Elektronikus ügyintézés

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Elektronikus ügyintézés e-ügyfelek részére
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Bankszámla és bankkártya
Lépj be az AlertPay oldaladra:
Sikerprogramos oldalon a megfélő csomag kiválasztása után katt a fizetési gombra. Ellenőrizd le, hogy valóban ezt a csomagot választottad Mielőtt a Payza.
IKT = információs és kommunikációs technológia
Elektronikus Ügyfélkapu – kapcsolat az ügyfél és a közigazgatás között
ÁLLAM AZ INTERNETEN ÁLLAMI ,SZOCIÁLIS ÉS EGYÉB KÖZHASZNÚ E-SZOLGÁLTATÁSOK Lőrincz Róbert.
Internetes banki szolgáltatások, elektronikus ügyintézés
Elektronikus kereskedelem
Pénzügyi kultúra fejlesztése
LogControl Raktármenedzsment
E-ügyintézés.
44.Közgazdász Vándorgyűlés Nyíregyháza Szeptember 1.
DIGITÁLIS PÉNZ.
A biztonságos netes bankolás Pap Gyula Gyermekmentő szolgálat, Médiakonferencia szeptember 26.
INTERNET BANK A FEJLŐDÉS ÚTJÁN Juhász Róbert Elektronikus Banki Igazgatóság.
HOGYAN CSÖKKENTHETŐ A FORGALOMBA KERÜLŐ KÉSZPÉNZ MENNYISÉGE? IIR Cash Management konferencia október 1. Homa Péter, Bankkártya.hu.
Az internet veszélyei KÉSZÍTETTE: Román Róbert
Fogalmak  Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való reklámozása, eladása, vásárlása, illetve cseréje.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” 1 Emlékszel rá? 1. Hogyan megy a regisztráció? 2. Mire való a regisztráció?
Készítette: Schiszler Anett Szekeres Kornél H7T9UZ IQCPCZ
Kedvezményes ajánlatunk
Használata Készítette: Medve Tamás.
Elektronikus számlabemutatási és fizetési szolgáltatások Tapasztó Balázs, alprojektvezető, T-Systems VI. E-Banking / M-Banking konferencia
Magyarország sokáig lemaradt az elektronikus közigazgatás alkalmazásában, de ma már minden hatósági eljárást el lehet intézni az interneten. A hatóság.
Elektronikus számlabemutatás és fizetés
Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára Pénz átutalása AlertPay számláról másik AlertPay számlára (ha például segíteni szeretnénk valakinek)
AlertPay Internetes Számlához Bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP. -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
Egyszerű, gyors, biztonságos A háromból kettőt választhat Kutatási eredmények az eBanking szolgáltatásokról május 12.
Az Ügyfélkapu TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása.
Legyen Ön is InnerLight Törzsvásárló! dr. Tihanyi László tel:
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
A magyar háztartások fizetési szokásai
A külkereskedelmi gyakorlatban alkalmazott átutalások, beszedvények
AZ ÜGYFÉLKAPU ÉS AZ ÜGYFÉLKAPU REGISZTRÁCIÓ FOLYAMATA
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
Az e-kereskedelem (e-business)
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
AlertPay internetes számlához bankszámla hozzárendelése és pénz feltöltése az AP -re Lépj be az AlertPay oldaladra:
2010. Június 4. – MNB Konferencia „Fókuszban a lakossági megtakarítások” Személyes pénzügyek Lehetőségek és kihívások.
A LÁTHATATLAN PÉNZ TITKAI
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
2008. Június 3. F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n „Családi Kasszasikerek” Öngondoskodás Program 2009.
EME Zrt. 2007/Fürst György/ EME mobilfizetés – bankszámláról?! Füst György Igazgatóság elnöke EME Zrt november 20. EME mobilfizetés - Bankszámláról?!
A készpénz és más eszközök használata
Elektronikus banki ügyintézés Készítette: Hollósy Szabolcs eTanácsadó Ma a pénzintézetek elektronikusan vezetik az ügyfelek bankszámláit. Ez lehetővé tette.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
A bankok.
Fizetési művelet, fizetési számla, pénzforgalmi számla, fizető fél
A StoreWizard webáruház bemutatása
A Digitális Pénz Kállay Petra Zsirkai Noémi.
Az elektronikus szolgáltatások előnyei és veszélyei
Modern megtakarítási formák kezelése e-banking felületeken
Mítosz vagy valóság? Közműdíj-fizetés mobilról. 2 / Turny Ákos - Közműdíj-fizetés mobilon / 4/1/2015 Dinamikus fejlődés minden területen 1998 – 1999Az.
E-Learning, E-Kereskedelem, és E-Gazdaság fejlődései
Nemzetközi utalás magyar bankszámláról AdvCash-re onnan már könnyen feltölthető a PM számla! A regisztrációs linket kérd a szponzorodtól!
Pénzforgalom a bankszámlán
Google Confidential and Proprietary Kampány a kisvállalkozások sikerességéért március 30.
Az e-Bank az e-Számla és az e-Elszámolóház, mint komplex megoldás Budapest, február 23.
Abaqoos Banki virtuális pénztárca. Bankkártya vs. E-Banking alapú átutalás.
Intelligens Készpénzmentes Fizetési Megoldások
Felső tagozatos tanárok képzése
Információ és kommunikáció
Bankszámlanyitás, bankkártyaválasztás Készpénzzel, vagy anélkül?
Elektronikus ügyintézés
Vásárlás az interneten
Internet-szolgáltatások I/13. évfolyam
Előadás másolata:

Elektronikus ügyintézés A hétköznapok emberének és az informatikai technológiát tartalmazó eszközöknek, szolgáltatásoknak a bemutatása (e-bolt, home banking...). Elektronikus ügyintézés. Elektronikus kereskedelem, virtuális bevásárlókosár. 2007.04.02 Készítette: Virág Mihály

E-Bolt, webáruház Az elektronikus kereskedelem (e-kereskedelem) nem más, mint az árucikkek interneten való eladása, vásárlása, illetve cseréje. Azokat a website-okat, amelyek fő profilja bizonyos árucikkek értékesítése, webáruháznak nevezzük.

E-Bolt, webáruház II. Jellemzők Adatbázis alapú rendszer Dinamikusan generált oldalak A termékekről képeket és leírásokat tartalmaznak Olcsóbbak lehetnek, mint a hagyományos áruházak, mivel nincs annyi költség (nincs eladótér, kisebb személyzet, stb… ) Összetett keresési lehetőség Regisztráció szükséges a megrendeléshez Bizonyos esetekben titkosított kapcsolat a személyi adatok védelmében (https használata)

E-Bolt, webáruház III. Fizetés Netkártyával (A kártya mögött egy olyan számla áll, amelyre mindig csak azt az összeget tesszük rá, amennyiért vásárolunk – biztonságos!) Dombornyomott bankkártyákkal (a teljes számla mögötte áll, veszélyesebb) Utánvétellel a futárnál – jelenleg még ebben bíznak a legjobban az emberek Készpénzzel Mobil kapcsolattal rendelkező bankkártya terminált visz magával a futár (nem igazán elterjedt Magyarországon) Átutalással – főleg cégeknél jellemző (speciális fajtája, az előre utalás, amikor előre kell a pénzt küldeni és csak később kapjuk meg a rendelést.)

Praktiker: www.praktiker.hu

ebolt: www.ebolt.hu

Bookline: www.bookline.hu

E-bank Korábban speciális programot telepítettek az ügyfeleknek, majd telefonos kapcsolatot létesített az ügyfél a bank szerverével és a szoftver segítségével átutalásokat indíthatott, számla egyenleget nézhetett. Megbízásokat adhatott a banknak. Ma Internetes portálokon keresztül, különböző biztonsági elemek által védett oldalakon érhetjük el a bankok szolgáltatásait

E-bank II. - Biztonság Nagyon fontos a biztonság!!! Chipkártyás azonosítás kártyaolvasóval (K&H) SMS azonosítással (K&H) Többszintű és tranzakciónkénti azonosítás-OTP Külön program telepítésével, amely biztonságos kapcsolaton keresztül kommunikál a bankkal.

E-bank III. - Előnyei Nem kell bankfiókba menni, sorban állni Kedvezőbb kondíciók A nap 24 órájában intézhető hétvégén is Nincs annyi papírmunka, elektronikus adminisztráció Külföldről, vagy bárhonnan elérhető, ha van Internet kapcsolat

E-bank szolgáltatások Bankszámla egyenleg lekérdezés Számlatörténet visszamenőleg Bankkártya műveletek Limitmódosítás, kártya igénylés, hosszabbítás Átutalás indítása Devizaátutalás indítása Csekk (készpénzátutalási megbízás) teljesítése Betétlekötés, felbontás, átvezetés számlára Csoportos beszedési megbízások kezelése (számlák)

E-bank egyéb szolgáltatások Mobiltelefon egyenlegfeltöltés Deviza, valuta árfolyam lekérdezés Bejelentett személyes adatok módosítása Értékpapír kezelés Hitelkártya kezelés Gyakran használt számlaszámok rendezése Autópálya matrica, parkolási díj fizetés …

K&H e-bank: https://ebank.khb.hu

K&H e-bank: https://ebank.khb.hu

E-ügyintézés Okmányirodai ügyintézés Interneten Időpont foglalás – hogy ne kelljen sorba állni Lakcím és egyéb adatok megadása, ügymenetek előkészítése, beküldése Internet keresztül Anyakönyvi, lakcím, gépjármű, adózás, útlevél, stb… ügyek intézése Használat előtt regisztrálni kell a kijelölt okmányirodákban – felh. Név, jelszó, e-mail

Ügyfélkapu: www.magyarorszag.hu

Biztonság Hitelesítő intézetek által hitelesített oldalak Https használat a weboldal címében Személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozás megjelenése az oldalon A böngésző programunk előzményinek és tárolt adatainak törlése