Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Kedvezményes ajánlatunk

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Kedvezményes ajánlatunk"— Előadás másolata:

1 Kedvezményes ajánlatunk
A SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM minden munkatársa részére

2 jövedelem-átutalással,
Kik jogosultak a kedvezményre? Azok a számlatulajdonos munkavállalók, akik még nem rendelkeznek Bankunkhoz érkező jövedelem-átutalással, de október 15-ig jövedelmüket az OTP Banknál vezetett lakossági folyószámlájukra utaltatják, az kedvezményeket vehetik igénybe. Az akció december 31-ig tart.

3 Ha most jövedelmét az OTP lakossági folyószámlára utaltatja…
Lakossági folyószámla számlavezetési díját negyed évre átvállaljuk (2005. október és december között, havidíj 220Ft) Kipróbálhatja az OTPdirekt Számlakontroll szolgáltatást most negyed évig díjmentesen (2005. október és december között, havidíj 240Ft) Multipont bankkártyájára 300 ajándékpont írunk jóvá, amit levásárolhat (2005. október 31-én érvényes Multipont bankkártya esetén)

4 Ha most jövedelmét az OTP lakossági folyószámlára utaltatja…
Most kedvezményesen juthat hitelhez: A-hitel hitel keretbeállítási jutalékát a Bank elengedi (a jövedelem beérkezése és december 31. között igényelt A-hitelek esetében 1%, min.: 1.800Ft) További 1,5%-os kamatkedvezmény Magán- és Önkéntes nyugdíjpénztári valamint Egészségpénztári tagság esetén Hitelkártya első éves díját a Bank elengedi (5.000Ft) (2005. december 31-ig történő igénylése esetén) Személyi kölcsön keretbeállítási jutalékát a Bank elengedi (lakossági folyószámlára történő folyósítás esetén december 31-ig 1%, min.: 4.000Ft) Lakáshitel igénylésekor 50%-os értékbecslési díjkedvezmény (2005. december 31-ig történő igénybevételénél Ft + ÁFA)

5 Miért jó a vállalatnak a csoportos jövedelem átutalás?
Mert: Elektronikus úton, adathordozó átadásával egyetlen átutalás keretében történik a havi munkabér kifizetés. Lényeges költségmegtakarítást eredményez, így nem kell minden munkavállaló után tételenként az eseti átutalás költségét megfizetni. Biztonságos és kényelmes, és a bérszámfejtési feladatokat is egyszerűsíti.

6 A Bank kedvezményes lehetőségeiről akcióiról folyamatosan értesülhet
Mit kínálunk? „Házhoz jövünk” – egyeztetett időpontban helyszíni ügyintézést is vállalunk ATM kihelyezés – megfelelő számú OTP lakossági folyószámla és jövedelem átutalási állomány esetén, ha gazdaságosan üzemeltethető A Bank kedvezményes lehetőségeiről akcióiról folyamatosan értesülhet

7 OTP LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLA
LEÍRÁS Az OTP Lakossági Folyószámla az ország egész területén könnyen elérhető szolgáltatást kínál. A számlatulajdonosnak kevesebb készpénzt kell magával hordania, hiszen bankkártyájával a vásárlások könnyen, tranzakciós díj nélkül lebonyolíthatóak. Az ATM-ből bármikor készpénzhez juthat, átutalhat és mobiltelefonon egyenlegét is feltöltheti. Az OTP Bank folyószámla-hitele, az A-hitel révén egyszeri igénylés után könnyen és gyorsan juthat hó végén is pénzhez. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA KÖNNYEN ELÉRHETŐ: az ország legszélesebb bankfiók- és ATM hálózatával rendelkezik. KÉNYELMES: bankügyeit akár otthonról vagy munkahelyéről is intézheti az OTPdirekt segítségével. A MEGTAKARÍTÁSOK kezelésére is használható. SOKOLDALÚ: bármilyen pénzügyi szolgáltatás igénybe vehető a bank és csoporttagjainak segítségével. RUGALMAS: egyszerűen vehet fel hitelt és vásárlásait is szabadon bonyolíthatja le.

8 JÖVEDELEM-ÁTUTALÁS ELŐNYÖK A MUNKÁLTATÓ SZÁMÁRA
Csökkennek a készpénzkezelési költségek. A bérszámfejtési feladatok egyszerűsödnek. A humán erőforrás költségei csökkennek. Biztonságos, kényelmes. Amennyiben az OTP Bank egyaránt számlavezetője a munkáltatónak és a munkavállalónak is, úgy akár a munkabér átutalás indításának napján megtörténik a jövedelem jóváírása. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Kényelmessé teheti pénzügyeinek intézését. Nem kell sorban állnia, hogy megkapja a fizetését a munkáltatójától. A számlához, amire jövedelme érkezik, bankkártya is kapcsolódik, amivel bármikor hozzájuthat a pénzéhez, akár vásárolhat is vele. Biztonságban van a pénze és a számlán kamatozik is. További banki termékek igénybevétele esetén alapfeltétel lehet, illetve egyes hitelek (pl. A-hitel) esetén ez a hitelösszeg megállapításának alapja.

