Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
Advertisements

„Esélyteremtés és értékalakulás” Konferencia Megyeháza Kaposvár, 2009
A HORVÁTH MIHÁLY GIMNÁZIUM ÉS SZAKKÉPZ Ő ISKOLA Vízilabda sportágra szakosodott osztálya.
Tehetséggondozás a testnevelés órán
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
Korai fejlesztés a bölcsődénkben
Üdvözöljük a Super-Nature világában!
Gondolkodj Egészségesen! Program OSZMK baleset-megelőzési konferencia szeptember 30.
Egész életen át tartó tanulás „Egész életen át tartó tanulás” ■ Az „Egész életen át tartó tanulás” COMENIUS 2011 pályázat nyertese iskolánk COMENIUS 2011.
Vizuális képességek fejlődése
Mr. Bean 14/B. Jellemvonásai • Rowan Atkinson alakítja • Jacques Tati által megformált Monsieur Hulot ihlette Atkinsont • „Egy gyerek, egy felnőtt férfi.
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
Tisztelt Látogatóink! Szeretnénk rövid tájékoztatást adni az általános iskolában megvalósuló új tanulásszervezési eljárásokról és azok tartalmáról a TÁMOP.
Napköziotthonos Óvoda Jánkmajtis
Családi napközi Kaposvár Aprajafalva Kaposvár első kéttannyelvű bölcsődéje és miniovija.
Tini-sztár hírlevél l. Évfolyam l. szám. Kedves Látogatók Mivel eddig még nem sokan íratkoztak fel a hírlevélre, ezért úgy gondoltam, készítek egy bemutatót.
A média funkciói.
A filozófia helye a középiskolai oktatásban
A Nemzeti Iskolagyümölcs-Program megvalósításának tapasztalatai a KLIK Debreceni Tankerületében Pappné Gyulai Katalin tankerületi igazgató Dr. Pakurár.
2013/2014-es tanév változásai az új NAT és kerettanterv tükrében
„Lépj feljebb! Tanulj tovább! Segítünk! A sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban”
Család.
Ifjúsági és szabadidős programok Legyen az esély egyenlő- esélyteremtés a Sásdi kistérségben
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
Arany János Általános Iskola Kisújszállás, Kálvin u. 3.
Az EFOP köznevelést érintő beavatkozásai
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
10 RÓZSA SZÁMODRA. Ha ezt az üzenetet megkapod … az azért van, mert különleges ember vagy!
TAPASZTALATAIM A KOMPETENCIA ALAPÚ OKTATÁSRÓL MŰVELTSÉGTERÜLET SZOCIÁLIS ÉLETVITEL ÉS ÉLETMÓD KÉSZÍTETTE: VARGA GABRIELLA GÁRDONYI GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLA.
TAPASZTALATOK AZ ÓVODAI NEVELÉS GYAKORLATÁBAN
A gondozás,nevelés egysége
CSALÁD.
„Környezet- és egészségtudatos iskola” Magyar Bioetikai Társaság 20. Nemzetközi Konferenciája szeptember 21.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
A számítógép jelentősége a hétköznapokban
A gyerekek nem várnak Gyerekesélyprogram 2007
ONAP ↓ HELYI ÓVODAI PROGRAM ÜTEMTERV TERVEZET
Új hirdetési megoldások a televíziós piacon
A Lévay József Református Gimnázium és Diákotthon KÜLDETÉSNYILATKOZATA MUNKAANYAG: az augusztus i csoportmunkák, a vezetőségi együttgondolkodás,
Az esélyegyenlőséget szolgáló intézkedések az óvodában Némethné Józsa Ágnes tanácsos, óvodai szakreferens Győr, április 29. Győr-Moson-Sopron Megyei.
Albert István Téri Napovi Kisvaszar
Biztos Kezdet and the Early Years Foundation Stage
2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.
2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
(Program-akkreditációs lajtsromszáma: PL-2661)
Máth András, Ringier tanácsadó – OAG Szakmai Nap Marketing és kutatás hogyan segíthet a kutatás.
Vilmos, a kis futóbicikli
Charlie Chaplin 14/C. Élete: 1889-ban Londonban látta meg a napvilágot. Apja otthagyta őket, az anyja pedig elmegyógyintézetbe került. Árvaházban töltötte.
Hírnév! Jólét! VV! Képernyő- és valóságshow - kutatás
LÉPÉSRŐL – LÉPÉSRE program
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
ISMERD MEG HAZÁNKAT! ISKOLA MEGISMERÉSE, BEMUTATÁSA.
A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület, a Svájci – Magyar Civil Alap Szociális szolgáltatások nyújtása tématerületére 2013-ban benyújtott „Tanítsuk.
Minden nap.
Nem minden az aminek látszik…
PROJEKTZÁRÓ január 24. MÓRA FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA 4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 8. TÁMOP / Referencia-intézmények országos.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
„GYEREKCENTRIKUS, JÓL KIVITELEZETT. GRATULÁLUNK AZ ELŐADÁSHOZ ÉS A LEBONYOLÍTÁSHOZ IS. A GYEREKEKNEK NAGYON ÉLMÉNYDÚS VOLT. SZÍVESEN LÁTJUK A TÁRSULATOT.
A tanárképzés filozófiája és gyakorlata. Hogyan készíti fel a tanárképzés a jelölteket a NAT nevelési feladataira?
TÁMOP B ,,Esély a Vass Jenő Óvoda és Bölcsőde gyermekeinek” Halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek támogatásának eredményessége 3.
„Helló barátom!" - közösségi szolgálatra felkészítő tréning sorozat „Tanévzáró Suli – Buli” „Helló nyár, helló barátom!” - komplex nyári vakáció „Viszlát.
Lehetőségek az esztétikai nevelésben - esztétikai nevelés és drámajáték -
Közösségi érték (public value) vizsgálat Budapest, Szonda Ipsos.
Barcsák Marianna - KPSZTI
A KONSTRUKTÍV ÉLETVEZETÉS MINT NEVELÉSI ÉRTÉK
Szeretnéd, hogy gyermeked szívesen és gátlások nélkül beszéljen majd angolul? Szeretnéd, ha minél korábban, Te magad vezethetnéd be játékosan az angol.
A LURKÓ-TÁBOR, mint a jó gyakorlat dokumentációja
Betekintés a református hit- és erkölcstan világába
SZOKÁS SZABÁLYRENDSZER, NEVELŐMUNKA TERVEZÉSE ELLENŐRZÉS TERÜLETEI FELADATMEGOSZTÁS Farkasné Egyed Zsuzsa
Előadás másolata:

