A Királyok Királyának élete. Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

MAGYARORSZÁG Oláh Ibolya René Dupéré 2006 B.Ú.É.K.
Ami a Tiéd.
A HÁROM FA.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
A mi Megváltónk.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Mit kell tenned, ha meg akarsz térni Istenhez?
Feltehetek egy kérdést?
Az Élet Igéje április.
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
ITT A KARÁCSONY!.
ÉLET Click to advance slides.
Mikor még semmi nem létezett..
Néha ....
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Isten?.
A Húsvét.
. . . De sokan nem értették meg az életet amit ajánlott.
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Szülőhazám! Zenével:.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
JÓ REGGELT !. Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság.
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Íme, az Isten Báránya, aki hordozza a világ bűnét!"
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Folyamodjatok az Úrhoz,
a királyok felett Ő a Király. Megadom magam,
Asztal- és életközösség Jézussal
A boldogság is kegyelemből fakad
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
BETLEHEM.
Születésnapi ünneplésre!!! M E G H Í V Ó. A szívedben.... Ő ott fog találkozni veled. (Hallani fogod a kopogtatását.) Díszvendég: Jézus Krisztus Dátum.
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Kicsoda Isten? 4. prédikáció
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt. Mózes első könyve 1:1 A Biblia legelső mondata ez: Kezdetben teremtette Isten a mennyet és a.
Az Élet Igéje november „Könnyebb a tevének átmenni a tű fokán, mint a gazdagnak bejutni az Isten országába.” (Mt 19,24)
ISTEN hozott köztünk!.
”Ne szégyelld te azt, hogy szereted az állatokat. Ne röstelled, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember akit személyesen ismersz."
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Mindig kapcsolatban Vele
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Miért aggódsz?.
Bízd Újra Életed Krisztusra!
Halász Judit Semmi sem tökéletes
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Ria Slides. (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)
Jó reggelt! .
Véred árán, hogy megválts.
Áldozatkész szolgálat János 12,20-26
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
A HÁROM FA.
Áldott Karácsonyi ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánok!
Imádkozz az Észak-Koreában élő gyermekekért!
Apostoli, Niceai hitvallások
Táncolj az Úrnak, dicsérjed nevét, ujjongj, hisz Ő a te Megváltód!
Előadás másolata:

A Királyok Királyának élete

Sok - sok évvel ezelőtt élt egy király. Nem volt egy átlagos király. Más volt, mint a többiek. Miért? A legtöbb király palotában születik, de ez a király egy istállóban született bárányok, szamarak és tehenek társaságában.

Tény, hogy nagyon kevés ember tudta, hogy MEGSZÜLETETT a királyok királya. A Földön csak néhány segítőkész pásztor és három bölcs férfi sietett, hogy hódoljon neki!

A király lassan felcseperedett, de továbbra is különbözött a többi királytól. Amíg a legtöbb király azzal töltötte az idejét, hogy ezüst, arany értékeit számba vegye és igazán nem csinált semmit. Amíg nekik szolgák lesték kívánságaikat, addig a mi királyunk maga szolgált másokat. Gyakran segített az elesett embereken.

Telt múlt az idő, és az emberek nem értették őt, mert nem viselkedett úgy,a hogyan egy királytól elvárták volna. Például nem egy gyönyörű fehér paripán vonult be a fővárosba, ahogy egy királyhoz illik. Inkább egy szamárháton ügetett be.

De akadtak emberek, akik barátjuknak nevezhették a különös királyt. A hozzá legközelebb álló barátai egytől egyik egyszerű, halszagú halászok voltak. Gyakran látogatták meg őt szegények és betegek, akiket szeretettel fogadott. Sőt még a bűnösökkel is szívesen evett egy asztalnál!

Végül az emberek elhatározták, hogy véget vetnek ennek a királyságnak. „Ha nem viselkedik úgy, ahogyan egy király tenné, akkor nem akarjuk, hogy továbbra is a királyunk maradjon.” –mondták. Kitervelték, hogy elfogják és börtönbe vetik őt.

A terv bevált. Miután elfogták az emberek elé állították. Néhányan azt kiáltották: „Éljen a Király!” De a többség így ordított: „Feszítsétek meg őt! Nem a mi Királyunk! Feszítsétek meg!” Végül keresztre feszítették a királyt. A keresztre szegezték, egy tövisekből font koronát tettek a fejére és kigúnyolták. Hogyan halt meg a Király? Miután keresztre feszítették, meghalt és eltemették egy sziklasírban.

Várjunk csak, a történet itt nem ér véget! Emlékezz csak ez a Király más volt, mint a többi! A Király FELTÁMADT és örökké él. Ő az Örök Király. Olyan király, akit bárki választhat vezetőjének, hiszen az Ő országnak nem lesz vége soha! Ő JÉZUS KRISZTUS!

Ő a te szívednek, életednek is a királya szeretne lenni. És ha őt választod vezetőül utadon, akkor boldog leszel most és örökkön örökké.