Animációs ajánlat Fürdők, Szállodák és egyéb ügyfelek részére 2010

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
 A felkereső ifjúsági munka gyűjtőfogalom, amely mindazon megközelítéseket magában foglalja, amelyek során az ifjúságsegítők, a fiatalokkal foglalkozók.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Tekerd fel a hangerőt a prezentáció kezdődik! 3…2….1…
EURÓPA MAGYARORSZÁG.
© Contakter Iroda Kft Minden jog fenntartva! VV. ( Névadó szponzor neve) Balaton- Átrepülő Nemzetközi Hőlégballon Verseny és Fieszta Média, és szponzorációs.
A sport és a magyar olimpikonok
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
Nyári ajánlat FürdŐk részére 2011
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
2010. November Universal Music A zene, ahogyan még nem gondoltál rá Avagy zeneáruház áruház nélkül November 25. Benda Gergely – Ügyvezető igazgató,
MAGYAR TANNYELVŰ SZAKKÖZÉPISKOLA
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Utcai és lakótelepi szociális munka
„Európai Gasztro-Portré” Leonardo da Vinci mobilitási projekt 2009/2010 projektév 53 résztvev ő vel 2010/2011 projektév 68 résztvev ő vel 2011/2012 projektév.
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/
Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf Mobil: 0630/ Tel: 061/ Fax: 061/
A térségi vasutak, az élhető vidék október 27. A térségi vasutak, az élhető vidék – október 27. Közlekedési szövetségek alakítása, lehet ő.
Téli ajánlatunk Szállodák részére GOLD LEMON KFT.
Általános- és Középiskolai Osztálykirándulás
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
Jelentkezési határidő: április 20.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Interaktív óvodai és iskolai fogmo-show
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
SZONEK Liszt Ferenc Utcai Bölcsőde és Óvoda Szentlőrinc
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
GONDOLATOK AZ OSZTÁLYF Ő NÖK ÉS A GYERMEKVÉDELMI FELEL Ő S EGYÜTTM Ű KÖDÉSÉR Ő L Csillag Ferenc – pedagógiai szakért ő.
Nyitnikék Óvoda 3533 Miskolc, Andrássy út 53/a /fax: 46/
A szakdolgozat egésze Envisioning the Thesis as a Whole Mavrák Katalin
A fogyasztóvédelmi társadalmi szervezetek működésének tapasztalatai Dr. Eitmann Norbert, elnök Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület június.
Katona András Magyar Turizmus Zrt.
GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/
Biztos Kezdet and the Early Years Foundation Stage
Bemutatkozik a CPL JOBS. Eredmények számokban  1989 óta Európa egyik vezet ő toborzó ügynöksége és HR - szolgáltatója  Európában 8 országban jelenlév.
A karácsony Készítette: ….
A kulturális turizmus trendjei és a
MegaService Europe Kft
Széchenyi Körúti Sportiskolai Általános Iskola és AMI
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
Dia áttekintése n Tanuljon nyelveket n Szintfelmérés n Angol és német tanfolyamok n További tanfolyamaink n Látogasson el hozzánk és válasszon tanfolyamaink.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Pécsvárad, május 31.. A következő néhány képsoron elmesélem, hogyan telt az első kirándulásunk ! Kalandra fel!
az ambiance boutique events Bemutatkozik
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
BEISKOLÁZÁSI FOLYAMATOK Budapest, február 11. KŐKÚTI ÁLTALÁNOS ISKOLA Tata, Kőkút köz 2.
+ Az e-adatbázis kincset ér De hogyan használjuk?.
Az NKE RTK min ő ségbiztosításának jelene és jöv ő je Prof. Dr. Valcsicsák Imre.
Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.
Tiszafüredi Halas Napok
Utazás Budapest. Helyszín, időpont Idén, 33-dik alkalommal, március 5-7 között kerül megrendezésre a Hungexpo budapesti vásárcsarnokban, Budapest.
Köszöntjük a Kálváriaparti Általános Iskolában! Mottónk: „Volt kicsi gyermek mind az, ki ma bölcs meg erős”
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
A néphagyományok, jeles napok, ünnepi szokások szerepe az óvodai nevelésben
A éves gyermekek támogatása a tanulásban - szülői szemmel Prigl Ágnes szülő Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
MOTTÓ „Engem ne emeljen a magasba senki, ha nem tud addig tartani, amíg megnövök, hanem guggoljon ide mellém, ha nemcsak hallani, de érteni is akar, hogy.
DARUS a gyermekekért.
Lear Corporation Magyarország Kft.
MOTTÓ „Engem ne emeljen a magasba senki,
„SZÜLŐI KLUB” – DÉLUTÁNI FOGLALKOZÁSOK
Szolnoki Tagintézmény
DARUS a gyermekekért.
Előadás másolata:

Animációs ajánlat Fürdők, Szállodák és egyéb ügyfelek részére 2010 Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf. 126. Mobil: 0630/352-5330 Tel: 061/290-0630 Fax: 061/297-4107 E-mail: rendezveny@goldmediaart.hu honlap: www.goldmediaart.hu A diabemutató a Gold Media Art Kft szellemi terméke és tulajdona, sem részben, sem egészben nem használható fel

Mi is az animáció? Az animáció latin eredtű, alapja az animo szó, melynek jelentései: éltet elevenít, élővé tesz, valakit bizonyos érzéssel, hangulattal tölt el, hangol, felhangol, lelkesít, feltüzel.

Ki is az animátor? Kreatív, vidám szabadidő-szervező, program-manager, fitness- és wellness tanácsadó, személyi-edző Ő tartja a kapcsolatot a vendégekkel azzal a céllal, hogy felejthetetlen élményt nyújtson A vendégek közötti kapcsolatok kialakításával, a kreatív programok lebonyolításán keresztül.

Miért és kinek jó az animáció? Az animációs programokat szállodák, fürdők, szabadidő központok, sportlétesítmények számára ajánljuk, akik alapszolgáltatásukon felül valami különlegeset is szeretnének nyújtani vendégeiknek. Az odafigyelés visszatérésre ösztönzi elégedett ügyfeleiket, ezáltal Önök sikeresebbek és nyereségesebbek lehetnek. Az animációs programok erősíthetik cégük arculatát és vendégeik, akiknek maradandó élményben volt részük, továbbviszik jó hírét.

Animációs csomagjaink Sport animáció Túra animáció Gyermek animáció Esemény animáció Élmény animáció Vízi animáció Műsor animáció Kombinált animáció Beltéri animáció

Sport animáció Az animációk elengedhetetlen része. Aktív kikapcsolódást nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Adott pályán illetve, hozott, bővített téren is dolgozunk, óriás sporteszközökkel igény szerint. Akadályversenyek, vízi vetélkedők, reggeli tornák, speciális sport oktatás például: tánc, fitness és wellness tanácsadás

Túra animáció Kirándulni vágyó vendégek részére szervezünk túrákat a helyi látványosságokhoz gyalogosan és biciklivel egyaránt. A cél, hogy a nevezetességeket a szokásostól eltérő, izgalmasabb módon fedezzék fel ügyfeleink ezáltal aktívan szórakoznak és kikapcsolódnak egyben.

Gyermek animáció A gyermekes családok egyik legfontosabb szempontja nyaralásuk, utazásuk ideje alatt, hogy gyermekeik értékesen és biztonságban tölthessék idejüket. Animátoraink kreatív szórakoztató programokat szerveznek a kicsiknek, amelyeken akár a szülők és az idősebb gyermekek is részt vehetnek és jól érezhetik magukat a nap minden szakában. Társas játékok, vetélkedők, sorversenyek, arcfestés, kézműves szakkör, gyerekműsorok.

