Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126."— Előadás másolata:

1 Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT. 1704 Budapest Pf. 126.
Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-30/ Ez a bemutató a Gold Media Art Kft szellemi tulajdona, annak felhasználása részben és egészben is tilos.

2 Beltéri és kültéri fénydekoráció Mikulásra és Karácsonyra
A sikeres rendezvény egyik legfontosabb tényezője a dekoráció. Cégünk foglalkozik virág, lufi,fény dekorációval, jégszobrászattal, vagy akár nyomdai úton előállítható dekorációk elkészítésével is.

3 MIKULÁS Mikulás, Krampusz, Hó tündér, Zúzmara fiú, Hópihécske rendelés
Görkoris mikulás show Bohóc Mikulás show Ismerd meg a Mikulás birodalmát: a produkcióban krampuszok és hó tündérek szerepelnek zenével és tánccal. A Mikulás bemutatja, hogy milyen állatok veszik körül az Északi- sarkon a rénszarvason kívül. Zenés táncos program.

4 MIKULÁS Télapó meséi, régről , messzi tájakról szólva
Mikulás show: egész napos zenés táncos kavalkád, kiegészülve kézműves foglalkozással és játékos sportvetélkedőkkel. A végén megérkezik a Mikulás. Mikulásszínház

5 Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik
Idei kiemelt Mikulás ajánlatunk Sportcsarnokok és Művelődési házak részére. Ezt a programot kiemelt városi rendezvényekre javasoljuk, lehetőleg nagyméretű helyszínekre. A rendezvény többek között ismert és szeretett Disney-filmek köré épül. A rendezvény főszínpadán a filmekhez kapcsolódó színpadi program várja az érdeklődőket. „Film- szigetek”: az egyes filmekhez külön „szigeteket” állítunk fel, amelyek körül a filmhez kapcsolódó ügyességi és logikai játékokkal, érdekes programokkal, valamint előadásokkal várjuk a gyerekeket. A szigetet a filmből ismert figurákkal és helyszínekkel dekoráljuk. Mese- Manufaktúra: a helyszínen asztalokat állítunk fel, ahol animátorok segítségével a gyerekek különböző, az egyes filmekből megismert ajándéktárgyakat készíthetnek, amelyeket ezután elvihetnek magukkal. Ezen kívül a gyerekek az egyes filmekhez kapcsolódóan makett- asztalokat állítanak fel, amit közösen díszítenek.

6 Mikulás a mesék és játékok birodalmával érkezik
Kiegészítő program: Több játékcég utazik a produkcióval, akik játéksarkokat állítanak fel. A gyerekek kipróbálhatják az új játékokat, amelyeket a szülők karácsonyra megvásárolhatnak. Kérés szerint játékvásárt is csinálhatunk.

7 Mikulás vonat-Mikulás járgány
Ajánljuk november- december hónapokban az ünnepek alatt. A Mikulás igény szerinti útvonalon keresi fel a gyerekeket bármelyik magyarországi városban hangulatos, egyedi vonatával. A vonat karácsonyi girlandokkal és fényfűzérekkel díszíthető. A Mikulás érkezhet egy előre feldíszített járgányon is és körbejárhatja a várost. Ajándékot oszt a krampuszaival és hó tündéreivel együtt.

8 A felnőttek Mikulása!!! Vetkőző Mikulás- Mi lapul a zsákjában???
Koktélkeverő Mikulás Görkoris Mikulás Krampuszcirkusz Télanyók extázisban Rock & Roll Mikulás Latin-amerikai Mikulás, csinos krampusz lányokkal Akrobatikus Mikulás Show

9 KARÁCSONY Furfangos népi játékok Zenés mesejáték Betlehemes programok
Karácsonyi kézműves ház Karácsonyi koncert: különböző stílusú előadók igény szerint (egyházi zene, hangszeres előadók, hazai énekesek). Világ karácsonya: ezen a csodás estén az Ön által választott ország ünnepi szokásait, ételeit, hangulatát idézzük meg. Gyertyaláng: önálló előadói est neves színészek, énekesek közreműködésével.

10 KÜLÖNÖS SZILVESZTER Szilveszteri koncert Gyerek karaoke Tűzijáték
Szilveszteri álarcos bál Tűz zsonglőr show Különös szilveszter gyermekprogram: a gyerekek átélhetik amit a felnőttek szilveszter éjszakáján. A programban fellépők, játékok és nagyon sok zene van. A két ünnep között december 27.-től 31.-ig javasoljuk 3 órás időtartamban.

11 Előadói listánkat megtalálják honlapunkon

12 Ajándékozza meg szeretteit, munkatársait!
Egyedi plüss figurák Usb – karkötők cégeknek Exkluzív céges ajándékok Díszdobozok Csokoládé különlegességek Ajándék csomagok Borok egyedi címkékkel Mikulás csomagok

13 A Gold Media Art Kft csapata
Köszönjük a megtisztelő figyelmet, reméljük a közeljövőben sikeresen fogunk tudni együttműködni! A Gold Media Art Kft csapata


Letölteni ppt "Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126."

Hasonló előadás


Google Hirdetések