Disney Csatorna

2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával, 167 országában 32 nyelven érhető el ›A Disney Csatorna az animációs és élőszereplős sorozatok, valamint az eredeti Disney filmek egyedülálló mixét kínálja nézői számára ›Teljes műsorválasztékunk olyan értékek összességére épül, amelynek célja, hogy segítsék a gyermekek eligazodását felnőtté válásuk útvesztőiben; témaköreink ennek fényében, szórakoztató módon mutatják be a mindennapok azon dilemmáit, amelyek visszhangra találhatnak a közönségnél ›Műsoridő: 24 óra ›Indulás: szeptember 19. ›Elsődleges célcsoport: 4-7; 4-14; 15-29; MS w ch 0-14

Disney Csatorna 3 ›Kiemelt műsorok: ›Disney Junior Blokk : ›Jake és Sohaország kalózai, Zümi kalandjai, Miki Egér Játszótere, Manny Mester, Dzsungelélet, Oso különleges ügynök, Ötletgyár, Micimackó aprócska kalandjai ›Animációs sorozatok: › Timon és Pumba, A Disney tündérek kalandjai, Phineas&Ferb, Pecatanya, Kid vs. Kat ›Élőszereplős sorozatok: ›Indul a risza, Jessie, Vámpírunk, a gyerekcsősz, Zsenipalánték, Zack és Cody élete a fedélzeten, Benne vagyok a bandában, Sok sikert Charlie, Varázslók a Waverly Helyből, Zeke&Luther, H2O: Egy vízcsepp elég ›Egész estés családi filmek: ›Az Oroszlánkirály, Kémkölykök, Phineas és Ferb a 2. dimenzió, Némó nyomában, Pinocchio, Pocahontas, Hófehérke, Szépség és a Szörnyeteg, Verdák, Csingiling, Toy Story, Szörny Rt, Mulan, Aladdin

Disney Junior Blokk 4 Az óvodásoknak szóló rajzfilmeknek alapeleme a humor és vidámság, annak érdekében, hogy a tanulás élvezetes és játékos élmény legyen. A sorozatok segítenek a gyerekeknek a számos olyan készséget elsajátítani, amelyeknek felkészítik őket az iskolai életre, a tanulásra. Az óvodások többek között matematikai, logikai példákkal ismerkedhetnek meg, miközben a mókás karakterek környezettudatosságra és a sportra ösztönzik őket. A Disney Junior rajzfilmjei játékra és tanulásra ösztönzik a 2-7 éves gyerekeket, nagy hangsúlyt fektetve a kezdetleges matekra, a nyelvtanulásra, az egészséges életmódra, valamint a közösségi életre nevelésre és az érzelmi fejlődésre

Animációs sorozatok 5

Élőszereplős sorozatok 6

Egész estés családi filmek 7