Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf. 126. Mobil: 0630/352-5330 Tel: 061/290-0630 Fax: 061/297-4107.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf. 126. Mobil: 0630/352-5330 Tel: 061/290-0630 Fax: 061/297-4107."— Előadás másolata:

1 Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf. 126. Mobil: 0630/352-5330 Tel: 061/290-0630 Fax: 061/297-4107 E-mail: rendezveny@goldmediaart.hu honlap: www.goldmediaart.hurendezveny@goldmediaart.huwww.goldmediaart.hu A diabemutató a Gold Media Art Kft szellemi terméke és tulajdona, sem részben, sem egészben nem használható fel.

2 Mai rohanó világunkban egyre fontosabb felhívni az emberek figyelmét arra, hogy egy-egy egészséges étel elfogyasztásával, napi egy-két óra testmozgással igenis jobb lehet a közérzetünk és meghosszabbíthatjuk életünket.

3 Ennek a szemléletnek a népszerűsítésében segít Egészség Nap rendezvényünk. A programon a résztvevők megismerkedhetnek még széles körben nem elterjedt sportokkal, találkozhatnak olyan sztárokkal, akik a fenti szemléletmód szerint élik mindennapjaikat és részt vehetnek olyan szűrővizsgálatokon, melyek életet menthetnek. A következőkben bemutatjuk azon programokat, melyek a fenti tematikához passzolnak.

4 Újszer ű sportok népszer ű sítése Kangoo Mindössze pár éve hódít ez az első látásra kissé bohókásnak tűnő, de annál hatásosabb edzésforma. A Kangoo cipő egy speciálisan kidolgozott lábbeli, melynek talpán rugalmas hajlított lemezek találhatóak. Egy Kangoo óra nagyjából megegyezik egy hagyományos aerobik óra menetével (bemelegítés, erősítés, nyújtás), de az ugrások nagyságával az edzések intenzitását a saját állóképességünkhöz tudjuk igazítani. Az órák egyszerű aerobik alaplépés kombinációkból épülnek fel, amit a Kangoo cipő bolondít meg. Szórakoztató gyerekek és felnőttek száméra egyaránt.

5 Zumba Egy latin ihletésű tánc, amely egyesíti a latin és a nemzetközi zenét és táncmozdulatokat. Kombinálja a gyors és lassú ritmusokat, ami aerobic/fitness módszer használatával erősíti és formázza a testet.

6 Nordic walking A Nordic Walking vagy ski walking (magyarul északi gyaloglás, síjárás) lényege, hogy egy pár speciális bot és egy különleges gyaloglótechnika segítségével rendkívül hatékonyan, ugyanakkor kímélő módon fejleszthetjük állóképességünket, izomerőnket, mozgáskoordinációnkat.

7 Mobil korcsolyapálya Természetesen a jégkorcsolya nem új keletű sport, de úgy gondoljuk, hogy soha sem fog kimenni a divatból és akár hiszi, akár nem, egy korcsolyapálya ma már pillanatok alatt megvalósítható bárhol.

8 Sztárok, akik az egészséges életmód hívei Schirilla György Fiatal korában kerékpárral bejárta Európát, 1992ben kezdett természetgyógyászattal foglalkozni. Édesapja halála után, 1999-ben döntött úgy hogy ápolja hagyományát, és azóta minden télen átússza a jeges Dunát. 2004 januárjában az Esztergom - Párkány közti átúszását 12 ezer ember tekintette meg. Ezenkívül fut is, minden évben több száz kilométert a beteg gyermekekért. Vegetáriánus, e témában könyvet is írt. Az Egészség Nap keretein belül megosztja vegetáriánus receptjeit a közönséggel, jóga foglalkozást tart, illetve víz közelben úszik télen is.1999Dunát2004EsztergomPárkány

9 Sz ű r ő vizsgálatok, karitatív szervezetek, népek gyógymódjai •Vércukorszint mérés •Vérnyomás mérés •Diétás tanácsok •Biorezonanciás mérés •Talpdiagnosztika •Arcdiagnosztika •Testzsír-mérés •CO-mérés

10 Magyar Vöröskereszt Adni jó. Tartja a mondás. Főleg, ha „adományunkkal” életet menthetünk. A Magyar Vöröskeresztnek az ország összes megyéjében van kirendeltsége és rendkívül szívesen veszik a meghívást bármely rendezvényre, ahol népszerűsíthetik tevékenységüket.

11 Kínai orvoslás bemutató Természetgyógyászat, akupunktúra, fülakupunktúrás addiktológus, spirituális választerápia, talpmasszázs, akupresszúra, meridián torna, reflexológia, reinkarnációs utaztatás, pránanadi, aurakezelés bemutató és próba

12 Mi is az a jóga? A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. Eszerint alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A jóga mindennapos gyakorlása önmagában is hasznos. Javítja az egészséget, jó közérzetet teremt, mentális megtisztulást hoz és az életminőség javulását eredményezi.

13 Különböz ő biotermékeket forgalmazó cégek/magánszemélyek Az egészséges életmóddal egybeolvadt mára a biotermékek fogalma:A biogazdálkodás olyan gazdálkodási forma, mely szerves trágyázáson, biológiai növényvédelmen és természetes biológiai ciklusokon alapul, a szintetikus műtrágya és (szintetikus) növényvédő szerek mellőzésével. A különböző cégek a rendezvényen népszerűsíthetik termékeiket, esetleg értékesítésre is sor kerülhet.

14 Gyerekprogramok És ha egészség, a gyerekekről se feledkezzünk meg! Míg a szülők biotermékeket kóstolnak, vért adnak és Schirilla Györggyel jógáznak, addig animátoraink a gyerekekkel foglalkoznak: • Kézműves foglalkozás természetes alapanyagokkal (termények, papír, száraz virág, stb.) • Kvízjáték különféle egészséges életmóddal kapcsolatos témában (fogmosás, táplálkozás, sport, stb.) • Kisebb sportversenyek (úszás, vízi játékok, sorversenyek, ugráló kötelezés, stb.) •Egészséges élelmiszerek kicsiknek, nagyoknak- recept csere •Zenés gyerek TAI-masszázs bemutató •Kincskeresés

15 Ez az összeállítás természetesen csak egy ízelítő abból a rengeteg ötletből, ami a tarsolyunkban van még, de reméljük, felkeltettük érdeklődését. Köszönjük a megtisztelő figyelmet, reméljük a közeljövőben sikeresen fogunk tudni együttműködni! További ajánlataink megtekintéséhez kattintson weboldalunkra: www.goldmediaart.hu www.ceges-rendezvenyek.hu A Gold Media Art és a Gold Lemon Kft csapata www.goldmediaart.hu


Letölteni ppt "Egészség Nap szervezése Fürd ő k, Szállodák részére Gold Media Art Kft 1704 Budapest Pf. 126. Mobil: 0630/352-5330 Tel: 061/290-0630 Fax: 061/297-4107."

Hasonló előadás


Google Hirdetések