!