Esemény animáció Naptári eseményekre, ünnepekre épülő animációs szolgáltatás. Az adott témát dolgozzuk fel játékos, kreatív formában, jelmezekkel és dekorációval feldobva. Előadások, műsorok, kézműves foglalkozások emelik a hangulatot. Ajánlatunk: pünkösd, húsvét, gyerek nap, karácsony, Mikulás, szilveszter, Valentin nap, farsang, halloween, függetlenség napja

Élmény animáció Egész napos animáció, mely egy adott témára épül. Játékos feladatok, tematikus kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket, és a nap megkoronázása az esti show műsor, melyben a nézők is részt vehetnek. A nap témája szabadon kérhető. Ajánlott nemzetet, foglalkozást, tudományágat választani.

Vizi animáció Medencékkel, vizi pályával rendelkező szolgáltatóknak ajánljuk ezt a fajta animációt, mely speciális, a víz adta lehetőségek kihasználására épül. Minden korosztály számára aktív kikapcsolódást segítő programjaink állnak rendelkezésre.

Vizi akadályversenyek Vizi vetélkedők Vizi foci Vízi robogó Vízi zorb Vízi dodzsem Vízi körhinta Vízi mérleghinta Vízi szöcske Szörf szimulátor

Műsor animáció A műsoros show animáció az esték izgalmas, látványos kitöltésére szolgál. A nézők részt is vehetnek az előadásokban, a szórakozás házhoz jön. Ajánlatunk: Zsonglőrbemutató, Michael Jackson show, Afrika show, Bohóc paráde, Flair show, stb…

Kombinált animáció Animátoraink vízben, szárazföldön minden korosztály számára rendelkezésre állnak programjaikkal, amelyeket megrendelőnk igényei és a helyszín adottságai szerint alakítunk ki. Jelmezeket, hangtechnikai berendezéseket, színpadot, illetve a versenyek díjait cégünk biztosítja. Ajánlatunk: Hawaii nap, Brazil nap, Bohóc nap, 70-80-as évek napjai, görög nap stb. …

Beltéri és ünnepi animáció Lufis nap, lufi hajtogatás A kalózsziget kincse Arcfestés Mini Casino Kézműves programok (Origami, Gyöngyfűzés, Üvegfestés, Quilling) Táncbemutatók és tánctanulási lehetőség Mikulás programok Karácsonyi programok

Exkluzív téli animációs csomag ajánlatunk Téli sport animáció Szánkó, sí, bob oktatás, vetélkedők, téli olimpia. Animáció a korcsolyapályán játékos vetélkedőkkel Téli túraanimáció, Gps-es kincskereséssel

Exkluzív téli animációs csomag ajánlatunk Téli kreatív animáció Kézműves programok a karácsonyvárás és a Mikulás jegyében, ajándék és sokféle díszkészítés, bojtos sapka készítés Közben játékos vetélkedők: mézeskalács díszítő és evőverseny, szánútvonal-tervezés és akadálypálya, a nagyoknak angyalok és krampuszok vetélkedő táncversennyel

Exkluzív téli animációs csomag ajánlatunk Téli esemény animáció Animációs csomag a tél jegyében Mikulás, karácsony, advent témában, kreatív foglalkozásokkal és vetélkedőkkel. A csomag nemzetközi témában is rendelhető: egyes nemzetek kultúrájára építjük a programokat. Pl.: angol nap pudingevő verseny, brazil nap szamba-versennyel a karácsonyfa körül, stb.

Ajánlatunk Szakképzett animátorainkat egy napra, hétvégére, egy hétre, vagy akár hónapokra is kérheti. A kiválasztott animációs csomaghoz minden kelléket, berendezést és technikát biztosítunk, amennyiben igény van rá. Várjuk jelentkezésüket a jövőbeni sikeres együttműködés reményében További ajánlatainkért látogasson el weboldalunkra www.goldmediaart.hu www.cegesrendezvenyek.hu