Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mosolyogj 12. Winston Churchill.
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
A HÁROM FA.
Értékeld az elmúlt évet: •Istenhez való hűséged, •a kegyelem megélése és •szíved szándékai alapján. 1.
A M E R C É D E S.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Panasz utca Elköltöztünk
Gondolatok a barátságról
Fotók egy mexikói narkóvezér házából, miután letartóztatták.
Két tenorista igaz története.
Két tenorista igaz története Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti,
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Szélyes Sándor Székely Karácsony.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
Készítette: a Dalai Láma
(A tudomány szemszögéből)
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Amikor közeledtek Jeruzsálemhez, és Betfagéba, az Olajfák hegyéhez értek, Jézus elküldött két tanítványt, és ezt mondta nekik: „Menjetek az előttetek.
Népmesékre emlékeztető jegyek A néhai bárány történetében
Az ülő Buddha okos gondolatai:
ALAPIGE: 1Kir 3,
Az életedet TE írod.
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Közösségi portálok használata
A sütemény.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
A Dávid és Góliát elbeszélés szövege (1Sám 17). A dolgozat célkitűzései a 1Sám 17 ősszövegének rekonstrukciója a szövegvariánsok között felmerülő eltérések.
A munkanélküli…. Bihal.
ÖSSZEFOGLALÁS Egy játék és tanulságai Hitünk valósága Minden mindenben.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
Elég.
Ébresztő!.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Kenyered és borod táplál engem, Te gyógyítod szívem, hogyha fáj. Maradj velünk, úgy kérünk, Jézus, maradj velünk! Tiéd leszek, Néked élek már!
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
Vidám állatok Fényképezte: Szedő Iván Vidám állatok2 Először is, virágot hoztam neked.
OPEC (Organization of the Petroleum Exporting Countries) Kőolajexportáló Országok Szervezete Készítette: Győry Sándor geográfus II.
Kedves Fiam ....
ISTEN KIRÁLYSÁGA Készítette: Jon A. Palmer. Isten királysága  Azért vagyunk a földön, hogy megváltoztassuk a forgatókönyveket…
A metafizika és a természettudomány. Különböző érzékszervi ingereket érzünk, melyeket alkalmi mondatokkal fejezhetünk ki. Pl.: a tej látványára a „Tej.
Hilary Putnam: Time & Phisical Geometry Körtvélyesi László.
Interjú Istennel. Azt álmodtam, interjút készítek Istennel.
A BOLDOGSÁG TITKA.
All we love, we left behind
CIGÁNY VICCEK....
7. Én lelkem, mire csüggedsz el? Mit kesergesz ennyire? :/: Bízzál Istenben s nem hágy el, Kiben örvendek végre. Ki nekem szemlátomást Nyújt kedves szabadulást,
Rövid bemutatkozás N.D. – rólam Educomm Eduverzum MVEHE Prompt / ITStudy SZIE No Roaming Külföldi mobilnet Mobil alkalmazások fejlesztése Code Wave A horvát.
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
Személyiségteszt.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Az első csoda: Kánai Menyegző
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
Csak olvasd el… Angol szöveg, magyar fordítással.
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
1. FELKÉSZÜLÉS Ami elromolhat, el is romlik Reméld a legjobbat, készülj a legrosszabbra!
Alexander Fleming igaz története.
BÖLCSESSÉGEK A MISZTÉRIUMBAN.
A Pun-Római háborúk.
Előadás másolata:

Beszélgetés Aaron Russo elmondása alapján idézve: Nicholas Rockefeller (Dollár Milliárdos, David Rockefeller fia) Aaron Russo (ex-politikus) Mondtam neki: Miért csináljátok? Mi értelme van ennek az egésznek? Az összes pénz a tiétek, minden hatalom a kezetekben van, és embereket bántotok. Ez nem jó dolog... „Nevetett a terror elleni háborún. Azon, hogy valójában nincs is ellenség” „Lesz egy esemény, Aaron, ami után Afganisztánba megyünk, és olajat vezetünk a Kaszpi-tenger felé” „úgy a 9/11-et is létrehozták ami szintén hazugság volt” Majd azt mondta „Ezt a háborút nem lehet megnyerni, mert ez egy örökös háború, így állandóan el lehet venni az emberek szabadságát” „Aztán a 9/11 kapcsán indították a terror ellenes háborút, majd pillanatokon belül Irakban voltunk, ami egy másik hazugság” „Azután Irakba megyünk az olajért, és bázist építünk a Közel-Keleten” „Aztán bemegyünk Venezuelába és megszabadulunk Chavez-től” Azt kérdeztem: Hogy győzitek meg erről az embereket? „és most mennek és szétlövik Iránt.” „Olyan embereket fognak barlangokban keresni, akiket sosem találnak meg” „A média mindenkit meg tud győzni, hogy ez a valóság. Csak sokszor kell ismételni, újra és újra, és az emberek beveszik” „Mint ahogy az 1913-as Szövetségi Tartalék Törvényt is hazugság alapján hozták létre...

minden más is, és ha valaki ellenáll, vagy fellázad ellenünk, Majd azt kérdeztem: És mi a végső célotok? Azt mondta: " Mit törődsz az emberekkel? Törődj magaddal és a családoddal" „A végső cél az, hogy mindenkibe RFID chipet ültetünk” "Ezen lesz a pénzük és minden más is, és ha valaki ellenáll, vagy fellázad ellenünk, egyszerűen kikapcsoljuk a chipjét."

Az amerikai útlevelek már most tartalmaznak ID chip-et Az amerikai útlevelek már most tartalmaznak ID chip-et. Sorra fognak előállni a legkülönbözőbb ötletekkel, hogy meggyőzzenek róla, hogy a Chip beültetése a Te érdekedet szolgálja.

VONALSZAKADÁS! Betelefonálós TV műsor Amerikában: mely alapján ha tüntetsz az iraki háború ellen, akkor minden vagyonod el lehet... "Bocsánat, elnézést hogy kikapcsoltuk" hogy hallottam, hogy e hónap 17-én George beiktatott egy elnöki rendeletet "Az én kérdésem csak az lenne, és tényleg nagyon rövid leszek... VONALSZAKADÁS!