9 OTP MULTIPONT BANKKÁRTYA
LEÍRÁS A Multipont bankkártya egyszerre hagyományos bankkártya és pontgyűjtő kártya. Pontjai automatikusan gyűlnek, ha Multipont bankkártyával fizet vagy Matáv vonalról beszél. A program partnerei a legnagyobb hazai vállalatok (OTP Bank, MOL, Matáv, Fotex csoport) – ez garantálja a program biztonságát és szolgáltatásainak sokoldalúságát. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Bankkártya és pontgyűjtő kártya egyben. A törzsvásárlói programban való részvételnek nincs külön díja, elegendő ha igényli a kártyát. Mindennapi vásárlásaival automatikusan gyűlnek pontjai a kártya mögötti számlán. Az összegyűjtött pontok ajándékokra válthatók, vagy a partnereknél levásárolhatók (MOL, Matáv Pont, Fotex csoport üzletei).

10 OTPdirekt SZOLGÁLTATÁSOK
LEÍRÁS A telefon, mobiltelefon és internet használatával ma már szinte nem is kell bankfiókba járni, mert a bankügyek a nap 24 órájában kényelmesen elintézhetők. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Bankügyeit kényelmesen, gyorsan és biztonságosan intézheti, akár otthonról is – telefonon, mobiltelefonon, interneten. Nincs a fiókok nyitvatartásához kötve, Ön dönti el, hogy mikor és hol intézi bankügyeit. A nap 24 órájában kapcsolatba léphet bankjával, számlainformációkhoz juthat, megbízásokat adhat, lekötheti megtakarításait, átutalhat. A kártya- és számla tranzakciókhoz automatikus SMS értesítést kérhet, de Ön is indíthat SMS-ben tranzakciókat. Egyes műveletek WAP-on is elvégezhetők, ha erre alkalmas mobiltelefonja és erre vonatkozó megbízást adott. A Beszedés Kontroll révén egyetlen SMS elküldésével engedélyezheti vagy elutasíthatja a szolgáltatói számlák kiegyenlítésére benyújtott terheléseket.

11 A-HITEL LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA
Az OTP Bank által kínált folyószámla-hitel, amely akár az OTP Lakossági folyószámlára érkező havi jövedelem-átutalások kétszeresét is elérheti. Az A-hitel rulírozó, azaz a folyószámlára érkező átutalások, befizetések folyamatosan törlesztik a tartozását, és a visszafizetett összeg újra felhasználható. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Az OTP Bank automatikus és rugalmas A-hitele kitágítja mindenkori pénzügyi korlátait. Egyszeri engedélyezés után automatikusan többet költhet- akár bank- kártyával is- mint amennyi a számláján van, Az A-hitel szabad felhasználású- bármilyen célra, külön indoklás és igénylés nélkül felhasználható. Külön díj nélkül hitelbiztosítás jár hozzá. 1.5%-os kamatkedvezményben is részesülhet, amennyiben az OTP Magán-, Önkéntes nyugdíjpénztár, vagy az OTP Egészségpénztár tagja.

12 OTP HITELKÁRTYA LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA
Az OTP Hitelkártya egy klasszikus hitelkártya, mellyel hazánkban több mint , a világban pedig több millió elfogadóhelyen tranzakciós díj nélkül vásárolhat. Nem szükséges hozzá folyószámlát nyitni és azon pénzt elhelyezni. Akár 45 napig kamatmentes hitelt biztosít. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Bármilyen váratlan helyzetet megoldhat a segítségével-nem marad le kedvező lehetőségekről pénzhiány miatt. Akár 45 napig kamatmentesen használhatja a bank pénzét vásárlásra! Ha a türelmi időszak végén fennálló teljes tartozását visszafizeti, nem kell kamatot fizetnie. Rugalmasan törlesztheti a felhasznált kölcsönt: a fizetési határidőig elegendő csupán a felhasznált hitelkeretének 5%-át visszafizetnie, de ezen felül annyit törleszthet, amennyit akar. Rulírozó. Azaz a visszafizetett összeg újra felhasználható.

13 OTP SZEMÉLYI KÖLCSÖN LEÍRÁS ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA
Az OTP Személyi Kölcsön egy olyan egyösszegben folyósított kölcsön, amely szabadon felhasználható és egyenlő havi részletekben visszafizetendő. Az OTP Személyi Kölcsön minimum összege Ft, maximuma 5 millió Ft, de nem haladhatja meg az Ön rendszeres havi nettó jövedelmének tízszeresét. ELŐNYÖK A MUNKAVÁLLALÓ SZÁMÁRA Kedvező kamatozású.. Kiszámíthatóan, egyenlő részletekben törleszthető. Hitelbírálati díjat nem számít fel az OTP Bank. Ha az OTP Lakossági Folyószámláról fizeti törlesztését, kedvezményes kezelési költséget számítunk fel. A törlesztés lakossági bank-vagy folyószámláról történik, beszedési megbízással, azaz az Ön által megadott számláról az OTP Bank minden hónapban levonja a törlesztés összegét, így biztosan nem késik a törlesztéssel, és nem terheli emiatt plusz költség vagy késedelmi kamat. A törlesztés időpontját Ön határozhatja meg a hónap 1-je és 28-a között bármely napon.

14 Az együttműködés lehetőségei
Segítsék a munkavállalók tájékoztatását a kedvezményes lehetőségekről a belső levelezésükben: tájékoztató eljuttatása az érintettek részére. Csoportos jövedelem jóváírási szerződés kötése az OTP Bankkal – amennyiben még nem rendelkezik a szolgáltatással. Nyitottság a mindkét fél részére kedvező további banki szolgáltatások megismerésére, igénylésére


Letölteni ppt "Kedvezményes ajánlatunk"

Hasonló előadás


Google Hirdetések